100% повне збереження файлу гри
Я щойно завершив гру на 100% і вирішив поділитися своєю збереженою грою зі спільнотою! Перегляньте опис для отримання додаткової інформації та інструкцій.
Будь ласка, зверніть увагу: зміна вашого файлу збереження може синхронізувати статистику гри з вашим обліковим записом Social Club, і через це ви, ймовірно, через деякий час отримаєте постійне призупинення GTA Online... Використовуйте на свій страх і ризик! Я не несу відповідальності за будь-які дії з вашим обліковим записом GTA Online.
Представляю мою збережену гру!
- Здобув золоті медалі у всіх 46 місіях Strangers and Freaks і в усіх 82 місіях Storyline.
- Здобув золоті медалі у всіх 61 хобі та розвагах.
- Виконав усі різноманітні завдання.
- Завершено всі випадкові події.
- Усі 50 Мавпячих мозаїк сфотографовано та завершено випадкову подію, розблоковано Мавпячі костюми Тревора, розблоковано спеціальний автомобіль Dinka Go Go Monkey Blista для всіх гаражів головних героїв.
- Зібрано всі 10 епсилонських трактатів, розблоковано два костюми епсилонських мантій Майкла.
- Усі 27 пейотів плюс 7 золотих рослин пейотів зібрано та всіх тварин розблоковано в режимі режисера. У Wild Animal Bigfoot можна поміняти на The Beast.
- Усі актори розблоковані в режимі режисера.
- Усю зброю розблоковано та повністю оновлено, а також максимальний запас боєприпасів для всіх трьох героїв.
- Розблоковано всі наряди та куплено весь одяг для всіх трьох героїв.
- Усі навички максимальні для всіх трьох героїв.
- Усі три герої мають 2 147 480 000 доларів.
І більше!
Тільки для Франкліна:
- 53 транспортні засоби, що належать, можна вибрати в гаражі Grove Street;
- Усі 10 човнів, які належать, можна вибрати з пристані Пуерто-дель-Соль;
- Усі 12 гелікоптерів, які є у власності, можна вибрати з вертолітного майданчика Веспуччі;
- Усі 20 літаків, що належать, можна вибрати з міжнародного ангару Лос-Сантоса;
- Усі приховані контакти на телефоні виявлено.
Я не хотів поширювати їх на Майкла та Тревора та додавати більше транспортних засобів для Франкліна, тому що гра б дала збій і навіть вийшла з ладу.
Інструкції зі встановлення:
- Спочатку в Провіднику клацніть «Перегляд» зверху та ввімкніть «Приховані елементи».
- Файли потрібно розміщувати лише на C:Users%UserName%DocumentsRockstar GamesGTA VProfilesNUMBER або C:ProgramDataSocialclubRLD!НОМЕР
- Уже є збереження в цьому слоті? Змінити лише дві останні цифри для всіх моїх файлів, починаючи з 01 або інші цифри до 15 (останній слот)
- Слідкуйте за тим, щоб не додавати жодних чисел чи інших символів або бути від 16 до ∞, оскільки це збереження не завантажиться в гру...
- Якщо ви запускаєте гру через іншу гру збереження, перейдіть у гру MAPGAMELload Game та виберіть мою (The Last One 03/03/24 21:24)
Як розблокувати досягнення:
Щоб не спамити вашу активність і уникнути можливого призупинення в режимі GTA Online, я рекомендую зробити ваш профіль приватним на кілька днів, а чому б і ні, видаливши досягнення з активності та залишивши максимум два повідомлення. Майже всі досягнення розблоковуються за секунду, виконавши наведені нижче дії!
Для інших платформ:
- Я буду використовувати Трейнер RAMPAGE,
Для платформи Steam:
- Я буду використовувати Менеджер досягнень Steam, Відкриваючи SAM.Picker і прокручуючи GTAV, я клацнув третій замок цієї гри або вручну відзначив, яке досягнення я хочу розблокувати. Закріпити зміни.
Більше інформації про 100% завершення
быстро и просто
-
100-complete-save-game-file_1709733726_946765.rarЗавантажити (0.47 MB)Пароль на архив: libertycity