Reshade3.0 & Preset by Near
Автор:
Crosire + Near
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
11.61 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
890
Всього завантажень: 890
Унікальних завантажень: 156
Ще ніхто не оцінив файл
-
5 грудня 20231474728333_reshade3.zipПароль на архів: libertycity
GTA V RESHADE 3.0 — графический мод для GTA 5.
Особенности модификации:
Новый, Автономный, редактируемый в своем собственном окне внутри запущенной игры — Решейд версии 3.0.
- AdaptiveSharpen,
- BloomAndLensFlares,
- Curves,
- HighPassSharp,
- Levels,
- LumaSharpen,
- SMAA,
- Technicolor,
И другое...
Установка с предустановленным пресетом:
- Поместите все файлы из архива:
"ReShade 3.0 by Crosire + preset by Near.rar" в директорию с игрой Grand Theft Auto V (Полная Инструкция в Архиве) .
Управление:
- Включение и выключение по кнопке "F11"
(Настроено) .
Чистая установка с собственной настройкой параметров:
- Поместите все файлы из архива:
"Reshade 3.0 by Crosire (Original).rar" в любое место, запустите установку "ReShade_Setup_3.0.0b7.exe", следуйте инструкциям (Полная Инструкция в Архиве) .
Управление:
- Включение и выключение по кнопке "Shift + F2"
(По умолчанию, можно изменить) .
Рекомендовані файли
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

432
3 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

173
8 kB
18 серпня 2024
GTA 5

IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Даний графічний пресет покращує графіку в GTA 5. Особливості: Градація кольору; Трасування променів; Покращена глибина різкості: Dof; Багато іншого. Сумісність: Цей пресет призначений для використання ...

898
331 kB
19 жовтня 2024
GTA 5

Amanda Young From Saw (Dead By Daylight)
Amanda Young From Saw (Dead By Daylight) | The Pig 1.2 Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Рухомий скелет; Виправлені помилки. Приємної гри.

31
31 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

629
7 MB
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

452
19 MB
20 грудня 2024
GTA 5

Гідер (Сайлент Хілл) [Доповнення Ped, LODs] | Dead by Daylight
Модель Хізер / Шерил Мейсон з Dead By Daylight тепер і в GTA 5. Збережено оригінальне ваговикове розфарбування з гри, тому рухи моделі максимально наближені до оригіналу. Особливості: 4K текстури високої якості, нормалі та карти відображень з De...

21
52 MB
20 грудня 2024
GTA 5

Марія (Silent Hill 2) [Доповнення Ped, LODs] | Dead by Daylight
Модель Марії з Dead by Daylight тепер і в GTA 5. Збережено оригінальне ваговикове розфарбування з DBD, тому рухи моделі максимально точні до оригінала. Особливості: 4K текстури високої якості, нормалі та карти відбиттів з Dead By Daylight; Пов...

40
24 MB
9 березня 2025
GTA 5

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4
Reshade Preset For Quantv — UniT's Electric Neon Preset . 1.4 Покращте графіку FiveM за допомогою безкоштовного пресету Electric Neon для QuantV. Він відрізняється яскравими неоновими кольорами, чіткими деталями та кінематографічним виглядом, що по...

89
79 MB
15 квітня 2024
GTA 5

Bush Am рішення Ford Screenshot Preset At1.00 Beta
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть строго цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець у GTA 5! І чисто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) бу...
22 серпня 2024
GTA 5

ENB by SSKILLA
Привіт, це мої перші налаштування ENB для GTA 5. Коментуйте та оцінюйте справедливо :) Ви отримаєте покращення, коли встановите мій ENB: Реалістичні кольори; Реалістичні відблиски дощу; Нова постобробка; Реалістичне сяйво; Реалістична в...

233
6 MB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

358
8 MB
10 грудня 2024
GTA 5

Презет TruthXImperial Reshade для QuantV V.2
Truth x Imperial Preset Процес встановлення: Встановіть останнє оновлення Reshade. Запустіть Reshade.exe та переконайтеся, що ви відмітили всі галочками під час встановлення. Перемістіть папки reshade.ini, reshadepreset.ini та reshade-shade...

145
9 MB
3 січня 2025
GTA 5

Фотореалістичний пресет Брако [QuantV]
Бажаєте покращити візуальні ефекти в FiveM без зайвих витрат? Цей Photorealistic Preset розроблено спеціально для QuantV та пропонує: Яскраві кольори Чіткі деталі Імерсивну, кінематографічну атмосферу Ідеально підходить як для до...

276
38 MB
28 лютого 2024
GTA 5

Натхненний Гомер ланцюжок для депутата
Натхненний Гомер ланцюжок для депутата. Lore Friendly Chains inspired by Frank Ocean's Homer Brand — это уникальный мод для GTA 5, который вносит в игру элементы стиля, вдохновленные брендом Homer от Фрэнка Оушена. Цей мод пропонує гравцям ланцюжок...

32
4 MB
Коментарі 0