Eye candy SweetFX and ENB preset 1.2
Автор:
Fedus, Lucifer Hawk, CeeJay.dk, Marty McFly, Boris Vorontsov
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
10.86 Мб
Завантажено:
Завантажень:
420
Всього завантажень: 420
Унікальних завантажень: 43
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Этот мод делает GTA более ярким и солнечным, а цвета ближе к реальному миру. Что касается ENB, городские ночи не выглядели лучше, поэтому, добавлены отражения в воде и удивительные автомобильные отражения.
Установка: http://reshade.me/#download установить Reshade + sweetfx 2.0
Затем установите последнюю ENB здесь http://enbdev.com/mod_gta5_v0275.htm
затем скопируйте файлы, включенные в архив и перезапишите все файлы и папки.
запустите GTA и наслаждайтесь
Рекомендовані файли
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

372
8 MB
6 листопада 2024
GTA 5

Realistic Lighting & Reflections ENB for NaturalVision Evolved 1.0
Realistic Lighting & Reflections ENB для NaturalVision Evolved 1.0 для GTA 5. Ідеально підходить для всіх, хто хоче отримати більш реалістичне освітлення та відблиски. ENB створено для [пресету Medium NVE ENB], ви також можете спробувати його ...

619
3 kB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

666
7 MB
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

455
3 kB
10 грудня 2024
GTA 5

Презет TruthXViper+ENB Qv3 | FiveM & SP V1
TruthXViper Preset+ENB Qv3 | FiveM & SP V1 Встановлення: Встановіть останнє оновлення Reshade. Запустіть Reshade.exe та переконайтесь, що ви відмітили всі галочками під час встановлення. Перемістіть папки reshade.ini, reshadepreset.ini ...

246
2 MB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

198
8 kB
25 грудня 2023
GTA 5

F-14A Tomcat [доповнення | The Teefuncs v] 1.2
F-14A Tomcat [доповнення | Teeffuncs V] 1.2 для GTA 5 Особливості: Детальний зовнішній вигляд; детальний інтер'єр; всі робочі стандартні функції GTA; освітлені датчики; Спеціальна зброя; Спеціальне ім'я Ingame; Спеціальний Col , в...
192
86 MB
18 січня 2024
GTA 5

Nissan GTR P32 Drift and Dynamic Lignts Edition
Nissan GTR R32 Drift and Dynamic Lights Edition для GTA 5. Поява Drift Nissan GTR R32 та Dynamic Lights Edition має агресивний та спортивний дизайн, що надає йому потужного та динамічного виду. Машина оснащена широкими боковими стінками, великими 1...

501
29 MB
6 лютого 2024
GTA 5

OLKHOA GUANTWS Z.0 ENB Налаштування Ultra/High YUSPSH B1.0 (остаточний)
Налаштування ULHOA QuantV 3.0 ENB Ultra/High [SP] 1.0 (остаточний) для GTA 5. Це мої параметри ENB для Quantv 3.0, без перевантажених графіків або занадто багато намальованих дощової лінії. Без втрати кадрів в секунду або надмірно важкого навантаже...
8 березня 2024
GTA 5

5k enb рефлекс B1.4
5K ENB Роздуми 1.4 для GTA 5. ENB складається на відбитті автомобіля. моди додає 5 -кратне відображення машин за допомогою ENB. Автомобілі тощо виглядають красивіше, цей мод. Приємна гра. ...

751
24 kB
3 квітня 2024
GTA 5

Fresh & Klean ENB B1.25
Fresh & Clean ENB 1.25 для GTA 5. Можливо, це те, що ви коли-небудь бачили-останній, чистий ENB, на відміну Зусилля для простоти та чистоти.

405
8 MB
3 квітня 2024
GTA 5

Super Runes Enb B1.0
Super Run ENB 1.0 для GTA 5. Особливості: переробляв систему освітлення; фіксовані умови виправлені; реалістичні роздуми. Приємна гра.

468
10 MB
30 квітня 2024
GTA 5

Mercedes-Benz SLR McLaren and 722 Edition
Mercedes-Benz SLR McLaren and 722 Edition для GTA 5. Mercedes-Benz SLR McLaren та його версія 722 Edition є ексклюзивними спортивними автомобілями з приголомшливою зовнішністю. SLR McLaren має динамічні лінії кузова, стрімкий силует і приголомшлив...
19 травня 2024
GTA 5

D1 Grand Prix Nissan Silvia S15 Girls and Panzer
D1 Grand Prix Nissan Silvia S15 Girls and Panzer для GTA 5. D1 Grand Prix Nissan Silvia S15, також відомий як "Girls und Panzer" версія, являє собою модифікований автомобіль для дрифтингу, заснований на Nissan Silvia S15. Цей автомобіль був спеціал...

238
36 MB
22 травня 2024
GTA 5

Island House 1.2
Island House 1.2 Якісна модифікація, яка додасть новий острів з будинком. Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Не псує атмосферу гри; Можна увійти всередину будинку. Приємної гри. ...

222
1 MB
Коментарі 6