Предустановка Reshade в форматі RTX для NVE v1.5
Автор:
GFM1237
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
16.88 Кб
Завантажено:
Завантажень:
154
Всього завантажень: 154
Унікальних завантажень: 137
-
22 листопада 2024predustanovka-reshade-v-formate-rtx_1732274424_420102.rar
RTX like Reshade preset for NVE 1.5 для GTA 5.
Предустановка покращує якість зображення (освітлення , тонова карта, контрастність , кольори , чіткість , відображення ) .
Журнал змін версії 1.5 :
- Корекція GI, корекція експозиції, корекція деяких кольорів ; )
Установка:
- Скачайте Reshade
- Запустіть програму установки, направте її туди, де знаходиться ваш GTA5.exe
- Виберіть усі додаткові ефекти
- Коли все буде готово, з'явиться повідомлення про те, що ReShade встановлено, і ви можете закрити його.
- Помістіть файл з передустановкою в папку з грою
- В грі відкрийте меню ReShade (Home або End)
- Насолоджуйтесь!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Предустановка Reshade в формате RTX для NVE v1.5
RTX like Reshade preset for NVE 1.5 для GTA 5.
Предустановка улучшает качество изображения (освещение , тоновая карта, контрастность , цвета , четкость , отражения ) .
Журнал изменений версии 1.5 :
- Коррекция GI, коррекция экспозиции, коррекция некоторых цветов ; )
Установка:
- Скачайте Reshade
- Запустите программу установки, направьте ее туда, где находится ваш GTA5.exe
- Выберите все дополнительные эффекты
- Когда все будет готово, появится сообщение о том, что ReShade установлен, и вы можете закрыть его.
- Поместите файл с предустановкой в папку с игрой
- В игре откройте меню ReShade (Home или End)
- Наслаждайтесь!
Рекомендовані файли
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
3 травня 2024
GTA 5

Truth пресет для NVE
Truth Presets For NVE | FiveM & SP | Realism Якісна модифікація, яка додасть реалістичний пресет для NVE. Працює в FiveM та одиночній грі. Приємної гри.

540
7 kB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

369
8 MB
22 травня 2024
GTA 5

Реалістичний пресет
Realism shader preset Це пресет ENB та Rehsade для NVE, який покращить графіку в грі. Цей пресет підійде для красивих фотографій та відео. Виглядає відмінно також під час рольових ігор FiveM & SP. Може бути використаний тільки з NVE. Приємної ...
7 січня 2025
GTA 5

Графіка в стилі Арту v2.0
Це цілком новий графічний мод, що додає мальовану графіку в GTA V. Виглядає так, ніби граєте в GTA V в іншому ігровому світі. Це НЕ реалістична графіка, а графіка в стилі GTA art (екрани завантаження або шпалери з GTA) Візуалізація з сел-шейдингом,...

103
91 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

659
7 MB
10 грудня 2024
GTA 5

Конфігурація для ReShade на деталізацію
Цей мод є налаштуванням для ReShade, що розкриває раніше непомітні деталі та додає глибини навколишньому світу. Сумісний з популярними графічними модами, такими як QuantV , NVE , та RTGI , для досягнення максимальної якості візуалізації. Встанов...

28
8 kB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

196
8 kB
10 грудня 2024
GTA 5

Презет TruthXImperial Reshade для QuantV V.2
Truth x Imperial Preset Процес встановлення: Встановіть останнє оновлення Reshade. Запустіть Reshade.exe та переконайтеся, що ви відмітили всі галочками під час встановлення. Перемістіть папки reshade.ini, reshadepreset.ini та reshade-shade...

154
9 MB
18 серпня 2024
GTA 5

IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Даний графічний пресет покращує графіку в GTA 5. Особливості: Градація кольору; Трасування променів; Покращена глибина різкості: Dof; Багато іншого. Сумісність: Цей пресет призначений для використання ...

914
331 kB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
23 листопада 2024
GTA 5

Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final для GTA 5. Привіт, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій перший пресет Reshade, який я створив Він не підвищить ваш fps, це може зайняти деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створений для реа...

454
3 kB
9 березня 2025
GTA 5

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4
Reshade Preset For Quantv — UniT's Electric Neon Preset . 1.4 Покращте графіку FiveM за допомогою безкоштовного пресету Electric Neon для QuantV. Він відрізняється яскравими неоновими кольорами, чіткими деталями та кінематографічним виглядом, що по...

116
79 MB
2 листопада 2023
GTA 5

Поллі встановлена для MP -самки
Мод додає до гри набір одягу Polly для жіночого персонажа. 16 текстур для верхніх і штанів. Інструкції щодо встановлення всередині архіву.

38
13 MB
2 листопада 2023
GTA 5

Tilly Top для депутата
Модифікація додає Tilly Top для жіночого персонажа. Набір - 10 текстур. Інструкції щодо встановлення всередині архіву.

51
5 MB
Коментарі 0