Презет TruthXImperial Reshade для QuantV V.2
Автор:
Truth Presets
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
8.69 Мб
Завантажено:
Завантажень:
140
Всього завантажень: 140
Унікальних завантажень: 126
-
10 грудня 2024truthximperial-reshade-preset-for_1733831052_607321.zip
Truth x Imperial Preset
Процес встановлення:
- Встановіть останнє оновлення Reshade.
- Запустіть Reshade.exe та переконайтеся, що ви відмітили всі галочками під час встановлення.
- Перемістіть папки reshade.ini, reshadepreset.ini та reshade-shaders до папки FiveM Application Data>Plugins.
- Створіть папку «preset» у директорії GTA V та перетягніть туди обраний вами пресет (лише .ini, а не зображення).
- Насолоджуйтесь неймовірною графікою, створеною мною! :)
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
TruthXImperial Reshade Preset for QuantV V.2
Truth x Imperial Preset
Процесс установки:
- Установите последнее обновление Reshade.
- Запустите Reshade.exe и убедитесь, что вы отметили все галочками при установке.
- Переместите папки reshade.ini, reshadepreset.ini и reshade-shaders в папку FiveM Application Data>Plugins.
- Создайте папку «preset» в директории Gta V и перетащите туда выбранный вами пресет (только .ini, а не картинку).
- Наслаждайтесь удивительной графикой, созданной мной! :)
Рекомендуемые файлы
3 травня 2024
GTA 5

Правда пон для Quantv
ПРАВДИ ПРАВДА для QuantV | Fivem & sp | RT Immersion W/ & без RTGI V1 Хороша модифікація, яка покращить графіку у вашій грі. Попередньо встановлено лише з Quantv. Приємна гра. ...

960
36 MB
12 листопада 2024
GTA 5

Налаштування Truth для QuantV - Radiant Reality Qv3 V.1
Налаштування Truth для QuantV | FiveM & SP | Radiant Reality Qv3 V.1 Цей пресет, створений спеціально для QuantV. Він покращує графіку, роблячи її більш реалістичною. Підходить для FiveM & SP. Приємної гри. ...

167
10 MB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

340
8 MB
3 січня 2025
GTA 5

Фотореалістичний пресет Брако [QuantV]
Бажаєте покращити візуальні ефекти в FiveM без зайвих витрат? Цей Photorealistic Preset розроблено спеціально для QuantV та пропонує: Яскраві кольори Чіткі деталі Імерсивну, кінематографічну атмосферу Ідеально підходить як для до...

271
38 MB
6 лютого 2024
GTA 5

OLKHOA GUANTWS Z.0 ENB Налаштування Ultra/High YUSPSH B1.0 (остаточний)
Налаштування ULHOA QuantV 3.0 ENB Ultra/High [SP] 1.0 (остаточний) для GTA 5. Це мої параметри ENB для Quantv 3.0, без перевантажених графіків або занадто багато намальованих дощової лінії. Без втрати кадрів в секунду або надмірно важкого навантаже...
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

611
7 MB
10 грудня 2024
GTA 5

Конфігурація для ReShade на деталізацію
Цей мод є налаштуванням для ReShade, що розкриває раніше непомітні деталі та додає глибини навколишньому світу. Сумісний з популярними графічними модами, такими як QuantV , NVE , та RTGI , для досягнення максимальної якості візуалізації. Встанов...

24
8 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

169
8 kB
9 березня 2025
GTA 5

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4
Reshade Preset For Quantv — UniT's Electric Neon Preset . 1.4 Покращте графіку FiveM за допомогою безкоштовного пресету Electric Neon для QuantV. Він відрізняється яскравими неоновими кольорами, чіткими деталями та кінематографічним виглядом, що по...

77
79 MB
22 листопада 2024
GTA 5

Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5
RTX like Reshade preset for NVE 1.5 для GTA 5. Предустановка покращує якість зображення (освітлення , тонова карта, контрастність , кольори , чіткість , відображення ) . Журнал змін версії 1.5 : Корекція GI, корекція експозиції, корекція деяких...

142
17 kB
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

444
19 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

421
3 kB
2 листопада 2023
GTA 5

Поллі встановлена для MP -самки
Мод додає до гри набір одягу Polly для жіночого персонажа. 16 текстур для верхніх і штанів. Інструкції щодо встановлення всередині архіву.

38
13 MB
Коментарі 0