Біографія Стівена Огга

18 листопада 2013
No longer exist here

Тревор Філліпс (Trevor Phillips)... Сьогодні це ім'я відоме кожному шанувальнику серії ігор Grand Theft Auto, не лише тому, що "поганців люблять", як сказав Енді Кауфман, але й тому, що цього негідника зіграв обдарований великим акторським талантом, чудовий актор Стівен Огг (Steven Ogg). Так, так, якщо ви не знали, то завдяки таланту Стівена Огга був створений незабутній з усієї трійки головних героїв такий негідник, як Тревор Філліпс.

Биография Стивена Огга

Біографія Стівена Огга

Стівен Огг... Зовсім нещодавно, цього чоловіка з вражаючими акторськими здібностями та великим талантом практично ніхто не знав, а виконану ним роль Тревора Філліпса в Grand Theft Auto 5 пов'язували з іншим не менш відомим культовим актором Джеком Ніколсоном (Jack Nicholson) і, як виявлялося, помилялися. Але, якщо зараз спробувати набрати ім'я Стівен Огг в одній з пошукових систем, то пошукова машина не помилиться і представить вам саме Стівена Огга як виконавця ролі Тревора Філліпса в GTA 5. Стівена Огга впізнають практично всі фанати та шанувальники не лише серії відеоігор Grand Theft Auto, але й ті, хто віддає перевагу світу GTA чомусь іншому.

Биография Стивена Огга

Стівен Огг знаменитість. Звичайно, так було не завжди. Чи знали ви, що Тревора Філліпса міг зіграти зовсім інша людина, а може Тревора і зовсім не могло бути в GTA? Для того, щоб у майбутньому Стівену Оггу випала удача зіграти роль Тревора Філліпса, в минулому Оггу довелося пройти досить тривале подорож, яке частково можна порівняти з історією фільму "Містер Доля".

Балуванець у руках долі

Стівен Огг народився і виріс у місті Калгарі (Calgary), це місто знаходиться в канадській провінції Альберта (Alberta).

"Мій акторський дебют відбувся при Національній Раді з Кінематографії Канади. Тоді я відзначився тим, що мій голос ламався через увесь діалог, адже я ще не досяг повного статевого дозрівання. Але завдяки цьому початку, я брав участь у багатьох театральних постановках, грав усіх, від Британського солдата і Дракули до дитини-хрестоносця і охопленого тугою втікача.

Биография Стивена Огга

Пристрасть і відданість, які були проявлені до акторського ремесла в роки мого формування, передані мені від спорту, де я був зосереджений на волейболі. Займаючись цим видом спорту, я брав участь у Літніх Іграх Канади та грав у спортивній команді Університету Національних Чемпіонів з "Динозаврами Калгарі" (сьогодні ця команда носить назву "Діноси", а люди називають її просто "Динозаври" - прим. автора). Після автомобільної аварії та опинившись на лаві запасних, я поставив собі питання про моє майбутнє в спорті, тоді я зробив глибокі висновки. Літом для мене випали сприятливі можливості, завдяки яким я поїхав до Торонто. Після цього я більше ніколи в житті не повертався в моє рідне місто Калгарі.

Перед початком моїх подорожей по Достоєвському - Бастер Кітону (Огг вказує на російського письменника і мислителя Ф.М. Достоєвського, а також американського актора і режисера Д.Ф. Кітона, роботами яких був зацікавлений - прим. автора) 1989 рік я прожив у Торонто, по року знаходився в Мілані та в італійському районі Ванкувера. Потім, минаючи всю країну, я опинився в Монреалі, це за рік до того, як зупинитися в Парижі. У Франції я прожив з 1993 по 1995 роки. Там я почав вільно говорити французькою мовою, багато в чому завдяки прекрасній старій леді з булочної Boulangerie. Вона проживала поверхом нижче моєї квартири, і не тільки забезпечувала мене найкращими багетами, які я коли-небудь їв, а також допомагала мені з французькою мовою. Окрім письмової діяльності та прогулянок з привидом Генрі Міллера в паризькому районі Монмартр, я почав готувати натурщиків. Вони, ставши першокласними натурщиками, виявилися успішними в своїх починаннях.

Биография Стивена Огга

Нарешті! Нью-Йорк! Прибувши в Нью-Йорк без грошей, без робочих документів, і знаючи лише кілька людей, роботи для мене було непочатий край. Заробляючи на життя кейтер-офіціантом, я також працював з кожним актором, який відвідував попередні курси та з тими клієнтами, хто мандрував між двома країнами. Попутно я відвідував різні акторські класи і навіть брав приватні уроки у Алана Саваджа. До двох тисячного року я став достатньо успішним, щоб у якості запрошеної зірки опинитися на прослуховуваннях у таких помітних постановках Нью-Йорка, як "Закон і порядок", "Третя зміна" і, на додаток до деяких театральних робіт, "Одна життя, щоб жити". Також я виконав невеликі ролі в кількох інді-фільмах.

Саме в цей час я почав працювати на комерційній основі і незабаром виявив везіння і удачу в роботі диктором. Логотипами компаній, які я озвучив, можна було б обклеїти хижу, яку я збудував у лісах штату Коннектикут. Пліч-о-пліч з другом, у якого на відміну від мене більше досвіду в будівельній сфері, з 2005 по 2009 роки ми спроектували дизайн, а потім побудували єдиний у своєму роді цей дім усамітнення, схожий на райський куточок.

Биография Стивена Огга

А що стосується сьогоднішнього дня і майбутнього...", - закінчує свою історію Стивен Огг.

Ось так складалася доля Стивена Огга, до того, як він подарував нам Тревора Філліпса. Хто знає? Може, і твоя доля, дорогий читач, складеться найкращим для тебе чином: сьогодні ти невідомий шанувальник серії ігор Grand Theft Auto, а що буде завтра? Це цілком і повністю залежить тільки від тебе. У будь-якому випадку, як сказав Тревор Філліпс, переслідуючи потяг в одній з місій: "У мене є квиток!".

Рейтинг: 0 (0 голосів)

Рекомендуемые файлы