Real Western Reshade | Настоящая графика для Вестерна
Автор:
PerroVerde
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
4.66 Кб
Завантажено:
Завантажень:
94
Всього завантажень: 94
Унікальних завантажень: 55
-
30 червня 20231573297524_132404.rar
Real Western Reshade — настройки придающие настоящую атмосферу для игры в стиле вестерн.
Установка:
1. Установите ReShade в папку с игрой;
3. Извлеките файл в корневую папку RDR2 (где находится .exe);
4. Откройте игру, нажмите «Home», чтобы открыть меню изменения цвета, и активируйте пресет RDR2-PerroVerde.ini.
* Вы можете активировать черные полосы для более кинематографического вида, нажав F9.
Рекомендовані файли
17 січня 2024
Red Dead Redemption 2

Chaos Callout
FIRTS: Мені шкода моєї англійської Я створив нові плагіни для вилучення, це буде зосереджено на зйомці з багатьма ситуаціями, але тепер я просто зробив з двома ситуаціями там Зйомка банди і Атака тероризму . , що просто перший випус...
73
10 kB
28 січня 2024
Red Dead Redemption 2

Збільшити кадрів в секунду без погіршення графіки (генерація кадрів FSR3)
Привіт! Я думаю, що ви вже знайомі з технологією генерації кадрів, що значно збільшує FPS в іграх, а не погіршуючи графіку. К Сожалневи, Компанія nvidia rешyla nе Деліця Проостюма Смерими і Сондал-Сірі. Незважаючи на те, що FG не народився в AMD, M...

1.9K
65 MB
7 березня 2024
Red Dead Redemption 2

Гра в гру
У цьому збереженні: передав всю основну сюжетну лінію для гарного закінчення; Джон має середню честь; на John $ 17899; в інвентарі 99 лікарських засобів, жування тютюну, кокаїнової гумки, сильних стимуляторів для здоров'я та витривалості ...

713
839 kB
25 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

Збереження після прологу
Збереження після прологу для Red Dead Redemption 2 дозволяє почати гру з моменту, коли пролог вже завершено. Це збереження ідеально підходить для тих, хто хоче відразу зануритися в основну розповідь, минаючи початкові місії та вступні сцени. Нехай ...

797
2 MB
25 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

BloodLust — кровавий мод
Цей мод для Red Dead Redemption 2 додає більше кривавих ефектів у гру, роблячи її більш реалістичною та жорстокою. Особливості: Збільшена кількість кривавих частинок. Збільшені криваві калюжі. Кров на трупах. Посилені та збільшені криваві...

405
317 kB
27 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

GunFX — посилені ефекти пострілів зі зброї
Мод для Red Dead Redemption 2 підсилює ефект диму зі ствола та світлових спалахів при пострілі, а також робить сліди від куль більш реалістичними та довговічними. Дим з дула триватиме довше (залежно від кількості пострілів). Спалах і дим при по...

96
14 kB
27 листопада 2024
Red Dead Redemption 2

Собака-компаньон
Ковбой не може бути справжнім ковбоєм без коня. Але якщо вам завжди хотілося грати в Red Dead Redemption 2 з особистим собакою, то цей мод створений для вас. Як використовувати: Знайдіть собаку, яка вам сподобалася, і погладьте її. Під час п...

210
196 kB
8 грудня 2024
Red Dead Redemption 2

Вершник на Свині v2
Цей мод дозволяє вам спавнити деяких "тварин" та "їздити" на них, ви також можете створювати власну конфігурацію для будь-якого персонажа в грі, включаючи людей. Використання: Використовуйте меню мода Pig Rider для спавну (Ctrl+N, потім Pig R...

294
758 kB
23 січня 2025
Red Dead Redemption 2

Проект розширення Мексики
Цей мод — розширення для популярного Mexico-Nuevo Paraiso моду, що значно покращує атмосферу та додає нові елементи до світу 1907 року. Спочатку планувалося покращити лише залізничні колії в Мексиці, але в процесі розробки проєкт розрісся і тепер ...

181
15 MB
Коментарі 0