L.A RTX ReShade Preset for QuantV
-
11 лютого 2025l-a-rtx-reshade-preset-for-quantv_1739276134_856969.rar
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final
Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно.
Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реалістичності та приголомшливих відображень, в основному для створення зображень у грі, але він також чудово підходить для ігрового процесу та рольових ігор
1. Вам потрібно встановити reshade = https://reshade.me/
2. Переконайтеся, що у вас встановлено QuantV або my Custom Graphics Pack
3. перетягніть пресет reshade у ваші основні файли gta, і на п'ять хвилин пресет переміститься до папки plugins.
4. Завантажтеся в гру, відкрийте меню Reshade і запустіть пресет (aRealisticShaders.ini).
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final
Эй, прежде всего, я хотел бы поблагодарить всех, кто попробует мой 4-й пресет Reshade, который я сделал бесплатно.
Это не повысит ваш fps, но может потребоваться некоторое время, поскольку это полутяжелый пресет, созданный для реалистичности и потрясающих отражений, в основном для создания изображений в игре, но он также отлично подходит для игрового процесса и ролевых игр
1. Вам потребуется установить reshade = https://reshade.me/
2. Убедитесь, что у вас установлен QuantV или my Custom Graphics Pack
3. перетащите пресет reshade в ваши основные файлы gta, и на пять минут пресет переместится в папку plugins.
4. Загрузитесь в игру, откройте меню Reshade и запустите пресет (aRealisticShaders.ini).
Рекомендуемые файлы

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0

blms Darc Preset for QuantV

Realism Reshade Preset Final

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0

Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5

Потреба в швидкості: Найбільше бажано

VisualV v1.0.600

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)

Презет TruthXImperial Reshade для QuantV V.2

Bush Am рішення Ford Screenshot Preset At1.00 Beta

Налаштування Truth для QuantV - Radiant Reality Qv3 V.1

Конфігурація для ReShade на деталізацію

Нові відтінки ReShade