Нові відтінки ReShade
Автор:
Connor GTA
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
713.15 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
preset
Завантажено:
Завантажень:
449
Всього завантажень: 449
Унікальних завантажень: 367
-
12 лютого 2025novye-ottenki_1739387551_483737.rar
Абсолютно новий підхід до освітлення. Глибші тіні, насичені кольори навколишнього середовища. Відблиски об'єктів і падіння сонячного світла. Покращено освітлення вночі, відображення світла і багато іншого. В цілому, робить навколишнє середовище більш натуральним на вигляд.
Установка:
- Виберіть "Перевірити всі" та "Встановити всі шейдери" в керівництві з встановлення ReShade.
- Перетягніть пресет у свій основний каталог GTA 5.
- Завантажте свою GTA 5, натисніть Home, щоб відкрити меню ReShade. Пройдіть навчання з ReShade і виберіть мій пресет у випадаючому меню вгорі.
- Шейдери будуть завантажені, і установка завершена!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Новые оттенки ReShade
Совершенно новый подход к освещению. Более глубокие тени, насыщенные цвета окружающей среды. Блики объектов и падение солнечного света. Улучшено освещение ночью, отражение света и многое другое. В целом, делает окружающую среду более натуральной на вид.
Установка:
- Выберите "Проверить все" и "Установить все шейдеры" в руководстве по установке ReShade.
- Перетащите пресет в свой основной каталог GTA 5.
- Загрузите свою GTA 5, нажмите Home, чтобы открыть меню ReShade. Пройдите обучение по ReShade и выберите мой пресет в выпадающем меню вверху.
- Шейдеры будут загружены, и установка завершена!
Рекомендовані файли
15 квітня 2024
GTA 5

Custom AM Reshade for Screenshot Preset v1.00 BETA
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть суворо цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець в GTA 5! І суто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) буд...
18 серпня 2024
GTA 5

IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Даний графічний пресет покращує графіку в GTA 5. Особливості: Градація кольору; Трасування променів; Покращена глибина різкості: Dof; Багато іншого. Сумісність: Цей пресет призначений для використання ...

916
331 kB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

677
7 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
5 листопада 2024
GTA 5

Нові будинки та приміщення в Сенді Шорс
Нові будинки та приміщення в Сенді Шорс — модифікація, яка додає нові будівлі та інтер'єри в район Сенді Шорс, що створює більше можливостей для дослідження та взаємодії з ігровим оточенням. Для встановлення цієї модифікації потрібно виконати кіль...
391
44 kB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

375
8 MB
22 листопада 2024
GTA 5

Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5
RTX like Reshade preset for NVE 1.5 для GTA 5. Предустановка покращує якість зображення (освітлення , тонова карта, контрастність , кольори , чіткість , відображення ) . Журнал змін версії 1.5 : Корекція GI, корекція експозиції, корекція деяких...

158
17 kB
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

467
3 kB
10 грудня 2024
GTA 5

Конфігурація для ReShade на деталізацію
Цей мод є налаштуванням для ReShade, що розкриває раніше непомітні деталі та додає глибини навколишньому світу. Сумісний з популярними графічними модами, такими як QuantV , NVE , та RTGI , для досягнення максимальної якості візуалізації. Встанов...

29
8 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

206
8 kB
21 лютого 2025
GTA 5

Нові дерева в грі
Ви побачите безліч доданих секвой. Це абсолютно нові елементи гри. Ці секвої такі великі, якими і повинні бути. Цей мод урізноманітнить рослинність і додасть більше жвавості природі. Відмінна колізія; Текстури листя у форматі 4K; Моделі біл...

40
24 MB
9 березня 2025
GTA 5

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4
Reshade Preset For Quantv — UniT's Electric Neon Preset . 1.4 Покращте графіку FiveM за допомогою безкоштовного пресету Electric Neon для QuantV. Він відрізняється яскравими неоновими кольорами, чіткими деталями та кінематографічним виглядом, що по...

131
79 MB
2 квітня 2024
GTA 5

Нові частини тіла + топ і джинси
Mp Female Ped + Jeans & Top Full Body Mod (Beta). Модифікація включає в себе високополігональну верхню та нижню частину тіла у спортивній формі. А також включає в себе один топ і одні джинси в трьох різних кольорах. Інструкція по установці все...

59
4 MB
7 вересня 2024
GTA 5

Нові завантажувальні екрани
NEW Loading Screen Paintings and calling stock photos Особливості: Високоякісні текстури; Не псують атмосферу гри. Приємної гри.

103
50 MB
Коментарі 0