Оновлення аеропорту Project
Автор:
1462TANKS
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
35.23 Мб
Завантажено:
Завантажень:
177
Всього завантажень: 177
Унікальних завантажень: 146
Ще ніхто не оцінив файл
-
4 лютого 2024mckenzie-airport-update-project_1707002703_520619.rar
Це мій проєкт для аеропорту Маккензі, я витратив 4 місяці, щоб зробити цей аеропорт більш схожим на сучасний. Я також "відремонтував" злітно-посадкову смугу цього аеропорту, щоб нам було легше злітати. Сподіваюся, мій проєкт зробить вас щасливими!
Особливості:
- Всі ворота добре функціонують і не створюють проблем під час гри в режимі історії;
- Термінал з лавками та червоними NPC для прикраси;
- Вуличне освітлення по всьому аеропорту, ви ніколи не будете їздити темною дорогою
- Авіаційні вогні для безпечної посадки;
- Більш реалістичне відчуття під час гри в місії Тревора в аеропорту.
Установка:
- Перемістіть файл до "GTA V\menyooStuff\Spooner".
- У грі використовуйте menyoo, щоб замінити цей файл xml (розміщення завантаження)
- Після завантаження файлу подивіться на картинку "Обов'язково подивіться це.jpg", це важливо для вашого ігрового досвіду.
- Веселіться!
Якщо вам подобається моя модифікація, натисніть кнопку "Подобається" та залиште коментар!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
Airport Update Project
This is my project for McKenzie airport, I spent 4 months to make this airport more like a modern airport. I also "renovated" the runway of this airport to make it easier for us to take off. I hope my project will make you happy!
Features:
- All gates function well and cause no problems while playing in story mode;
- Terminal with benches and redome NPCs for decoration;
- Street lighting throughout the airport, you will never drive on a dark road
- Air lights for safe landing;
- More realistic feeling when you play Trevor's mission at the airport.
Installation:
- Move the file to "GTA V\menyooStuff\Spooner".
- In the game, use menyoo to substitute this xml file (placing the download)
- After uploading the file, look at the "Must watch this.jpg" picture, it is important for your gaming experience.
- Have fun!
If you like my modification, hit the "Like" button and leave a comment!
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 0