Фанати побоюються, що Mafia 4 відсунить реліз GTA 6 на 2026 рік

23 серпня 2024
Diana Golenko

Анонс четвертої частини Mafia на gamescon 2024 став не тільки великою несподіванкою, але й приводом для хвилювань у стані очікуючих GTA 6. Деякі фанати серйозно впевнені, що через конфлікт релізів Take-Two може перенести дату виходу шостої частини GTA.

Нагадаємо, що видавцем четвертої Mafia є 2K Games – дочірня компанія Take-Two, як і Rockstar Games. Точну дату релізу гри не розкрили, відомо лише, що вона вийде в 2025 році. Це й стало причиною для занепокоєння користувачів Reddit.

«І я дійсно не хочу нагнітати тривогу… але якщо ми дізнаємося дату виходу Mafia 4 до GTA 6 і якщо ця дата буде восени 2025 року… Я навіть не хочу цього говорити, але GTA 6 може бути перенесена на 2026 рік», — заявив реддитор з ніком SuchAppeal.

Його пост зібрав досить багато оцінок і коментарів, в яких інші користувачі також поділилися своїми побоюваннями. Один з них зазначив, що в 2025 році вийде ще й Borderlands 4, студія-розробник якої також належить до Take-Two. Проте, більшість впевнена, що нові ігри за культовими серіями вийдуть у різні квартали року – наприклад, реліз Mafia 4 може відбутися навесні, звільнивши місце для виходу GTA 6. Однозначно, в 2025 році Take-Two намагатиметься заробити всі гроші світу.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася фейкова дата виходу GTA 6 – хтось відредагував сторінку гри на IMDb.

Рекомендуемые файлы