Vibrant Realism - True Colors+HDR
Автор:
Crosire & BitRain
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
2.67 Мб
Завантажено:
Завантажень:
541
Всього завантажень: 541
Унікальних завантажень: 102
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.euЗавантажити
Настройка ReShade + SweetFX от BitRain для PC-версии GTA 5. Отличается насыщенными цветами.
В комплекте ReShade + SweetFX. Скачивать отдельно ничего не нужно.
ReShade + SweetFX - набор шейдеров, которые накладываются поверх изображения DirectX и позволяют изменять графическую составляющую картинки.
Инструкция по установке:
Содержимое архива распаковать в папку с игрой. Зайти в игру, нажать F12 для включения настроек.
Настройка выключена
Настройка включена
Настройка выключена
Настройка включена
Настройка выключена
Настройка включена
Рекомендовані файли
12 березня 2024
GTA 5

ESSENTIALS Outfit 3 Colors
Мод «ESSENTIALS Outfit 3 Colors» для GTA 5 пропонує гравцям урізноманітнити свій ігровий гардероб за допомогою трьох нових колірних варіацій базового набору одягу. Кожен комплект включає в себе речі, виконані в лаконічному та стильному дизайні, який...

51
4 MB
13 березня 2024
GTA 5

Cool T-Shirt Simpl Nike 5 Defrint Color
Мод «Cool T-Shirt simpl NIke 5 Defrint Color» для GTA 5 пропонує гравцям розширення асортименту одягу для їхнього персонажа за допомогою колекції з п'яти футболок із символікою Nike. Інструкція зі встановлення всередині архіву. ...

79
2 MB
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

504
3 kB
9 березня 2025
GTA 5

Mini Cooper Colorful
Mini Cooper Colorful 1.0 для GTA 5 Цей мод додає яскравий та стильний Mini Cooper з унікальним кольоровим дизайном. Автомобіль повністю оптимізований для гри, має високоякісну деталізацію та плавну інтеграцію в механіку GTA 5. Особливості: Ви...

28
24 MB
12 березня 2024
GTA 5

Supreme SweatShirt 3 Color
Модифікації для GTA 5 представляє собою стильний світшот, доступний у трьох кольорових варіантах, кожен з яких прикрашений знаменитим логотипом Supreme. Це доповнення дозволяє гравцям проявити свою індивідуальність, вибравши світшот у тому кольорі, ...

28
106 kB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

399
8 MB
6 листопада 2023
GTA 5

Boeing 777-300ER [Додавання / заміни]
Опис: Boeing 777-300ER далекі далекі, розроблений для комерційних літаків Boeing Commercial Airlanes. цивільні Jet Airlines Boeing 777-300ER для GTA 5. Особливості моди: Датчики; Детальний кабіна; Відкриті двері та Cargodoor; Світло п...
6 січня 2024
GTA 5

Іконки з бета-версії/GTA 4 та новий колір інтерфейсу користувача за концепцією Стіва Волша
Бета-іконки та іконки з GTA 4 з кольором інтерфейсу з концепції Стіва Волша для GTA 5 Це невеликий мод, який змінює колір грошей на зелений (в стилі Online) і відновлює кольори назви області та назви транспортного засобу з оригінальних концепцій HU...

60
2 MB
15 квітня 2024
GTA 5

Custom AM Reshade for Screenshot Preset v1.00 BETA
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть суворо цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець в GTA 5! І суто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) буд...
3 трав. 2024
GTA 5

Truth пресет для NVE
Truth Presets For NVE | FiveM & SP | Realism Якісна модифікація, яка додасть реалістичний пресет для NVE. Працює в FiveM та одиночній грі. Приємної гри.

548
7 kB
5 трав. 2024
GTA 5

Ретекстур дредов
Retexture Small Dreads 3 Colors For Franklin. 1.0 Ця модифікація оновить текстури дредов для Франкліна. Всього є три кольори. Приємної гри.

211
6 MB
22 трав. 2024
GTA 5

Реалістичний пресет
Realism shader preset Це пресет ENB та Rehsade для NVE, який покращить графіку в грі. Цей пресет підійде для красивих фотографій та відео. Виглядає відмінно також під час рольових ігор FiveM & SP. Може бути використаний тільки з NVE. Приємної ...
5 жовтня 2024
GTA 5

Макс Корж (V1)
Макс Корж для ГТА 5 (Add-On). -Модель буде допрацьовуватися. -У другій версії буде додано більше речей. -Також у другій версії буде додано міміку обличчя. (на даний момент вона відсутня). Модель цілком добре виглядає в грі. Якщо помітите я...
5 березня 2025
GTA 5

2021 MG MG5 Police Edition
2021 MG MG5 Police Edition for GTA 5. Body: MG5 Police Edition has a streamlined and modern body shape, which gives it a dynamic and aggressive look. The body color is usually a combination of black and white, which is typical for police cars. ...

37
33 MB
7 квітня 2025
GTA 5

Збірка реалістичних машин для мода RDE 3.1.7 (BETA 0.1)
Цей пакет являє собою набір атмосферних транспортних засобів для глобального мода RDE 3.1.7 (Realism Dispatch Enhanced) для GTA 5. Основна мета — повна заміна всіх стандартних автомобілів з RDE на реалістичні аналоги, що використовуються правоохо...
Коментарі 10