La Puerta Aero Bureau LSSD v1.0
-
23 вересня 2025la-puerta-aero-bureau-lssd-v1-0_1758641722_13387.rar
[MLO] La Puerta Aero Bureau LSSD 1.0
[MLO] Аеро бюро LSSD Ла-Пуерта
Цей пакет пропонує вам новий досвід для LSSD. Я далеко не професіонал — це мій перший MLO. Аеро бюро займається повітряним патрулюванням та спостереженням на підтримку наземних підрозділів правоохоронних органів округу Лос-Анджелес. Його історія починається в 1926 році як ескадрилья Aero Squadron, а потім у 1933 році — як Aero Detail.
Якщо у вас є питання, побажання або ви хочете поділитися своїм контентом — не соромтеся приєднуватися до мого Discord-сервера.
===================
Інструкція з установки:
СПЕРШУ рекомендую використовувати кастомний gameconfig.
ПОТІМ перейдіть за шляхом: gta5 / mods / update / x64 / dlcpacks (використовуючи OpenIV)
Увімкніть «Режим редагування» і перетягніть папку «lssdaero» у вашу папку mods.
ДАЛІ перейдіть у gta5 / mods / update / update.rpf / common / data
Клацніть правою кнопкою миші на «dlclist.xml» і виберіть «Редагувати»
Додайте новий рядок вище «» і вставте це:
dlcpacks:\lssdaero\
Переконайтеся, що новий рядок вирівняний за форматом з іншими. Натисніть «Зберегти».
Ви також можете налаштовувати текстури маппінгу — файли ytd/ydr/ymap/ytyp не заблоковані.
[MLO] La Puerta Aero Bureau LSSD 1.0
[MLO] Авиабюро LSSD Ла-Пуэрта
Этот пак предлагает вам новый опыт для LSSD. Я далеко не профессионал — это мой первый MLO. Авиабюро занимается воздушным патрулированием и операциями наблюдения в поддержку наземных подразделений правоохранительных органов округа Лос-Анджелес. Его история начинается в 1926 году как эскадрилья Aero Squadron, а затем в 1933 году — как Aero Detail.
Если у вас возникнут вопросы, пожелания или вы хотите поделиться своим контентом — не стесняйтесь присоединяться к моему Discord-серверу.
===================
Инструкция по установке:
СНАЧАЛА рекомендую использовать кастомный gameconfig.
ЗАТЕМ перейдите по пути: gta5 / mods / update / x64 / dlcpacks (используя OpenIV)
Включите "Edit Mode" и перетащите папку "lssdaero" в вашу папку mods.
ДАЛЕЕ перейдите в gta5 / mods / update / update.rpf / common / data
Щёлкните правой кнопкой мыши по "dlclist.xml" и выберите "Edit"
Добавьте новую строку выше "" и вставьте это:
dlcpacks:\lssdaero\
Убедитесь, что новая строка выровнена по формату с остальными. Нажмите "Save".
Вы также можете настраивать текстуры маппинга — файлы ytd/ydr/ymap/ytyp не заблокированы.