Open All Interiors v5
Автор:
NewTheft
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
70.56 Кб
Завантажено:
Завантажень:
842
Всього завантажень: 842
Унікальних завантажень: 123
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
drive.google.comЗавантажити
Рекомендовані файли
27 січня 2025
GTA 5

Більше грошей з пішоходів v1.4
Цей скрипт додає реалістичності в економіку GTA V, збільшуючи суми грошей, які пішоходи скидають при пограбуванні. Тепер випадкові перехожі матимуть при собі більш значні суми, а ви зможете налаштувати параметри під свої вподобання. Основні можливо...

42
6 kB
10 червня 2024
GTA 5

Toyota Mark X 300g Modified And HQ Interior v1.1
Toyota Mark X 300g Modified And HQ Interior [Add-on] [Extras] 1.1 для GTA 5. Особливості: Красивий інтер'єр та внутрішнє освітлення; Змініть кольори екстер'єру та інтер'єру; Найкраще освітлення автомобіля; Правильний масштаб; Найкраща ке...

209
56 MB
7 березня 2024
GTA 5

Magura V5 USV drone [Add-On] 1.0
Особливості: Деталізований екстер'єр; Налаштовані карти нормалей і відбиття; Своя колізія.

69
3 MB
30 листопада 2024
GTA 5

Toyota Crown 1997 Hardtop [OIV File]
Toyota Crown 1997 - старий розкішний седан для GTA 5. Високоякісна 3D модель. Модель конвертована мною. Особливості автомобіля: HQ Interior; Original Rims; Rhd Drive; Paint 1 Is Body Upper Colour; Paint 2 Is Down Body Colour; Paint...

199
27 MB
6 листопада 2023
GTA 5

Boeing 777-300ER [Додавання / заміни]
Опис: Boeing 777-300ER далекі далекі, розроблений для комерційних літаків Boeing Commercial Airlanes. цивільні Jet Airlines Boeing 777-300ER для GTA 5. Особливості моди: Датчики; Детальний кабіна; Відкриті двері та Cargodoor; Світло п...
26 червня 2024
GTA 5

2005 Lamborghini Gallardo Speader Yudd-Onsh 1.1
2005 LAMBORGHINI GALLARDO SPYDER [addo-on] 1.1 Особливості: Внутрішнє освітлення; робочі циферблати; розбите скло; руки водія на кермі; реалістичні дзеркала; правильне зіткнення; Звичайна карта; Оригінальні колеса; Усі фари фун...
26 грудня 2023
GTA 5

BMW X1 Збройна відповідь Емойкл B1.1
Генерський BMW X1 Збройний реагування на реагування | Британський | ELS 1.1 для GTA 5. BMW X1 Збройний реагування -це позашляховик приводу All -Wheel, призначений для використання в якості сили швидкої реагування. Автомобіль має решітку радіатора з...

40
9 MB
6 лютого 2024
GTA 5

Audi P8 Coupe B10 Plus 5.2 FSI Kuattro 13 B1.0
Audi R8 Coupe v10 плюс 5.2 fsi Quattro '13 1.0 для GTA 5. Особливості: HQ Interior; робочі циферблати; розбите скло; робочі фари; зовнішній HQ; Дзеркала роботи; Первинна картина тіла та внутрішня прикраса; Вторинний живопис колісни...

85
37 MB
6 березня 2024
GTA 5

100% Complete Save Game File
Я щойно закінчив гру на 100% і вирішив поділитися своїм сейвгеймом зі спільнотою! Перегляньте опис для отримання додаткової інформації та інструкцій. Зверніть увагу: Зміна файлу збереження може синхронізувати ігрову статистику з вашим обліковим зап...
20 червня 2024
GTA 5

106.1 Radio Los Santos (Заміна) - Хіп-Хоп Музика 2023
Мені набридли ті самі пісні, і я зробив зовсім новий плейлист. Радіостанція включає: Bigxthaplug -Texas, Levels Drake, J. Cole — First Person Shooter, IDGAF, etc. GloRilla — FNF Та багато іншого. В основному повний ефір радіо за 2023 рі...
291
142 MB
11 серпня 2024
GTA 5

Mercedes S580 Maybach Mansory LV
Mercedes S580 Maybach Mansory LV Interior для GTA 5. Mercedes S580 Maybach Mansory LV — це розкішний автомобіль з ексклюзивним дизайном від тюнінг-ательє Mansory. Він має елегантний та агресивний зовнішній вигляд, підкреслений унікальними деталями ...

1.5K
68 MB
5 листопада 2024
GTA 5

Земля кочевников
Земля кочівників — модифікація, що додає в гру унікальний острів з новим оточенням і можливостями для дослідження. Встановлення цієї модифікації вимагає виконання кількох умов і коректного налаштування файлів гри. Вимоги: ScriptHook , Script...
79
27 kB
5 листопада 2024
GTA 5

Нові будинки та приміщення в Сенді Шорс
Нові будинки та приміщення в Сенді Шорс — модифікація, яка додає нові будівлі та інтер'єри в район Сенді Шорс, що створює більше можливостей для дослідження та взаємодії з ігровим оточенням. Для встановлення цієї модифікації потрібно виконати кіль...
396
44 kB
16 листопада 2024
GTA 5

BARÇA STORE - Barcelona FC
Привіт. Я вирішив зробити мод BARÇA STORE. Я великий шанувальник цієї команди, і я хотів зробити щось пов’язане з «Барсою». Тиждень тому мені прийшла ідея зробити магазин у стилі ФК «БАРСЕЛОНА». Я не довго шукав місце в грі для реалізації своєї ідеї...
200
96 MB
30 січня 2025
GTA 5

Реставрація Лос-Сантоса
Цей мод відновлює та змінює існуючі ігрові об'єкти, а також відтворює їх з нуля, використовуючи рекламні матеріали, трейлери, внутрішньоігрові текстури та ескізи місій. Основні зміни: Оновлене освітлення будівель FIB та IAA . Додано ...

43
47 MB
Коментарі 3