L.A RTX ReShade Preset for QuantV
-
11 лютого 2025l-a-rtx-reshade-preset-for-quantv_1739276134_856969.rar
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final
Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно.
Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реалістичності та приголомшливих відображень, в основному для створення зображень у грі, але він також чудово підходить для ігрового процесу та рольових ігор
1. Вам потрібно встановити reshade = https://reshade.me/
2. Переконайтеся, що у вас встановлено QuantV або my Custom Graphics Pack
3. перетягніть пресет reshade у ваші основні файли gta, і на п'ять хвилин пресет переміститься до папки plugins.
4. Завантажтеся в гру, відкрийте меню Reshade і запустіть пресет (aRealisticShaders.ini).
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final
Эй, прежде всего, я хотел бы поблагодарить всех, кто попробует мой 4-й пресет Reshade, который я сделал бесплатно.
Это не повысит ваш fps, но может потребоваться некоторое время, поскольку это полутяжелый пресет, созданный для реалистичности и потрясающих отражений, в основном для создания изображений в игре, но он также отлично подходит для игрового процесса и ролевых игр
1. Вам потребуется установить reshade = https://reshade.me/
2. Убедитесь, что у вас установлен QuantV или my Custom Graphics Pack
3. перетащите пресет reshade в ваши основные файлы gta, и на пять минут пресет переместится в папку plugins.
4. Загрузитесь в игру, откройте меню Reshade и запустите пресет (aRealisticShaders.ini).
Рекомендовані файли

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0

blms Darc Preset for QuantV

Realism Reshade Preset Final

IDFK Reshade Preset 1.0

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0

Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5

Truth пресет для QuantV

Пресет у стилі Need For Speed: Most Wanted

Truth пресет для NVE

VisualV v1.0.600

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)

Презет TruthXImperial Reshade для QuantV V.2

Bush Am рішення Ford Screenshot Preset At1.00 Beta

Налаштування Truth для QuantV - Radiant Reality Qv3 V.1