Як працює здоров'я та витривалість у Red Dead Redemption 2

28 жовтня 2018
andre500

В Red Dead Redemption 2 здоров'я та витривалість Артура відображаються у вигляді кругових лічильників над міні-карткою. Щоб Артур почувався добре, вам потрібно слідкувати за цими показниками та тримати персонажа у формі.

На самому початку гри вся ця система може здаватися вам складною та заплутаною. Сама гра надає дуже короткий опис того, як це все працює. Цей гід більш детально розповість про влаштування системи здоров'я, витривалості та спеціальних здібностей Артура Моргана.

Як вже згадувалося раніше, лічильники з показаннями здоров'я, витривалості та здібності "мертвий око" розташовані над міні-карткою. Є два типи показників: круговий лічильник та шкала. Якщо ви верхи на коні, то над міні-карткою будуть відображатися й його показники. В першу чергу потрібно звертати увагу на кругові лічильники: від них залежить те, наскільки швидко будуть регенеруватися всі ваші показники.

Как работает здоровье и выносливость в Red Dead Redemption 2

Щоб відновити кругові показники лічильників, ви повинні добре харчуватися, відпочивати та одягатися за погодою. Якщо відпочити немає можливості, ви можете поїсти або випити тонік. Їжа відновить всі ваші показники, але вона не зможе замінити повноцінний відпочинок.

Деякі тоніки зміцнюють ваші фізичні здібності: їх іконка пофарбована в жовтий колір. Якщо ви приймаєте цей тип тоніка, певна шкала ваших показників буде збільшена на 100% і буде деякий час триматися на цій позначці. Деякі тоніки можуть негативно вплинути на інші ваші показники, тому обов'язково зверніть увагу на опис тоніка, перш ніж вживати його. Ви ж не хочете помилитися в перестрілці або втратити здобич на полюванні?

Стан кругових лічильників над міні-карткою впливає на регенерацію вашого здоров'я, витривалості та здібності "мертвий око", і в процесі гри вони будуть покращуватися. Швидкий біг, наприклад, збільшує вашу витривалість, а шкода, яку ви отримуєте, з часом зміцнює ваше здоров'я. Усі ваші здібності будуть покращуватися, якщо слідкувати за собою та вести здоровий спосіб життя.

Показники вашого коня практично ідентичні вашим: вони також знаходяться над міні-карткою, але в центрі круга намальована підкова. Ці показники з'являються на екрані, коли ви находитесь верхи. Годуйте та доглядайте за своїм конем, щоб покращити його здібності.

Рекомендуемые файлы