NCPD Кіберпанк MP Чоловік/Жінка
Автор:
Завантажив:
Розмір:
31.59 Мб
Завантажено:
Завантажень:
4
Всього завантажень: 4
Унікальних завантажень: 4
-
19 жовтня 2025ncpd-cyberpunk-mp-malefemale_1760873727_597821.zip
Якщо ви хочете відчути себе офіцером поліції NCPD з Cyberpunk 2077, то цей мод для вас.
Порт цієї моделі був зроблений мною рік тому для GMod. Тепер я вирішив додати його в GTAV.
Особливості:
- Додана форма поліцейського управління Ночного міста. Також у цьому моді є кепка, бронежилет і тактичний пояс.
- Підтримується як чоловічий, так і жіночий персонаж з GTA Online.
Встановлення:
- Ці моделі замінюють оригінальну поліцейську форму з GTA Online.
- Просто замініть файли через Open IV або CodeWalker, розташовані за шляхом:
update/x64/dlcpacks/mpheist/dlc.rpf/x64/models/cdimages/mpheist streamedpeds.rpf (Так... шлях величезний, але ті, хто розуміють... ті розуміють ) - Цей же шлях використовується для заміни кепки. Тільки в архіві mpheist streamedpeds p.
Майбутнє оновлення:
- У майбутньому я додам автоматичну установку, а також мод на педів.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
NCPD Cyberpunk MP Male/Female
Если вы хотите почувствовать себя в роли офицера полиции NCPD из Cyberpunk 2077, то этот мод для вас.
Порт этой модели был сделан мной год назад для GMod. Теперь я решил добавить его в GTAV.
Особенности:
- Добавлена форма полицейского управления Ночного города. Также в этом моде есть кепка, бронежилет и тактический пояс.
- Поддерживается как мужской, так и женский персонаж из GTA Online.
Установка:
- Эти модели заменяют оригинальную полицейскую форму из GTA Online.
- Просто замените файлы через Open IV или CodeWalker, расположенные по пути:
update/x64/dlcpacks/mpheist/dlc.rpf/x64/models/cdimages/mpheist streamedpeds.rpf (Да... путь огромен, но те, кто понимают... те понимают ) - Этот же путь используется для замены шапки. Только в архиве mpheist streamedpeds p.
Будущее обновление:
- В будущем я добавлю автоматическую установку, а также мод на педов.
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 0