Realistic American Sirens 1.0.5
Автор:
GravelRoadCop
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
12.19 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1K
Всього завантажень: 1009
Унікальних завантажень: 363
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Реальные тоны сирен, используемые в Северной Америки, включая сирены:
- Motorola Spectra (LSFD сирена)
- Mastercom RLS (Внедорожник шерифа)
- Federal Signal Smart Rumbler Siren (LSPD / LSSD Сирена)
- Whelen Dual (Скорая помощь)
- Whelen Motorcycle (Мотоциклы)
МОНТАЖ:
- Откройте "OpenIV" и перейдите в папку с установленной GTA V.
- В "OpenIV", перейдите в папку "x64", потом в audio > sfx > resident.rpf
- Внутри Resident.rpf, выберите Import OpenFormats
- Перейдите к архиву мода и переместите папку 'vehicles' и "vehicles.oac". Нажать OK.
Рекомендовані файли
4 листопада 2024
GTA 5

Boeing 777-9x - American and Canada Air Livery
Boeing 777-9x american airlines fix+ air canada livery 1.0 Ця модифікація додасть нові лівреї для літака Boeing 777-9x. Приємної гри.

33
18 MB
6 листопада 2024
GTA 5

Realistic Lighting & Reflections ENB for NaturalVision Evolved 1.0
Realistic Lighting & Reflections ENB для NaturalVision Evolved 1.0 для GTA 5. Ідеально підходить для всіх, хто хоче отримати більш реалістичне освітлення та відблиски. ENB створено для [пресету Medium NVE ENB], ви також можете спробувати його ...

621
3 kB
19 листопада 2024
GTA 5

brtsl Realistic L.A Vision ENB v1.0
Дякую, що встановили мій пресет. Це лише бета-версія. Немає жодних проблем або помилок. Якщо у вас є проблеми, будь ласка, напишіть у коментарях. Я змінив пресет quantv very high. Незабаром буде більше оновлень. Особливості: Кращі відображення д...

486
70 MB
5 листопада 2023
GTA 5

Boeing 777-9x [Додавання | Пасажирська каюта з 16 місць] 1,0
Найновіші літаки Boeing 777-9x для GTA 5! Особливості моделі: Всі двері та купе вантажу відкриті; Обладнання робочого освітлення; Сліди бруду залишаються; кульові позначки залишаються; 16 місць для пасажирів; Пакет розмальовки книг; ...
880
28 MB
6 листопада 2023
GTA 5

Boeing 777-300ER [Додавання / заміни]
Опис: Boeing 777-300ER далекі далекі, розроблений для комерційних літаків Boeing Commercial Airlanes. цивільні Jet Airlines Boeing 777-300ER для GTA 5. Особливості моди: Датчики; Детальний кабіна; Відкриті двері та Cargodoor; Світло п...
26 березня 2024
GTA 5

Реалістичні приціли
Realistic Scope Reticles 1.0 Ця модифікація дозволить вам встановити реалістичні приціли. Особливості: Якісні текстури; Два приціли; Не псує атмосферу гри. Установка: GTA 5 folder > mods > update > update.rpf > x64 > da...

78
1 MB
2 червня 2024
GTA 5

AddonWeapons 1.1
AddonWeapons 1.0 (BETA) для GTA 5. Моддери створюють багато класної зброї для GTA 5, але їм доводиться замінювати стандартні моделі. AddonWeapons дозволяє додавати зброю в гру без заміни і купувати її в Ammunation в окремому меню. Також є зброя, до...

277
23 kB
5 вересня 2024
GTA 5

Nissan GT-R35 Smooth
GT-R35 Smooth Realistic Handling | Top Speed [Elegy RH8] 1.1 Завдяки даній модифікації, керування транспорту Nissan, стане більш реалістичним. Завантажити даний автомобіль, можна тут: 2017 Nissan GTR Nismo . Приємної гри. ...

70
19 kB
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

463
3 kB
5 лютого 2025
GTA 5

Drive V (Реалістичне водіння / керованість і пошкодження + підтримка DLC) 7.2
Drive V (Realistic Driving / Handling & Damage + DLC Support) 7.2 Drive V — це результат 5 років і понад 2 000 годин вивчення фізики та тестування, щоб створити реалістичний і захопливий досвід. Кожен транспортний засіб унікальний (навіть деякі...
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

205
8 kB
20 лютого 2025
GTA 5

Природа Лос-Анджелеса [YMAP] [FIVEM]
Цей мод перетворює природу Лос-Сантоса на природу Лос-Анджелеса. Цей мод сумісний з Vegetation LS, GTA V Remastered: Enhanced, GTA V Remastered, World Improvement, Forests of San Andreas та New Realistic Forests of Blaine County. Додано 6 нови...

164
265 MB
Коментарі 3