Retro Emergency Vehicles Pack: East Coast Addon (90's) 1.4.0
Retro Emergency Vehicles Pack: East Coast Addon – це глобальне DLC для GTA V, яке пропонує заміну оригінального транспорту спецслужб реальними аналогами з Ліберті-Сіті 90-х років минулого століття. Мод поширюється у зручному форматі DLC, з установкою якого впораються навіть новачки. Представлені такі культові автомобілі як Ford LTD Crown Victoria, Chevrolet Caprice, Chevrolet Suburban, Ford Mustang Ford Crown Victoria. У грі їх можна викликати за допомогою трейнера або просто вчинивши злочин.
Складання включає:
1) 1 DLC архів з автомобілями
2) За умовчанням стоїть уніформа, заснована на NYPD образу 1995 року, можна замінити на зразок 1992 року.
3) Різні файли dispatch.meta, залежно від версії LC.
Файл gameconfig.xml зі збільшеними лімітами на додавання авто більше НЕ присутнє в наборі, оскільки через нього мод швидко застаріває і люди скаржаться на те, що він не працює. Так що тепер качайте і встановлюйте наприклад F7YO Gameconfig.
УВАЖНО ЧИТАЙТЕ ІНСТРУКЦІЮ!
Список нововведень v. 1.4.0
Додано безліч варіантів Ford Crown Victoria 1992-1994
Додані човни для Ford Crown Victoria 1996
Багато автомобілів отримали LCC Taxi варіант
Додано два варіанти Lincoln Towncar, елітного таксі Ліберті-Сіті
Chevrolet Caprice 1991-1995 була повністю оновлена, тепер використовується найновіший варіант моделі від carface80
Створено автомобільні номери штатів Liberty та Alderney, дякую Oldsmobile_85 за примітиви
Ford Mustang 1991 року отримав невелике оновлення, закриті невеликі дірки в корпусі.
Список зараз виглядає коротким, але це була важка та довга робота. Я з партнерами вивчив багато фото- та відео-матеріалів, щоб зробити все автентично. Багато елементів перероблялися двічі і навіть частіше, набори 80-х і 70-х не випущені, але я просто змінив тактику. Тепер у мене є платформа для наборів 1990-х, заснована на найкращих моделях, які може запропонувати спільнота GTA. У 2021 році я планую випустити більше наборів 90-х для різних міст та локацій, бо це оптимально за часом розробки. Випустивши кілька тематичних паків 90-х, я повернуся до роботи над паком 80-х і зроблю те саме. Це довгостроковий процес, але він дозволяє робити релізи щосезону, а не чекати багато часу, перш ніж вся робота буде завершена.
попередній перегляд LCPD:
попередній перегляд ASP:
быстро и просто
-
1610522849_retro-emergency-vehicles-pack-east.zipЗавантажити (0.00 MB)Пароль на архив: libertycity
-
sharemods.comЗавантажитиПароль на архив: libertycity