Realistic Graphics Complement for Extity XF (ENB + ReShade)
Автор:
Uranus6969
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
60.23 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
common_settings.cfg, customfx_settings.cfg, effectordering.cfg, gemfx_settings.cfg, global.cfg, mcfx_settings.cfg, pipeline.cfg, shaders_by_alo81.cfg, shaders_by_bacondither.cfg, shaders_by_ceejay.cfg, shaders_by_ganossa.cfg, shaders_by_iddqd.cfg, shaders_by_ioxa.cfg, shaders_by_jpulowski.cfg, shaders_by_martymcfly.cfg, shaders_by_otis.cfg, sweetfx_settings.cfg
Завантажено:
Завантажень:
1.6K
Всього завантажень: 1689
Унікальних завантажень: 127
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Новая графическая настройка, которая еще больше делает игру реалистичнее и натуральнее.
- Новый Timecycle с реалистичной цветовой гаммой;
- Увеличена дальность прорисовки игры;
- Улучшенной освещение;
- Реалистичная вода;
- Красивые ночные огни;
- Насыщенная тень от объектов;
- Чётко видно мелкие предметы и детали.
Рекомендовані файли
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

360
8 MB
11 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics
RSV — Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (Без ENB/Reshade) Ця графічна настройка покращує графіку в GTA 5. Ця настройка відмінно поєднується на бюджетних ПК. Підходить для даних модів: FOBC; GTA V Remastered; Lively World Expansion. Приємн...
7 січня 2025
GTA 5

Графіка в стилі Арту v2.0
Це цілком новий графічний мод, що додає мальовану графіку в GTA V. Виглядає так, ніби граєте в GTA V в іншому ігровому світі. Це НЕ реалістична графіка, а графіка в стилі GTA art (екрани завантаження або шпалери з GTA) Візуалізація з сел-шейдингом,...

101
91 MB
6 листопада 2024
GTA 5

Realistic Lighting & Reflections ENB for NaturalVision Evolved 1.0
Realistic Lighting & Reflections ENB для NaturalVision Evolved 1.0 для GTA 5. Ідеально підходить для всіх, хто хоче отримати більш реалістичне освітлення та відблиски. ENB створено для [пресету Medium NVE ENB], ви також можете спробувати його ...

604
3 kB
19 листопада 2024
GTA 5

brtsl Realistic L.A Vision ENB v1.0
Дякую, що встановили мій пресет. Це лише бета-версія. Немає жодних проблем або помилок. Якщо у вас є проблеми, будь ласка, напишіть у коментарях. Я змінив пресет quantv very high. Незабаром буде більше оновлень. Особливості: Кращі відображення д...

470
70 MB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

177
8 kB
24 липня 2024
GTA 5

Пресет у стилі Need For Speed: Most Wanted
Need For Speed Most Wanted 2005 Graphics/Piss filter Reshade Preset 1.0 Дана модифікація, зробить графіку GTA 5, у стилі культової гри Need For Speed: Most Wanted. Приємної гри.

43
6 kB
7 грудня 2023
GTA 5

Пакет Graphic Tee Vlone для MP Mal
Пакет vlone Graphic Tee Привіт. Я створив vlone пакет графічного трійника для чоловіків MP. Включає 25+ різні текстури для MP Male. Як встановити / використовувати Один програвач: OpenIV; Увімкнути "Редагувати режим"; Drag and dr...

71
12 MB
6 лютого 2024
GTA 5

OLKHOA GUANTWS Z.0 ENB Налаштування Ultra/High YUSPSH B1.0 (остаточний)
Налаштування ULHOA QuantV 3.0 ENB Ultra/High [SP] 1.0 (остаточний) для GTA 5. Це мої параметри ENB для Quantv 3.0, без перевантажених графіків або занадто багато намальованих дощової лінії. Без втрати кадрів в секунду або надмірно важкого навантаже...
8 березня 2024
GTA 5

5k enb рефлекс B1.4
5K ENB Роздуми 1.4 для GTA 5. ENB складається на відбитті автомобіля. моди додає 5 -кратне відображення машин за допомогою ENB. Автомобілі тощо виглядають красивіше, цей мод. Приємна гра. ...

748
24 kB
3 квітня 2024
GTA 5

Fresh & Klean ENB B1.25
Fresh & Clean ENB 1.25 для GTA 5. Можливо, це те, що ви коли-небудь бачили-останній, чистий ENB, на відміну Зусилля для простоти та чистоти.

405
8 MB
3 квітня 2024
GTA 5

Super Runes Enb B1.0
Super Run ENB 1.0 для GTA 5. Особливості: переробляв систему освітлення; фіксовані умови виправлені; реалістичні роздуми. Приємна гра.

466
10 MB
1 серпня 2024
GTA 5

Ford Crown Victoria (CVPI) Need For Speed Hot Pursuit (SCPD)
Ford Crown Victoria (CVPI) Need For Speed Hot Pursuit (SCPD) для GTA 5. Ford Crown Victoria (CVPI) в Need For Speed Hot Pursuit (SCPD) — це поліцейський круїзер з класичним дизайном. Автомобіль має традиційні чорно-білі смуги та мигалки на даху. Ві...

88
32 MB
14 серпня 2024
GTA 5

Lisa Rockstar Cropped for MP
Lisa Rockstar Cropped for MP Female 1.0 Особливості: Якісна модель; Хороші текстури; Підходить для MP; Рухливий скелет. Приємної гри.

105
2 MB
Коментарі 0