Стивен Огг заявив, що не чекає GTA 6, і порадив почитати Достоєвського
22 вересня 2025
NDRoyal
Актор Стівен Огг (Steven Ogg), який не відчуває великої любові до відеоігор, нещодавно побував на черговій фанатській зустрічі з GTA 5. Спілкуючись з одним із блогерів, виконавець ролі Тревора зізнався, що не відчуває жодного трепету перед GTA 6. Натомість він порадив ознайомитися з російською літературою.
«Вчора хтось сказав мені, що я повинен колись зіграти в GTA 5, тому що це така чудова гра. А я сказав, що колись йому варто прочитати "Злочин і кара". І він втратив дар мови. Ти знаєш Федора Достоєвського? Моє справжнє хобі — це книги», — розповів Огг.
У ролику також з'явився Шон Фонтено (Shawn Fonteno), відомий за роллю Франкліна. Актор жартома послав «Злочин і кара» і забрав свого колегу.
Інші зірки GTA 5, навпаки, дуже чекають наступну велику гру Rockstar. У минулому місяці Нед Люк (Ned Luke) і Шон Фонтено (Shawn Fonteno) розповіли, що залишилися в захваті від останніх трейлерів і хочуть якнайшвидше постримити гру.
Реліз GTA 6 відбудеться 26 травня 2026 року на PS5 і Xbox Series X/S. Раніше голова Take-Two Штраус Зельник (Strauss Zelnick) висловив впевненість, що гра вийде навесні, хоча деякі інсайдери рекомендують сприймати його слова зі скепсисом.