Іконки з бета-версії/GTA 4 і новий колір інтерфейсу від концепції Стіва Волша
Бета-іконки та іконки з GTA 4 із кольором інтерфейсу за концепцією Стіва Волша для GTA 5
Це невеликий мод, який змінює колір грошей на зелений (онлайн-стиль) і відновлює кольори назви області та назви транспортного засобу з оригінальних концепцій HUD Стіва Волша. По суті, цей мод наближає вас до бета-версії та робить гроші зеленими, як у GTA Online.
Встановлення:
Використовуйте OpenIV, перейдіть до розташування: mods/update/update.rpf/common/data/ui — просто перемістіть туди файли під назвою "hudcolor" і "frontend".
Значки карт із бета-версії та GTA 4:
Цей мод перетворює ванільні теги на ті, які HeySlickThatsMe знайде у файлі blips.xtd у версії гри для XBOX360. Усі бета-версії та версії GTA 4 були відновлені, а всі інші значки, які не були включені, були перероблені з нуля на основі остаточних версій або його власних ідей. Вони можуть бути корисними для деяких людей на серверах FiveM, я думаю, що піктограми можна використовувати безкоштовно, але якщо ви збираєтеся викласти це як ресурс для потокової трансляції (чи має це сенс?), то принаймні згадайте HeySlickThatsMe і гонгель.
Є кілька нових тегів, я маю на увазі, що дублікати було замінено новими варіантами, однак це не було повністю перевірено, тому я хотів би побачити відгук.
Встановлення:
Використовуючи OpenIV, перейдіть до шляху (mods/update/update.rpf/x64/patch/data/cdimages/scaleform_minimap.rpf), щоб інсталювати minimap.ytd у вашу гру, попередньо замінивши файл.
Автори/Подяки та інше:
- Rockstar Games — для надання залишків попередніх бета-версій у вигляді скріншотів та інших основних моментів;
- HeySlickThatsMe — Його оригінальне творіння. "IV/Beta Style Blips і Simple Hud Color Edit;
- Сайт FiveM — документація Blips, яка допомогла багатьом у створенні, оригінальна версія від HeySlickThatsMe;
- gongel (я) — я лише оновлюю файли.
быстро и просто
-
beta-gta4-icons-with-hud-color-steve_1704494678_402799.rarЗавантажити (1.82 MB)Пароль на архив: libertycity