Project RELOAD | GTAV Enhancer v5.0 STABLE
Автор:
BackstageMODS
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.21 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
...d... 0 28-05-16 08:04 2-update.rpf, 2-update.rpf, explosionfx.dat, firefx.dat, fxweather.ytd, global.cfg, liquidfx.dat, materialfx.dat, pipeline.cfg, plants.dat, relationships.dat, shaders_by_alo81.cfg, shaders_by_bacondither.cfg, shaders_by_ceejay.cfg, shaders_by_ganossa.cfg, shaders_by_iddqd.cfg, shaders_by_ioxa.cfg, shaders_by_jpulowski.cfg, shaders_by_martymcfly.cfg, shaders_by_otis.cfg, skydome.ytd, visualsettings.dat, weaponfx.dat, x64a.rpf
Завантажено:
Завантажень:
1.8K
Всього завантажень: 1853
Унікальних завантажень: 420

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

sakurajimaman
Sampoyt-X
Kostoprav3825

Xavier_1995

Mor

Philips_27

Dr_Ziegler62
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Коментарі 6
Увійдіть, щоб залишати коментарі

жаль, що мій калькулятор на мінімалках ледь тягне
Коментар був перекладений Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
жаль, что мой калькулятор на минималках еле тянет
Че за мило галиме? Як будто в очі горілки налили.
(RU)Показати переклад
(UK)
Че за мыло галимое? Как будто в глаза водки налили.
Модифікація, звичайно, хороша, робить фарби соковитими, але як завжди – пека не потягне, в онлайні не можна(
(RU)Показати переклад
(UK)
Модификация конечно хороша, делает краски сочными, но как всегда - пека не потянет, в онлайне нельзя(

Не можна так знущатися над людьми, я все різко бачу до горизонту, а тут виходить, що сліпошарий і не бачу ні фіга навіть гір... ви хоч думайте маленько, як це все виглядає в реальності то... або в окулярах ходите?
(RU)Показати переклад
(UK)
низзя так издеваться над людьми, я все резко вижу до горизонта а тут получается что слепошарый и не вижу не фига даже гор...вы хоть думайте маленько как это все выглядит в реале то...или в очках ходите?

Напевно для скріншотів мод. Ні, не для мене 

(RU)Показати переклад
(UK)
Наверное для скриншотов мод. Не, не для меня 

Всі ці ENB для п'ятої частини, по суті справи взагалі ніяк особливо не покращують графіку, трохи темніше або світліше зробили і все, а в цьому ще й світло від фар зачем-то переробили, більше не сліплять\/
(RU)Показати переклад
(UK)
Все эти ЕНБ для пятой части, по сути дела вообще никак особо не улучшают графику, чуть темней или светлей сделали и все, а в этом еще и свет от фар зачем-то переделали, больше не слепят=/
Увійдіть, щоб залишати коментарі