Русифікатор для трейнера Menyoo v1.0.1 - 2.0
Автор:
MAFINS
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
4.99 Кб
Завантажено:
Завантажень:
6.2K
Всього завантажень: 6210
Унікальних завантажень: 5533
Амирхан Туксубаев

Гість
Sagit2

John Ram

Гість

Гість

Гість

Гість

ancxx

Гість

Гість

Гість

Гість
dec9ltka
Rozh0k1

Гість

Гість

Гість

Даниил Сашин

Гість

Гість
Alèxis
Ivan Sergeevich‘

Гість

Гість

Kalashnikov227
Ще ніхто не оцінив файл
-
24 квітня 20241.0rusifikator-na-trejjner-menyoo-v1-0-1-2_1713952241_377771.rar
Переклад робив вручну. Десь перекладав перекладачем. Якщо щось було перекладено неправильно або незрозуміло — пишіть! Буду радий коментарям. Виправлення не змусять себе довго чекати.
Установка:
- Закинути файл Russian.json по шляху:
Steam версія: X:\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\menyooStuff\Language\
Не Steam: X:\GTAV\menyooStuff\Language\
- і в налаштуваннях мови трейнера вибрати російську мову =)
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Русификатор для трейнера Menyoo v1.0.1 - 2.0
Перевод делал вручную. Где-то переводил переводчиком. Если что-то было переведено неправильно или непонятно — пишите! Буду рад комментариям. Исправления не заставят себя долго ждать.
Установка:
- Закинуть файл Russian.json по пути:
Steam версия: X:\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V\menyooStuff\Language\
Не Steam: X:\GTAV\menyooStuff\Language\
- и в настройках языка трейнера выбрать русский язык =)
Рекомендовані файли
10 липня 2024
GTA 5

Русифікатор для трейнера Menyoo v1.1 для v1.0 - v2.1.0
Оновив русифікацію трейнера Menyoo. Виправлено дрібні недоліки по мові та оновлено деякі слова, яких не було в json. Встановлення: Steam версія: X:SteamsteamappscommonGrand Theft Auto VmenyooStuffLanguage EGS версія: X:GTAVmenyooStuffLanguage RGL...
29 січня 2024
GTA 5

Автомобільні номери України (Європа) v1.0 2024
Номерні знаки України для GTA 5 (версія 1.0). Пізніше зроблю номери Росії та Білорусі. Шлях для встановлення: Grand Theft Auto V/mods/x64e.rpf/levels/gta5/vehicles.rpf Зміна номеру здійснюється за допомогою трейнера «Menyoo» або будь-яким і...
26 вересня 2024
GTA 5

Номерні знаки Білорусі
Номерні знаки Білорусі для GTA 5 Шлях для встановлення: Grand Theft Auto V/mods/x64e.rpf/levels/gta5/vehicles.rpf Зміна номера здійснюється за допомогою трейнера «Menyoo» або будь-яким іншим трейнером в якому є така можливість. Увага: Якщо ном...
49
3 MB
5 лютого 2025
GTA 5

Yamaha R25 2025 v2.0
Yamaha R25 2025 [Add-On | Tuning | Extras] 2.0 для GTA 5. НОВА ВЕРСІЯ 2.0: ВИПРАВЛЕНО зміни в передніх та задніх сидіннях; ВИПРАВЛЕНО колір рульового колеса, щоб зробити його більш блискучим; ВИПРАВЛЕНО видалення деяких додаткових налаштуван...

329
23 MB
13 березня 2025
GTA 5

Honda TRX 450 Quad v2.0
Honda TRX 450 Quad / Four Wheeler 2.0 для GTA 5. Вся підвіска, подвійні А-подібні важелі та поворотні кулаки справні. Зіткнення також дозволяє вам робити колесо без падіння. Повністю текстуровано, але все ще потребує невеликих штрихів, щоб зробити ...

99
39 MB
20 вересня 2024
GTA 5

Los Santos Triads для MP Male 2.0
Мод Los Santos Triads для GTA 5 додає новий елемент екіпірування для персонажів. Цей бронежилет, прикрашений символікою відомої тріади, дозволяє виразити свою приналежність до кримінальної організації та підкреслити готовність до небезпечних місій. ...

40
3 MB
23 липня 2024
GTA 5

Menyoo v2.1.0
Після майже року безуспішних спроб оновити старий репозиторій MAFINS'a оновленнями та новими функціями, я вирішив публічно випустити свою власну версію Menyoo 2.0! Вийшов перший другорядний реліз, і я, нарешті, виправив відсутні налаштування Freem...
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
29 червня 2024
GTA 5

Custom 4 Seater Boor [add-on] [FiveM] 2.0
Custom 4 Seater Boor [add-on] [FiveM] 2.0 для GTA 5. Особливості: Wide body; Функціональні задні сидіння; Світлодіодні передні та задні ліхтарі; Кастомні деталі; Покращена керованість; Покращений звук двигуна від sultan. Інструкці...

96
19 MB
27 червня 2024
GTA 5

Vigero ZX WideBody [Add-On|FiveM] 2.0
Vigero ZX WideBody [Add-On|FiveM] 2.0 для GTA 5. Особливості: Wide Body Kit; Пневматична підвіска; Закис азоту; Тюнінгується; Покращена керованість; Покращений звук двигуна. Інструкція з установки всередині архіву.
...

155
132 MB
27 червня 2024
GTA 5

Vigero ZX WideBody Convertible [Add-On|FiveM] 2.0
Vigero ZX WideBody Convertible [Add-On|FiveM] 2.0 для GTA 5. Особливості: Wide Body Kit; Пневматична підвіска; Закис азоту; 4 посадочні місця; Тюнінгується; Покращена керованість; Покращений звук двигуна. Інструкція з встановленн...

116
154 MB
28 березня 2024
GTA 5

Ford F-150 Lightning Flash [Add-On] 2.0
Ford F-150 Lightning Flash [Add-On] 2.0 для GTA 5. Особливості: Супорти змінюють колір залежно від кольору кузова Деталізований інтер'єр Дзеркала, що відбивають Всі фари працюють Робоче рульове колесо Кузов можна пофарбувати Руки на ...

386
22 MB
2 квітня 2024
GTA 5

Ferrari 458 Italia Evangelion 2.0
Ferrari 458 Italia Evangelion 2.0 для GTA 5. Особливості: Інтер'єр Ultra HQ; Двигун Ultra HQ; Текстури HQ (трохи від Forza, все інше адаптовано мною); Деталі для налаштування; Робочі циферблати; Дзеркальне відображення HQ; Текстура с...

145
53 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

Flower Fields (XML/menyoo)
Flower Fields (XML/menyoo) для GTA 5. Квіткове поле, яке я зробив для фотографування, випущено за запитом і високим попитом. У комплект входить телепортація за посиланням, тому шнури не потрібні. Згодом оновлю 2-й, щоб платформа була кращою. ПРИМІ...
2 листопада 2024
GTA 5

Трейнер (+17) від 25.06.2024 [WeMod]
Дата створення/оновлення трейнера: 25.06.2024. Мова трейнера: англійська. Кількість функцій: 17. Функції та команди: God Mode — режим бога; Unlimited Health — необмежене здоров'я; Unlimited Stamina — необмежена витривалість; Unlimited Brea...

374
73 kB
Коментарі 18