Першим гравцем у Red Dead Redemption 2 став смертельно хворий
8 жовтня 2018
addvans
Джуріан (Jurian) – житель Нідерландів, з 2004 року страждає смертельною хворобою. Вона не лікується, і зараз Джуріан – на останньому етапі життя. Незважаючи на це, у Джуріана була мрія – зіграти в Red Dead Redemption 2. Його батько, дізнавшись про це, зв'язався з підрозділом Rockstar у Нідерландах, де пояснив ситуацію і звернувся за допомогою. Батько попросив надати копію гри Джуріану, а офіс Rockstar Nederland, бажаючи допомогти, не зміг – співробітники не мали достатніх повноважень.
У зв'язку з цим, працівники з Нідерландів звернулися в головний офіс Rockstar з проханням дозволити показ гри.
ДжуріанОскільки я чекав Red Dead Redemption 2, мій батько зв'язався з видавцем, чи можуть вони дати ранню версію гри як виняток. Нідерландський офіс Rockstar хотів її видати, але це було заборонено, тому працівники зв'язалися з головним офісом, який організував для мене щось чудове. В кінці тижня до мене прийшли два співробітники Rockstar Nederland і провели для мене приватну демонстрацію. Після полудня гри їм довелося її забрати.
За словами Джуріана, хоч йому й вдалося зіграти в Red Dead Redemption 2, копію гри Rockstar була змушена вилучити. Сам факт отримання доступу, тим не менш, все ще радує гравця.
Реліз Red Dead Redemption 2 відбудеться 26 жовтня для PS4 і Xbox One.