ReShade - WarmGraphics v1.0
Автор:
GTAmer, loxa, LuciferHawk, MartyMcFly, Crosire, CeeJay.dk, JPulowski
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
34.62 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
BasicFX.cfg, Common.cfg, CustomFX.cfg, GemFX.cfg, McFX.cfg, Pipeline.cfg, SweetFX.cfg, TheLazyFrameworkPreset.cfg
Завантажено:
Завантажень:
234
Всього завантажень: 234
Унікальних завантажень: 50
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
dfiles.euЗавантажити
Новая версия моего Reshade'a. Включение и выключение мода на клавишу Scroll Lock. Потребляет 10-11 FPS. Используются всё те же эффекты как и в прошлой версии (SMAA, FXAA, HDR, LensDirt). Теперь всё становится мягким и тёплым для глаз. Установка в архиве. Рекомендуется выключить сглаживание в настройках. Если что пишите в комментариях пожелания что мне исправить в новых версиях, если вам всё понравится, новых версий этого Reshade'a добавлять не буду. Приятной игры и наслаждайтесь атмосферой!
Рекомендовані файли
3 липня 2024
GTA 5

Lamborghini Diablo SV v1.0
Lamborghini Diablo SV v1.0 для GTA 5. Силует Diablo SV характеризується низьким профілем та спортивною посадкою, що надає йому загрозливий вигляд на дорозі. Відмінною особливістю цієї моделі є спойлер на задній частині та величезна вихлопна труба, ...

765
49 MB
18 серпня 2024
GTA 5

IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Даний графічний пресет покращує графіку в GTA 5. Особливості: Градація кольору; Трасування променів; Покращена глибина різкості: Dof; Багато іншого. Сумісність: Цей пресет призначений для використання ...

900
331 kB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

634
7 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

360
8 MB
22 листопада 2024
GTA 5

2024 Bentley Flying Spur W12 Mansory v1.0
2024 Bentley Flying Spur W12 Mansory v1.0 для GTA 5. Передня частина Flying Spur W12 Mansory виділяється характерною решіткою радіатора, яка має великі вертикальні планки і може бути виконана з використанням вуглецевого волокна для додання спорти...
22 листопада 2024
GTA 5

2024 Bentley Flying Spur W12 v1.0
2024 Bentley Flying Spur W12 v1.0 для GTA 5. Передня частина Flying Spur W12 виділяється характерною решіткою радіатора, яка має великі вертикальні планки і виконана з хрому, що надає автомобілю статусний вигляд. Фари мають виразний та витончений...
22 листопада 2024
GTA 5

Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5
RTX like Reshade preset for NVE 1.5 для GTA 5. Предустановка покращує якість зображення (освітлення , тонова карта, контрастність , кольори , чіткість , відображення ) . Журнал змін версії 1.5 : Корекція GI, корекція експозиції, корекція деяких...

147
17 kB
23 листопада 2024
GTA 5

2022 BMW M5 CS (F90) v1.0
2022 BMW M5 CS (F90) v1.0 для GTA 5. Особливості зовнішності BMW M5 CS включають карбонові елементи, спеціальні аеродинамічні обвіси, великі повітрозабірники та унікальні дизайнерські рішення, які відрізняють цю модель від звичайного M5. Також варт...
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

435
3 kB
29 листопада 2024
GTA 5

2018 BMW M5 Competition (F90) v1.0
2018 BMW M5 Competition (F90) v1.0 для GTA 5. Особливості: Сумісність з доповненнями, FiveM, altV та RAGEMP; HQ інтер'єр / екстер'єр; HQ пороги та рамки дверей / капот / багажник; HQ диски та 3D шини; 3D двигун, багажник і ходова частина...

489
98 MB
10 грудня 2024
GTA 5

Конфігурація для ReShade на деталізацію
Цей мод є налаштуванням для ReShade, що розкриває раніше непомітні деталі та додає глибини навколишньому світу. Сумісний з популярними графічними модами, такими як QuantV , NVE , та RTGI , для досягнення максимальної якості візуалізації. Встанов...

26
8 kB
11 грудня 2024
GTA 5

2018 BMW M3 CS F80 LCI v1.0
2018 BMW M3 CS F80 LCI v1.0 для GTA 5. Особливості: Сумісність з доповненнями, FiveM, altV та RAGEMP; HQ інтер’єр / екстер’єр; HQ пороги та рамки дверей / капот / багажник; HQ диски та 3D шини; 3D двигун, багажник та ходова частина; Ан...

936
74 MB
11 грудня 2024
GTA 5

2021 BMW M760Li xDrive G12 LCI v1.0
2021 BMW M760Li xDrive G12 LCI v1.0 для GTA 5. Особливості: Доповнення, сумісність з FiveM, altV та RAGEMP; Анімований панорамний люк (утримуйте H); HQ інтер'єр / екстер'єр; HQ пороги та рамки дверей / капот / багажник; HQ колісні диски ...

1.2K
76 MB
Коментарі 7