Żabka store in Strawberry Avenue v0.1 [W.I.P]
Автор:
FilP0821 (FilipGamez21)
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
6.35 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
77
Всього завантажень: 77
Унікальних завантажень: 69
-
21 жовтня 2023abka-store-in-strawberry-avenue-0-1-w-i_1697845919_81698.zip
Żabka store in Strawberry Avenue, South Central.
24/7 Textures changed to Żabka textures.
Interior textures not yet changed to Żabka branding.
Żabka is a popular Polish grocery store chain.
Mod tested on latest version of GTA V — RSGL Version.
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
30 червня 2024
GTA 5

MP Police Vehicles in SP v2.0
MP Police Vehicles in SP 1.0 для GTA 5. Скрипт замінює стандартний поліцейський крейсер на аналогічну модель з GTA Online, що підтримує тюнінг, а поліцейську машину — на перехоплювач Gauntlet з ймовірністю 10 відсотків. Забарвлення поліцейських ма...

108
7 kB
11 серпня 2024
GTA 5

LS Tags in SP v1.0
LS Tags in SP 1.0 для GTA 5. Цей мод додає можливість відмічати рекламні щити в Лос-Сантосі та окрузі Блейн. Ця дія була скопійована з GTA Online та додана в GTA 5 практично без змін. Скрипт автоматично визначає місцезнаходження всіх рекламних щит...

377
9 kB
14 вересня 2024
GTA 5

Upgrade in Trevor's Log House
Upgrade in Trevor's Log House (with vehicles & more) 1.0 Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Безліч людей та машин; Колізія. Приємної гри.

399
33 MB
1 березня 2025
GTA 5

2002 BMW Tii Turbo v0.1
2002 BMW Tii Turbo v0.1 для GTA 5. Передня частина: Спереду виділяються виразні фари круглої форми, які надають автомобілю характерний погляд. Решітка радіатора має традиційну для BMW форму, з горизонтальними планками та логотипом компанії в це...

118
15 MB
25 грудня 2023
GTA 5

Renault Clio In
Renault Clio v [доповнення | Шаблон] для GTA 5. передня частина автомобіля особливо приваблива, з широким грилем радіатора, емблемою Renault та гострими світлодіодними фарами, які надають йому агресивний і сучасний вигляд. зАня чАаст Рено Кліо v ta...

386
11 MB
17 березня 2024
GTA 5

Nissan Patrol Super Safari Vtc V0.1
Nissan Patrol Super Safari VTC [замінити | 0.1 для GTA 5. Особливості: хороша якість текстур; хороша якість для перетворення; хороший розмір для всіх автомобілів. Приємна гра. ...

198
23 MB
13 квітня 2024
GTA 5

Mai Shiranui in Bikini
Дякуючи вашій підтримці, я продовжуватиму завантажувати новий контент! Майте на увазі, що мій Pedes не працює у FiveM, GTA Online, він не призначений для анімації, заміни персонажа сюжетного режиму. Його можна використовувати лише в однокористуваць...

314
27 MB
31 травня 2024
GTA 5

Nissan Silvia S14 Legendary Tuners Edition v0.1
Nissan Silvia S14 Legendary Tuners Edition 0.1 для GTA 5. Особливості: Високоякісний екстер'єр; Напівпрозорий інтер'єр / моторний відсік; Фари з можливістю зміни кольору (за допомогою додаткового фарбування); Індикатори роботи; Нанесення...
1 червня 2024
GTA 5

Audi Q8 2019 v0.1
Audi Q8 2019 0.1 для GTA 5. Audi Q8 2019 — це розкішний позашляховик, який привертає увагу своїм сучасним і стильним дизайном. Він має виразну та агресивну зовнішність, виділяючись на тлі інших автомобілів своїм харизматичним та динамічним виглядом...

64
15 MB
14 червня 2024
GTA 5

1978 Ford F250 with Camper Shell v0.1
1978 Ford F250 with Camper Shell (Add-on) 0.1 для GTA 5. Ford F250 1978 року з кемпер-шеллом - це класична американська вантажівка, яка поєднує в собі міць і практичність. Цей автомобіль має характерний дизайн 1970-х років, що відрізняється велики...

134
34 MB
16 листопада 2024
GTA 5

2021 Porsche Panamera Turbo S v0.1
2021 Pfister Panamera turbo S [Add-On] 0.1 для GTA 5. Особливості: Розбиваються стекла; Знімна захисна пластина; Високоякісна модель; Тонування вікон; Робочий інтер'єр. ...

289
16 MB
16 листопада 2024
GTA 5

BARÇA STORE - Barcelona FC
Привіт. Я вирішив зробити мод BARÇA STORE. Я великий шанувальник цієї команди, і я хотів зробити щось пов’язане з «Барсою». Тиждень тому мені прийшла ідея зробити магазин у стилі ФК «БАРСЕЛОНА». Я не довго шукав місце в грі для реалізації своєї ідеї...
198
96 MB
17 листопада 2024
GTA 5

Mercedes-Benz AMG C63 Estate v0.1
Mercedes-Benz AMG C63 Estate [Add-On] 0.1 для GTA 5. Особливості: Розбивані вікна; Високоякісна модель; Тонування вікон; Робочий інтер'єр.

188
28 MB
15 березня 2025
GTA 5

LFS XR GTR v0.1
LFS XR GTR [Add-on | Template] 0.1 Привіт! Ця машина з Live For Speed, і так як у мене було трохи вільного часу, я вирішив конвертувати її в GTA V. Вона, звичайно, не має hi poly екстер'єру або інтер'єру, так як вона безпосередньо витягнута з гри, ...

16
5 MB
6 грудня 2023
GTA 5

GTA 6 логотип при завантаженні гри
Gta vi logo in gta v зараз під час завантаження гри ви побачите GTA 6. Особливості: Текстури високої якості; добре виглядає в грі. Приємна гра. ...

41
160 kB
Коментарі 0