Трейнер на основе ScriptHook
Автор:
Moaty
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
465.46 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
crossmap.dat, epic.bat, noclip.dll, rdr2d.exe, rdrhook.dll, testscript.dll
Завантажено:
Завантажень:
542
Всього завантажень: 542
Унікальних завантажень: 204
-
16 грудня 20231573381203_132428.zipПароль на архів: libertycity
Трейнер на основе ScriptHook для Red Dead Redemption 2
Меню в Red Dead Redemption 2, которое дает игрокам возможность:
- Изменить модель игрока;
- Телепорт;
- Телохранитель;
- Изменить погоду / время;
- И многое другое...
НИКОГДА НЕ ИСПОЛЬЗУЙТЕ ЭТО В RED DEAD ONLINE!
Управление:
- Num_0: следующий автомобиль;
- Num_1: завершает все сценарии (плюс HUD и миникарта);
- F3: показать/скрыть трейнер;
- F5 (нажмите дважды): транспорт появляется рядом с вами;
- Стрелки/страница вверх/вниз: навигация;
- Enter/Backspace: войти/выйти из меню.
Управление ноклипом:
- F2: включить режим No Clip;
- SHIFT: увеличить скорость;
- W/S: летать назад/вперед.
Рекомендуемые файлы
8 грудня 2024
Red Dead Redemption 2

Вершник на Свині v2
Цей мод дозволяє вам спавнити деяких "тварин" та "їздити" на них, ви також можете створювати власну конфігурацію для будь-якого персонажа в грі, включаючи людей. Використання: Використовуйте меню мода Pig Rider для спавну (Ctrl+N, потім Pig R...

239
758 kB
25 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

BloodLust — кровавий мод
Цей мод для Red Dead Redemption 2 додає більше кривавих ефектів у гру, роблячи її більш реалістичною та жорстокою. Особливості: Збільшена кількість кривавих частинок. Збільшені криваві калюжі. Кров на трупах. Посилені та збільшені криваві...

346
317 kB
27 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

GunFX — посилені ефекти пострілів зі зброї
Мод для Red Dead Redemption 2 підсилює ефект диму зі ствола та світлових спалахів при пострілі, а також робить сліди від куль більш реалістичними та довговічними. Дим з дула триватиме довше (залежно від кількості пострілів). Спалах і дим при по...

81
14 kB
27 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

Собака-компаньон
Ковбой не може бути справжнім ковбоєм без коня. Але якщо вам завжди хотілося грати в Red Dead Redemption 2 з особистим собакою, то цей мод створений для вас. Як використовувати: Знайдіть собаку, яка вам сподобалася, і погладьте її. Під час п...

178
196 kB
1 листопада 2023
Red Dead Redemption 2

Вампір Артур Морган
Вампір Артур Морган - нежить поза законом. Модифікація перетворює Артура на кровожерний вампір. Щасливий Хеллоуїн! Особливості: Сиве волосся та ведмедя Бліда текстура вампірів; бліда текстура тіла; червоні очі. Встановлення: Вста...
12 листопада 2023
Red Dead Redemption 2

Nuevo paraiiso - Мексика
Мод переробляє частину картки Nuevo Paraiso від RDR1 і передає її на RDR2. Перетворені міста та PEDE прикріплені до них. Мод знаходиться в ранньому доступі і є незавершеною версією. Сценарії Мексики Розпаковуються у кореневу папку гри. ...
22 листопада 2023
Red Dead Redemption 2

Відновлення невикористаних голосових реплік
Розріжте діалог. Модифікація відновлює невикористані голосові репліки, насмішки та вокалізація, вирізані з остаточної версії гри. Ось список ситуацій, в яких мод відновлює діалоги: покупки в магазинах; , коли символ сердиться, перебуваючи в у...
17 січня 2024
Red Dead Redemption 2

Chaos Callout
FIRTS: Мені шкода моєї англійської Я створив нові плагіни для вилучення, це буде зосереджено на зйомці з багатьма ситуаціями, але тепер я просто зробив з двома ситуаціями там Зйомка банди і Атака тероризму . , що просто перший випус...
73
10 kB
28 січня 2024
Red Dead Redemption 2

Збільшити кадрів в секунду без погіршення графіки (генерація кадрів FSR3)
Привіт! Я думаю, що ви вже знайомі з технологією генерації кадрів, що значно збільшує FPS в іграх, а не погіршуючи графіку. К Сожалневи, Компанія nvidia rешyla nе Деліця Проостюма Смерими і Сондал-Сірі. Незважаючи на те, що FG не народився в AMD, M...
7 березня 2024
Red Dead Redemption 2

Гра в гру
У цьому збереженні: передав всю основну сюжетну лінію для гарного закінчення; Джон має середню честь; на John $ 17899; в інвентарі 99 лікарських засобів, жування тютюну, кокаїнової гумки, сильних стимуляторів для здоров'я та витривалості ...

692
839 kB
23 січня 2025
Red Dead Redemption 2

Проект розширення Мексики
Цей мод — розширення для популярного Mexico-Nuevo Paraiso моду, що значно покращує атмосферу та додає нові елементи до світу 1907 року. Спочатку планувалося покращити лише залізничні колії в Мексиці, але в процесі розробки проєкт розрісся і тепер ...

129
15 MB
Коментарі 3