Исправление текста в чате (аналог T9)
Автор:
ushanka01
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.18 Кб
Завантажено:
Завантажень:
340
Всього завантажень: 340
Унікальних завантажень: 210
-
10 січня 2023ispravlenie-teksta-v-chate-analog-t9_1673369502_98408.zip
Данный скрипт является некоторым аналогом T9 для телефонов.
Особенности:
- Скрипт записывает в специальный файл(moonloader/config/t9/dictionary.txt) все слова, которые вы вводили в чат. Вы можете подредактировать словарь через обычный блокнот или любой другой текстовый редактор.
- Если вводимое вами слово или похожее на него уже есть в словаре — под чатом появляется кнопка, по нажатию на которую последнее слово в строке ввода заменится на слово из словаря(отображается на кнопке). Кнопку можно передвинуть специальной командой: /t9 [x] [y]. Дефолтное положение рассчитано на /fontsize -1 и /pagesize 12, если что. Стандартное положение по x — 45, его можете не менять.
Установка: Распаковать архив в корневую папку скрипта.
Требования: SGUI (приложена в архиве), moonloader 0.26, SAMP LUA.
Гайди по встановленню модів
Рекомендовані файли
16 листопада 2024
GTA San Andreas

Текст в інтро з мобільної версії гри
Думаю, багато хто помітив, що в ПК версії текст в інтро дуже розтягнутий, навіть якщо встановлено Widescreen Fix. Я знайшов цей мод на GTAForums і вирішив опублікувати його тут, оскільки його тут немає. Автор не я!!! Встановлення: Перемісти...
22 червня 2014
GTA San Andreas

Работа пилота 1.0
Всім привіт! Я живий! Я нікуди не тікав Рівно 9 місяців тому 22 вересня 2013 рок я випустив свою останню модифікацію "Водій автобусу", після того я пішов зі скриптингу, скінчився мій третій скриптерських період. Причин для уходу було багато: тріш...
28 трав. 2024
GTA San Andreas

DYOM# v1.7
DYOM# — додаток для DYOM, завдяки якому створення місій стане набагато зручнішим. DYOM# — це виправлення багів, нові об'єкти, нові пікапи та безліч додаткових функцій. Повну інструкцію до доповнення дивіться на офіційному сайті . ВЕРСІЯ 1.7 ...
25 березня 2024
GTA San Andreas

Уличные музыканты v4.0
!Неактуальна версія! Найновіша версія входить до складу модифікації Busy Pedestrians: Peds Events Project ! Тепер вуличні музиканти по всьому штату San Andreas! У кожному місті ви можете зустріти унікальні музичні колективи, унікальних виконав...
27 червня 2024
GTA San Andreas

Phone mod 2
Телефон для GTA San Andreas Оновлено 27.06.2024 Подяки: @Artem.1.9.9.6 — купа допомоги з усім, рендеринг, баги та багфикси @KaiQ — моделі @Kaoru Tanamachi @DimoP5KR @KahnMan — тестування, ідеї Будь ласка, повідомляйте про баги та пишіть свої...
5 січня 2024
GTA San Andreas

Climbmod v2.4 [PC + Mobile]
Модифікація трохи розширює стандартні можливості лазіння по стінах. Гравець може зачепившись за виступ рухатися вліво і вправо; Гравець може перебуваючи на краю будівлі (будинки і т.д.) зачепитися за край; Гравець може відскакувати від стін...
21 березня 2024
GTA San Andreas

"Реакція поліції на порушення ПДР v2.0 (Fix)"
В даній модифікації за порушення ПДР вас буде переслідувати поліцейський патрульний, щоб ви сплатили штраф. Якщо не відірватися від поліції за відведений час, то ви отримаєте зірки розшуку. Якщо сплатити штраф, то ви зможете далі спокійно рухатися. ...
1 березня 2025
GTA San Andreas

Busy Pedestrians: Peds Events Project
Ця модифікація — об'єднання великої кількості моїх модифікацій пов'язаних з людьми, що оживляють навколишній світ та додають величезну різноманітність у гру. Модифікації об'єднані одним загальним ifp файлом, але знаходяться кожна в окремій папці, то...
16 листопада 2023
GTA San Andreas

Емоція 98.3 (авансовий гіпс Trask)
Доставайте подушки, запасні носові хустки, ми починаємо.. плакати за любов! (а не пити як в однойменній пісні) Фернандо Мартінез після дзвінка на шоу Одиноких Сердець (що на радіо WCTR) вирішив відкрити в Лос-Сантосі свою радіостанцію, навіт...

142
170 MB
25 березня 2025
GTA San Andreas

TweaksV v65
Оновлено до версії 65. Пункти 61-65. 25.03.2025) Дивіться скріни, щоб було зрозуміліше! Не те щоб мод — просто збірка деяких штук, які я знайшов в Ida. Time till hungry. Дозволяє змінювати час до того, як CJ зголодніє після прийому їжі. В г...
29 листопада 2023
GTA San Andreas

Пейджер з GTA 3
Портовано ще одну функцію з попередніх ігор — пейджер. Тепер у Сиджея з'явився пейджер! Жодні повідомлення приходити не будуть, їх потрібно відправити вручну. Як? Подивіться "For Developers.txt" в архіві для інструкцій Є ще ідея відредагувати mai...
7 грудня 2023
GTA San Andreas

Справжній переклад витрачений
Це легендарний піратський руса, який був створений у 2011/2012. Деякий чоловік вирішив взяти шрифти з першого руса з Норга і відіграв усі тексти через Промт. Переклад тут найгірший, який насправді пам’ятає цей руса. Є велике місто, підробка, обхід ...
22 січня 2024
GTA San Andreas

Pierce Arrow Midmount Aerialscope SAFR Tower 34
Pierce Arrow Midmount Aerialscope SAFR Tower 34 — модифікація для ігор, яка вносить в ігровий світ автомобіль спеціального призначення, призначений для пожежних служб. Цей мод являє собою віртуальний аналог реального пожежного автомобіля, обладнаног...

59
3 MB
10 березня 2024
GTA San Andreas

Pickups Mod v1.1 (Fix)
За допомогою цього мода ви можете зробити ваші пікапи схожими на пікапи з GTA 4 (що лежать на землі), GTA VC або GTA 3 (світіння). Або взагалі зробити так, як вашій душі завгодно. Доступно два режими: Пікапи на землі (як в GTA 4); Класичні ...
11 березня 2024
GTA San Andreas

Dacia Logan
Dacia Logan у модифікації для GTA San Andreas являє собою віртуальний аналог популярного румунського седана, який славиться своєю надійністю та доступністю. Мод дозволяє гравцям відчути унікальність цього автомобіля, перенісши його характерні риси у...

17
2 MB
Коментарі 0