Caio Apache VIP III - Sorocaba Bus [FINAL]
Автор:
vagner-zn
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
11.04 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
488
Всього завантажень: 488
Унікальних завантажень: 168
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
drive.google.comЗавантажити
Рекомендовані файли
13 лютого 2024
GTA 5

Volkswagen Bus vidivodes ріг
Volkswagen Bus Widebody Ryg для GTA 5. Поява Volkswagen Bus Widebody Ryg привертає увагу завдяки яскравим кольором, широким тілом та спортивним елементам. Цей автобус - це поєднання класичного стилю та сучасних спортивних елементів, що робить його ...

318
18 MB
3 серпня 2024
GTA 5

Executive VIP Service 1.0
Executive VIP Service 1.0 Цей мод додає вертолітний транспорт з GTAO. Ви можете викликати вертоліт, зробивши один дзвінок. Після цього з'явиться меню з варіантами різних вертольотів, кожен з яких коштує по-різному. Приємної гри. ...

136
51 kB
14 серпня 2024
GTA 5

2020 IC CE School Bus
2020 IC CE School Bus [Add-On | ELS] Особливості: Високоякісна модель; Якісні текстури; Аддон; ELS; Свої налаштування; Робоча оптика. Приємної гри. ...

64
13 MB
16 серпня 2024
GTA 5

Thomas Built Freightliner C2 School Bus
Thomas Built Freightliner C2 School Bus [Add-On | ELS] Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Свої налаштування; Підтримує основні функції гри; Аддон; ELS. Приємної гри. ...

103
17 MB
19 серпня 2024
GTA 5

1999 International 3800 School bus
1999 International 3800 School bus [Addon ELS Support] 1.0 Особливості: Непогана модель; Якісні текстури; Свої налаштування; Гарне управління; Підтримує основні функції гри; ELS. Приємної гри. ...

92
9 MB
14 лютого 2025
GTA 5

Browning Hi-Power Mark III [Анімований]
Browning Hi-Power Mark III – це оновлена версія класичного пістолета Hi-Power, яка має покращену ергономіку та стійке до корозії покриття. Він зберігає традиційну надійність і магазин на 13 патронів. Особливості: 2K текстури; Правильне положен...

5
32 MB
22 лютого 2025
GTA 5

Fiat Ducato VIP
Fiat Ducato VIP (add-on) для GTA 5. Форма кузова : Ducato VIP має обтічну конструкцію, яка сприяє зниженню аеродинамічного опору. Він виконаний у форматі фургонів з подовженим кузовом, що забезпечує додатковий простір всередині. Передня части...

103
26 MB
21 лютого 2024
GTA 5

EEP KAISER M715 VIP B1.5
WIP Jeep Kaiser M715 (Trevors Real Life Truck) 1.5 для GTA 5. Jeep Kaiser M715 WIP -це середній військовий транспортний засіб, що відрізняється, що відрізняється його потужним і грубим зовнішнім виглядом. Він має м'язове і сильне тіло, виготовлене ...

158
51 MB
16 лютого 2025
GTA 5

GMC Prison Bus [Addon]
Особливості: Функціональна оптика; Працюючий спідометр; Вікна, що розбиваються; Руки на кермі; Оберти все ще потребують доопрацювання.
...

18
14 MB
6 січня 2024
GTA 5

Toyota Land Cruisier 300 HANN або 2022
Toyota Land Cruiser 300 Khann III 2022 Модифікація популярного позашляховика, виконаного російською тюнінг-студією Ханн. Цей позашляховик поєднує надійність та продуктивність стандартного Land Cruiser 300 з ексклюзивними елементами дизайну від Khann...

4.7K
41 MB
2 грудня 2024
GTA 5

Man Lyons City 12 Econa Cabbit B1.3.1
Місто Лева 12 Ефективний гібрид [доповнення | П’ятниця | Шаблон] 1.3.1 для GTA 5. Особливості: Робочі двері; робочі фари; livery; руки на кермі. Приємна гра. ...

921
138 MB
20 квітня 2024
GTA 5

Mercedes A45 AMG Edit [Unlocked]
Я люблю цю машину, тому що маю канал на youtube GUI50, я дивлюся його відео з цією машиною і вирішив створити її для GTA! Я хочу покращити бразильську спільноту GTA (автомобілі), тому що я думаю, що VIP моди або Ексклюзивні моди такі нудні. HQ ...
85
22 MB
29 травня 2024
GTA 5

Реклама фастфуда на зупинках
Fast Food Bus Stop Ads 1.5 (Re-released) Тепер на зупинках штату, ви зможете побачити рекламу фастфуду з реального життя. Особливості: Якісні текстури; Підходять під атмосферу гри. Приємної гри. ...

93
7 MB
18 червня 2024
GTA 5

Chevrolet Truck Drag
Chevrolet Truck Drag для GTA 5. Chevrolet Truck Drag — це потужна вантажівка з агресивним і спортивним дизайном. Вона має видовжене кузовне відділення і масивні колеса, які надають їй сильний і динамічний вигляд. Характерною рисою зовнішності Chevr...

248
40 MB
28 січня 2025
GTA 5

Chevrote Apachellydrider Trase
Вантажівка Chevy Apache Lowrider для GTA 5. Chevrolet Apache Lowrider Truck - це вантажівка класичної моделі Chevrolet Apache, яка була перетворена в стилі нижньої частини. Він має функції, характерні для Lowrider, такі як низько зменшене кріплення...

274
32 MB
Коментарі 0