Актори Майкла і Франкліна з GTA 5 поділилися очікуваннями щодо GTA 6

24 серпня 2025
Diana Golenko

В очікуванні травневого релізу Grand Theft Auto 6 видання Insider Gaming змогло зустрітися з виконавцями ролей Майкла де Санти та Франкліна Клінтона, щоб дізнатися, що вони чекають від нової гри Rockstar Games. Виявилося, Нед Люк (Ned Luke) та Шон «Соло» Фонтено (Shawn «Solo» Fonteno) повністю поділяють настрої фанатів.

Обидва виконавці з'явилися на gamescom 2025, який стартував 19 серпня в Кельні. Актори представляли нову консоль ROG Xbox Ally в рамках співпраці з Asus і не відмовилися відповісти на питання, що найбільше приваблює їх у майбутній GTA 6. Виявилося, що виконавець ролі Майкла в захваті від нової фізики, продемонстрованої в трейлері — він навіть підколов на цю тему свого колегу по п'ятій грі:

«Я просто в захваті від гри. Я хочу пройти її, хочу вести пряму трансляцію, я хочу насолоджуватися нею так само, як всі насолоджувалися нашою грою. Це буде неймовірно. Знаєш, окрім фізики хитання, яка буде просто неймовірною, через великі сідниці — Соло це сподобається, тому що він обожнює великі сідниці!»

А ось відповідь Шона Фонтено на питання про причини чекати GTA 6 була більш лаконічною: «Це Майамі, малюк! Розумієш, про що я?»

До слова, журналісти Insider Gaming намагалися дізнатися у акторів, чи немає у них інформації щодо виконавців головних ролей у GTA 6. Обидва замовчали — не дивно, враховуючи недавні факти про закулісся Rockstar Games від ветерана студії.

Нагадаємо, що Grand Theft Auto 6 вийде 26 травня 2026 року на PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Судячи з недавньої заяви голови Take-Two, нових переносів не повинно бути.