Збільшення FPS на відеокартах RTX (DLSS Frame Generation)
Завантажив:
Розмір:
65.87 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
dinput8.dll, dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll, dxgi.asi, gtavupscaler.asi, gtavupscaler.org.asi, nvlowlatencyvk.dll, nvngx.dll, nvngx_dlss.dll, nvngx_dlssg.dll, sl.common.dll, sl.dlss.dll, sl.dlss_g.dll, sl.interposer.dll, sl.reflex.dll
Завантажено:
Завантажень:
3K
Всього завантажень: 3070
Унікальних завантажень: 2343
Ще ніхто не оцінив файл
-
8 лютого 2024uvelichenie-fps-na-videokartakh-rtx_1707349456_502261.zipПароль на архів: libertycity
-
sharemods.comЗавантажити
Мод додає технологію DlSS Frame Generation, яка значно підвищує FPS в грі.
Вимоги:
- Будь-яка версія гри (в моєму випадку піратська версія 1180.1);
- Відеокарта RTX 2050 і вище.
Встановлення:
- Вміст архіву перекинути в кореневу папку гри;
- Запустити файл "DisableNvidiaSignatureChecks", після чого запустити саму гру від імені адміністратора;
- Як і у випадку з Red Dead Redemption 2, активація мода відбувається шляхом натискання на кнопку "*".
Баги:
- При русі HUD мерехтить (вирішується включенням згладжування MSAA);
- При зміні налаштувань пропадає весь інтерфейс і всі текстури, небо стає чорним, відображаються тільки колеса машин, деякі стовпи і стовбури дерев (не виключено, що дана проблема з'являється лише у мене).
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Увеличение FPS на видеокартах RTX (DLSS Frame Generation)
Мод добавляет технологию DlSS Frame Generation, которая значительно повышает FPS в игре.
Требования:
- Любая версия игры (в моем случае пиратская версия 1180.1);
- Видеокарта RTX 2050 и выше.
Установка:
- Содержимое архива перекинуть в корневую папку игры;
- Запустить файл "DisableNvidiaSignatureChecks", после чего запустить саму игру от имени администратора;
- Как и в случае с Red Dead Redemption 2, активация мода происходит путём нажатия на кнопку "*".
Баги:
- При движении HUD мерцает (решается включением сглаживания MSAA);
- При смене настроек пропадает весь интерфейс и все текстуры, небо становится чёрным, отображаются только колеса машин, некоторые столбы и стволы деревьев (не исключено, что данная проблема появляется лишь у меня).
Коментарі 9
Увійдіть, щоб залишати коментарі
Не працює, моя гра не запустилася
RTX 4060TI
RTX 4060TI
Коментар був перекладений Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
Not working, my game didnt launch
RTX 4060TI
RTX 4060TI
Автор, ти генію 
В мене на rtx 2050 GTA 5 тепер літає

В мене на rtx 2050 GTA 5 тепер літає
(RU)Показати переклад
(UK)
Автор, ты гений 
У меня на rtx 2050 гта 5 теперь летает

У меня на rtx 2050 гта 5 теперь летает
Користуюся модом 4 день. Підвищення кадрів дійсно працює, якщо MSA вимкнено. Коли включаю MSA, на екрані підвищення FPS показує, тільки по самій грі цього не видно. Мабуть, через це і немає мерехтіння, оскільки DLSS працює тільки при вимкненому MSA
Щодо інших багів, мерехтить не тільки радар, а й титри, ще при обгоні машин з'являється невеликий дефект посередині екрану, а також у новому будинку Франкліна на другому поверсі стіна мерехтить з боку басейну. І в меню, коли заходиш і налаштовуєш графіку, екран темніє, потрібно перезапускати гру
Також не рекомендую включати масштабування в додаткових налаштуваннях графіки
Загалом мод чудовий, я б навіть сказав шедевр. Прибрати хоча б мерехтіння та дефекти, було б взагалі ВОГНЬ
Авторе, з нетерпінням чекаю доробки
Щодо інших багів, мерехтить не тільки радар, а й титри, ще при обгоні машин з'являється невеликий дефект посередині екрану, а також у новому будинку Франкліна на другому поверсі стіна мерехтить з боку басейну. І в меню, коли заходиш і налаштовуєш графіку, екран темніє, потрібно перезапускати гру
Також не рекомендую включати масштабування в додаткових налаштуваннях графіки
Загалом мод чудовий, я б навіть сказав шедевр. Прибрати хоча б мерехтіння та дефекти, було б взагалі ВОГНЬ

Авторе, з нетерпінням чекаю доробки
(RU)Показати переклад
(UK)
Пользуюсь модом 4 день. Повышение кадров действительно работает если MSA отключено. Когда включаю MSA, на экране повышение ФПС показывает, только по самой игре этого не видно. Видимо из-за этого и нету мерцания, так как DLSS работает только при отключеном MSA
По поводу других багов, мерцает не только радар, а и титры, ещё при обгоне машин появляется небольшой дефект посредине экрана, а также в новом доме Франклина на втором этаже стена мерцает со стороны бассейна. И в меню когда заходишь и настраиваешь графику, экран темнеет, нужно перезапускать игру
Также не рекомендую включать масштабирование в дополнительных настройках графики
В целом мод отличный, я бы даже сказал шедевр. Убрать хотя бы мерцания и дефекты, было бы вообще ОГОНЬ
Автор, с нетерпением жду доработки
По поводу других багов, мерцает не только радар, а и титры, ещё при обгоне машин появляется небольшой дефект посредине экрана, а также в новом доме Франклина на втором этаже стена мерцает со стороны бассейна. И в меню когда заходишь и настраиваешь графику, экран темнеет, нужно перезапускать игру
Также не рекомендую включать масштабирование в дополнительных настройках графики
В целом мод отличный, я бы даже сказал шедевр. Убрать хотя бы мерцания и дефекты, было бы вообще ОГОНЬ

Автор, с нетерпением жду доработки

Хоч я, звичайно, не автор, але я дуже радий, що вам сподобався мод. Проблему з темним екраном можна вирішити перевстановленням мода (мені допомогло). Думаю, це відбувається через файл «DisableNvidiaSignatureChecks». Раджу не запускати його при повторній установці.
(RU)Показати переклад
(UK)
хоть я, конечно, не автор, но я очень рад, что вам понравился мод. проблему с темным экраном можно решить переустановкой мода (мне помогло). думаю, это происходит из-за файла «DisableNvidiaSignatureChecks». советую не запускать его при повторной установке.
Поставив шейдери на стандарт, мерехтінь немає
(RU)Показати переклад
(UK)
Поставил шейдеры на стандарт, мерцаний нет

Підтверджую, дійсно вирішує проблему, спасибі
(RU)Показати переклад
(UK)
Подтверждаю, действительно решает проблему, сппсибо
Хлопці, чи є 100% рішення для затемненого екрану після зміни з режиму вікна на повноекранний або при зміні налаштувань взагалі? Я читав про це тут у розділі коментарів, але моя гра показує збільшену частоту кадрів, коли я в безрамковому вікні. Тому це те саме, що й використання програми масштабування без втрат якості зі Steam. Я не можу змусити цю штуку працювати на 100%. Будь-які підказки? Заздалегідь дякую.
PS: Я встановив додаток «HWInfo», який показує реальну частоту кадрів у грі при використанні мода генерації кадрів. Працює принаймні з масштабуванням без втрат якості, тому що MSI Afterburner тощо не показував реальну частоту кадрів при використанні такого мода.
PS: Я встановив додаток «HWInfo», який показує реальну частоту кадрів у грі при використанні мода генерації кадрів. Працює принаймні з масштабуванням без втрат якості, тому що MSI Afterburner тощо не показував реальну частоту кадрів при використанні такого мода.
(EN)Показати переклад
(UK)
Guys, is there a 100% solution for the darkend screen after changing from windowed to fullscreen or when changing the settings in general? I have read about here in the comments section, but my game shows increased fps when I am in borderless window. So it´s the same like using lossless scaling app from Steam. I can´t get that thing 100% to work. Any hints? Thanks in Advance.
PS: I have installed «HWInfo» app which shows the real fps in game when using frame generation mod. Works at least with lossless scaling because MSI Afterburner a.e. didn´t shows the real fps by using such an mod.
PS: I have installed «HWInfo» app which shows the real fps in game when using frame generation mod. Works at least with lossless scaling because MSI Afterburner a.e. didn´t shows the real fps by using such an mod.
а як зробити, щоб фпс показувало
(RU)Показати переклад
(UK)
а как зделаь чобы фпс показывало
Увійдіть, щоб залишати коментарі