Karin Ensenada v1.0
-
26 вересня 2025karin-ensenada-v1-0_1758914440_630947.zip
Karin Ensenada [Add-On | Sounds | Liveries] 1.0
Чи траплялося вам таке, що ви побачили місце, куди потрібно потрапити, і подумали: "Хочу поїхати прямо туди, незважаючи на всі заповідники, школи, ділянки шерифа та притулки на шляху"? Зустрічайте Karin Ensenada — катящийся шматок ледве легального руйнування з рамою, здатною витримати удар "Скада", двигуном Karin V8 з корінням у Hotring і таким запасом крутного моменту, що при правильній передачі можна повернути Землю. Будь то стрибки по дюнах Sandy Shores, знесення картельних баз або паркування на даху сусіднього Dilletante — Ensenada перетворює будь-яку поверхню на дорогу, а будь-яку дорогу — на умовність.
Модель була доопрацьована до стандартів (моєї) версії V: новий каркас, створений з нуля, кастомна підвіска, новий варіант передньої частини на базі Everon і унікальний звук двигуна.
Karin Ensenada [Add-On | Sounds | Liveries] 1.0
Бывало ли у вас такое, что вы увидели место, куда нужно попасть, и подумали: "Хочу поехать прямо туда, несмотря на все заповедники, школы, участки шерифа и приюты на пути"? Встречайте Karin Ensenada — катящийся кусок едва легального разрушения с рамой, способной выдержать удар "Скада", двигателем Karin V8 с корнями в Hotring и таким запасом крутящего момента, что при правильной передаче можно повернуть Землю. Будь то прыжки по дюнам Sandy Shores, снос картельных баз или парковка на крыше соседского Dilletante — Ensenada превращает любую поверхность в дорогу, а любую дорогу — в условность.
Модель была доработана до стандартов (моей) версии V: новый каркас, созданный с нуля, кастомная подвеска, новый вариант передней части на базе Everon и уникальный звук двигателя.