CorridosFM - нова мексиканська регіональна музична радіостанція
GTA 5 безперечно покращила вибір пісень на радіо за останні кілька років, але мені завжди чогось не вистачало на мексиканському каналі East Los FM... тому я вирішив зробити його набагато кращим, замінивши всі пісні на погані мексиканські Регіональна музика.
Сюди входить частина відомої нарко-музики, яку грають картелі в Мексиці.
Тепер ви нарешті можете насолоджуватися поїздками на таксі та відпочити під музику корідос під час вільного роумінгу по San Andreas.
Narcocorrido (іспанська вимова: [naɾkokoˈriðo], «narco-corrido» або балада про наркотики) — це піджанр регіонального мексиканського жанру corrido (розповідна балада), з якого розвинулися кілька інших жанрів. Цей тип музики слухають і створюють по обидва боки кордону між Мексикою та США.
ОСОБЛИВОСТІ:
- Повністю робоча радіостанція;
- Спеціальна іконка HUD;
- Справжня реклама з Мексики між піснями поряд із звичайною рекламою GTA.
ПРОБЛЕМИ:
- Я не знайшов способу замінити назви композицій, тож якщо хтось хоч трохи розуміє модифікацію OpenIV і може допомогти, я з радістю прийму вашу допомогу
Це перша випущена версія цього моду, тому чекайте оновлень у майбутньому, а також згадуйте в коментарях, якщо будь-яка проблема виникає під час гри
быстро и просто
-
corridosfm-new-mexican-regional-music_1690968074_322527.zipЗавантажити (97.81 MB)4.20Пароль на архив: libertycity