Цей шрифт зустрічається в GTA V як в російській, так і англійською вигляді. Я знову видер з сайту R * Social Club цей шрифт. Але в ньому є баг - мала літера «б», іноді «неадекватно» поводиться буква «й».
Автор шрифту - House Industries. Установка - скинути в папку "Fonts".
Welcome! Уже багато знарядь з GTA V конвертували в GTA SA і GTA IV, а іконок на всю цю зброю, немає. І ось мені спало на думку зробити іконки для GTA IV і для GTA_IV_HUD. Хоча можна іконки вийняти з самої GTA V, але так як цього не хто не зробив зуст...
Це шрифти GTA V, вони зустрічаються на сайті, в трейлерах. Я - Фанат GTA Арсеній видер їх з CSS Rockstar'ов. Російська - Є !!! Установка - файли * .ttf в папку Windows / Fonts...
Цим шрифтом в GTA V написано майже все: Мертвий, Попалися, Нерухомість придбана. Його я витягнув з програми iFruit. Від звичайного шрифту, який ви без зусиль знайдете в Гуглі він відрізняється буквами л, б, щ, у, ж і іншими. Ні букви "е". Не посп...
Всім привіт! Це знову шрифт з GTA V. Тепер він з логотипу! Їм можна писати по-російськи, по-англійськи, але біда - немає розділових знаків і цифр, вони замінюються символом радіації (!). Користуйтеся, установка стандартна - скинути в папку Fonts. ...
Вийшла нова версія LibertyV (r18) - програми для роботи з * .rpf-архівами GTA V і їх вмістом. У новій версії багато покращень, доданий ряд нових можливостей, головна з яких - підтри...
Порівняння місць і будівель з Grand Theft Auto San Andreas і GTA 5. Приємного перегляду!
[!] Якщо у вас виникли проблеми при встановленні файлу, то зверніться на форум.
[!] Якщо ви вважаєте, що цей файл вже був доданий в архів раніше, то повідомте, будь ласка, про це адміністратору із зазначенням посилань на цей і доданий раніше файл.
Не возникаю. Не выполняю заказы от неприятных или слишком знакомых людей. Отвечаю на сообщения только от друзей. Просто выкладываю моды и отписываюсь в комментах если это необходимо. Приятной игры!
Коментарів:1900
Друзів:0
Репутація: 56
Гроші: 29$
Нагороди:: 5
--------------------
--------------------