Гравці побачили натяк на GTA 6 в одній з нових місій GTA Online
28 квітня 2020
andre500
Кілька днів тому в GTA Onlineстартував новий івент «На спокій». У гру було додано шість нових сюжетних місій, які видає персонаж на ім'я Джеральд.
В одній з місій Джеральд надсилає повідомлення з наступним текстом: «Чутки ходять, що для нас настають важкі часи. Як я бачу, нам потрібно пограбувати банк, поки це лайно не розгорнулося».
«Чи може це [повідомлення від Джеральда] щось означати?» — запитує користувач Reddit під ніком bozidarilic. «Я маю на увазі, тут цікава гра слів».
Деякі користувачі вирішили, що це повідомлення може бути натяком на нові пограбування, які додадуть у майбутніх оновленнях GTA Online, однак інший користувач під ніком Hazebuster2708 побачив у цьому повідомленні натяк на зовсім іншу картину.
«Ні, ми повинні пограбувати банк ДО ТОГО, як це все станеться», — написав юзер. «Тому це точно не пограбування».
Користувач вважає, що в гру можуть додати оновлення з інопланетним вторгненням. Щоб підкріпити свою гіпотезу, Hazebuster2708 показав таємничий плакат з зображенням інопланетян і підписом «Los Santos 2020». Плакат був доданий у гру зовсім недавно.
Основуючись на цій теорії, інший користувач Reddit під ніком MrBoomin31 припустив, що дане повідомлення може бути натяком на фінальне оновлення GTA Online, після якого розробники повинні анонсувати нову частину франшизи.
Редакція LibertyCity вважає, що все досить простіше: таємниче повідомлення від Джеральда ні що інше, як посилання на бушуючу в світі пандемію коронавірусу. В іншій новій місії від цього персонажа є більш очевидне посилання на COVID-19: після бійні з китайцями Джеральд надішле СМС гравцеві з текстом «Не забудь помити руки, там точно заразу підхопити можна».
Що ж до плаката — НЛО і позаземні істоти досить улюблена тема Rockstar, а плакат лише символізує плин часу у всесвіті GTA Online, показуючи, що в грі зараз 2020 рік, а на екрани кінотеатрів скоро вийде новий блокбастер.
А можливо, розробники просто троллять своїх фанатів, знаючи, що ті будуть шукати всевозможні натяки в найнеочікуваніших для цього місцях.