Natural Graphic 5.1.2
Автор:
proaliahmadr
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.74 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
visualsettings.dat
Завантажено:
Завантажень:
4.5K
Всього завантажень: 4536
Унікальних завантажень: 543

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Den Steel

Александр Шевченко

Artemovich2013

Константин Высоцкий

The_BaD_Gamer

maximdsl
PORTWAVE
Sergey3601
Vanes1131

Rockstar_Vova

Данила Клец

Даниил Вострукхин

Vampir9H
Mazzadik

Protofamous

Ruxel
dubel

gutentrah

RUS777

dikij_kot

Tamerlan198

dimawastr

Jassy

Артём

R0ck3t

Jason Newsted

StreetBoy

AVP
MegaDJ_CJ

maxadenk2000
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
dfiles.euЗавантажити
Мод изменяет погодные эффекты игры и добавляет реалистичности картинке, при этом сохраняя особенности оригинала.
Изменения:
- Сбалансирована дальность и насыщенность тумана;
- Сбалансированные bloom и погодные эффекты;
- Хроматическая аберрация убрана со всех видов погодных условий;
- Лучшая отрисовка луж;
- Ночь немного темнее;
- Больше частиц дождя;
- Улучшено сияние света ночью;
- Повышенное отражение у автомобилей;
- Размытие отключено в ночное время.
Рекомендовані файли
7 грудня 2023
GTA 5

Пакет Graphic Tee Vlone для MP Mal
Пакет vlone Graphic Tee Привіт. Я створив vlone пакет графічного трійника для чоловіків MP. Включає 25+ різні текстури для MP Male. Як встановити / використовувати Один програвач: OpenIV; Увімкнути "Редагувати режим"; Drag and dr...

72
12 MB
20 серпня 2024
GTA 5

FerrShade: GTA 5 Graphics Overhaul Mod
FerrShade: GTA V Graphics Overhaul Mod 1.2 Покращте графіку у своїй грі за допомогою FerShade — персонального моду Reshade, який перенесе яскраві візуальні ефекти GTA 6 нового покоління прямо в Лос-Сантос! Попрощайтеся з похмурою і сірою колірною п...

176
12 kB
11 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics
RSV — Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (Без ENB/Reshade) Ця графічна настройка покращує графіку в GTA 5. Ця настройка відмінно поєднується на бюджетних ПК. Підходить для даних модів: FOBC; GTA V Remastered; Lively World Expansion. Приємн...
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
2 березня 2024
GTA 5

Пакет Ghellstar Graphic Tee (для самців -депутата)
Привіт. Я створив Hellstar пакет графічного трійника для чоловіків -MP. Включає 25+ різні текстури для MP Male. Як встановити / використовувати: Один програвач: OpenIV; Увімкнути "Редагувати режим"; Drag and drop files here: Grand The...

131
26 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
30 січня 2024
GTA 5

2005 Honda Odyssey Exl B2.0
2005 Honda Odyssey Exl 2.0 [додаток / замінити / анімовано] 2.0 для GTA 5. передня фронт Honda Odyssey EXL має гладкі форми, що включають елегантні фари з прозорими LID, які надають автомобілю виразні та сучасні тип. Бампер також інтегрується в кон...

200
47 MB
23 лютого 2024
GTA 5

2021 Honda Odyssey Elite B1.0
2021 Honda Odyssey Elite [додаток] 1.0 для GTA 5. 2021 Honda Odyssey Elite-це преміальна версія мінівену Honda Odyssey, яка розроблена для комфорту великих сімей та вантажних перевезень. Дизайн: Honda Odyssey Elite має сучасний та спортивний дизай...

147
30 MB
23 лютого 2024
GTA 5

2020 р. Khrisler Pacific Limited Red з виданням B1.2
2020 Chrysler Pacifica Limited Red S Edition [додаток] 1.2 для GTA 5. 2020 Chrysler Pacifica Limited Red S. Сімейства та транспортування товарів. У цій відповіді ми надамо вам опис появи 2020 року Chrysler Pacifica Limited Red S Edition у російські...

151
30 MB
3 березня 2024
GTA 5

2016 Mazda 6 Grand Touring
2016 Mazda 6 Grand Touring для GTA 5. Особливості: Трудовий освітлення; Точні та функціонуючі датчики; реальна шкала; Внутрішній інтер'єр високої якості. Приємна гра. ...
15 квітня 2024
GTA 5

Bush Am рішення Ford Screenshot Preset At1.00 Beta
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть строго цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець у GTA 5! І чисто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) бу...
29 квітня 2024
GTA 5

Lincoln Continental Unmarked
[NON-ELS] Unmarked Lincoln Continental для GTA 5. Кузов: Лінкольн Континенталь Unmarked має чотиридверний кузов типу седан з довгим капотом та короткою задньою частиною. Форма кузова плавно переходить від передньої частини до задньої, створюючи...

288
28 MB
19 травня 2024
GTA 5

Фотореалістична графіка
Photorealistic Graphics V 2.0 — FiveM Version Фотореалістична графіка — це графічна модифікація, яка змінює освітлення, погодні умови та текстури, роблячи гру більш реалістичною та насиченою. Це версія моду для FiveM. Процес встановлення ви зможет...

685
5 MB
23 червня 2024
GTA 5

2020 Chrysler Pacifica Limited S v1.2
2020 Chrysler Pacifica Limited S [Add-On] 1.2 для GTA 5. Chrysler Pacifica Limited S 2020 — це розкішний мінівен з витонченим дизайном та технологічними особливостями. Відмінні риси зовнішності цієї моделі включають в себе динамічну передню решітку...

129
30 MB
24 липня 2024
GTA 5

Пресет у стилі Need For Speed: Most Wanted
Need For Speed Most Wanted 2005 Graphics/Piss filter Reshade Preset 1.0 Дана модифікація, зробить графіку GTA 5, у стилі культової гри Need For Speed: Most Wanted. Приємної гри.

43
6 kB
Коментарі 7