ctOS V (Мод Хакера Watch Dogs) .05pa
«Все пов'язано. Я маю подякувати ctOS за одну невелику вразливість у їхній мережі, завдяки якій я отримав доступ до половини штату». - AP
«Після серйозного збою в мережі ctOS, який занурив Чикаго в темряву минулого місяця, генеральний директор Роберт Нітман оголосив, що ctOS була оновлена до ctOS 2.0 для забезпечення безпеки системи. Сьогодні Нітман оголосив, що ctOS 2.0 переходить до штату Сан-Андреас. Мер Леонардо зустрівся сьогодні з Нітманом, щоб обговорити зниження рівня злочинності в Лос-Анджелесі після пограбування Union Depository, коли грабіжники втекли з сумою 201 600 000 мільйонів доларів. Мер Леонардо сказав, що з установкою ctOS це знизить рівень злочинності вдвічі. Розпочато роботи над вежами, центрами та установкою ctOS, але розрахунковий час прибуття ще не опубліковано. Ми продовжимо цю історію ». - Новини Weazel.
Це принесе деякі функції хакера (сподіваюся, скоро всі) з гри Watch_Dogs (не всі повністю точні) на ваш внутрішньоігровий телефон. Підніміть телефон і прокрутіть вниз, і ви повинні побачити нові контакти, а також нові зломи. Подзвоніть одному з них і втіліть свої можливості в життя, разом ми зможемо знищити ctOS у Лос-Сантосі!
Спочатку цей мод був випущений як «HackMod», оскільки решта скрипта була непридатна для використання. У v.02a назва була змінена на ctOS V, оскільки всі скрипти тепер знову працюють. Назва мода з самого початку планувалося називати «ctOS V», але через те, що всі інші сценарії зламу стикалися з помилками, я випустив його як «Hack Mod» з додаванням лише зламу Blackout. Будуть додані інші функції, тож слідкуйте за оновленнями.
Повідомте мені про будь-які помилки або проблеми, з якими ви стикнулися, у коментарях. Це мій перший скриптовий мод, який я зробив :)
Сподіваємося, що в v.05a це дасть усім гравцям можливість розблокувати центри управління ctOS та вежі ctOS по всьому Сан-Андреас, а також 12 (тепер 24) місій і великий фінал. Крім того, до моменту завершення v.05a гравці повинні мати доступ майже до 50% зломів на своїх телефонах, інші зломи, необхідні для розблокування центрів і веж ctOS, а також очок навичок.
В оновленні v.05a я збільшив кількість місій з 12 до 24 нових сюжетних місій, щоб додати в гру більше відчуття Watch Dogs. Така ж кількість нових антагоністів залишиться незмінною. Але під час першої місії буде певний сюжетний шок, який призведе до всіх інших місій і великого фіналу. Оскільки я не хочу його псувати, скажемо так, що у одного з оригінальних персонажів з GTA V буде кінцева мета в першій місії. Після v0.5a я планую ще більше розширити мод, щоб зробити GTA V більш ігровою та приємною.
Встановлення:
Помістіть все в папку зі скриптами.
Кредити:
LetsPlayOrDy за серйозну допомогу.
Мора Ганновер за те, що з'їла всі мої закуски та виправила сценарій.
Первісний творець iFruit Addon Pack.
Дякую ZyDevs за виправлення одного з основних скриптів і допомогу мені з дуже великим скриптом.
* ЗАУВАЖЕННЯ. Доступно лише НЕСКІЛЬКІ функцій ctOS, оскільки LS проходить установку ctOS через San Andreas.
* Якщо ви виберете опцію затемнення, ви не зможете використовувати інші зломи, поки вимкнення не закінчиться (40 секунд)
* Пам'ятайте, ВИ МАЄТЕ ЗВОНИТИ ADIEN PEARCE, BadBoy117 або LESTER, ЩОБ АКТИВУВАТИ МОД!
Відомі помилки:
Іноді телефон дає збій при виборі будь-якого з нових контактів, кажучи, що вибраний контакт більше не доступний. Найшвидший спосіб виправити це - або продовжувати спроби протягом хвилини, а якщо він відмовляється запускати мод, завантажте файл збереження гри, в якому місія «Третій шлях» завершена.
Іноді розмови між Гравцем і Лестером перериваються, тому ви не можете прочитати повідомлення повністю. Я виправлю це в версії 03а.
Телефонуючи Лестеру, Ейдену або BadBoy117, ви не зможете зрушити з місця, поки розмова не закінчиться. Це поточна помилка в функціях GTA 5, через яку деякі певні виклики зупиняють гравця на його місці до тих пір, поки виклик не буде завершено. Це також буде виправлено в версії 03a.
В залежності від того, де ви знаходитесь в початкових сюжетних місіях GTA 5 і яким ви є гравцем, всі зломи можуть давати збій з помилкою «Вибраний контакт більше не доступний». Найшвидший спосіб, який я знайшов, щоб виправити це, - це завантажити гру з завершеною місією «Третій шлях». Причина цієї помилки в тому, що в грі багато контактів, які не видимі гравцеві до завершення місії «Третій шлях», тому всі зломи «блокуються», поки ця місія не буде виконана. Я постараюся виправити це в версії 03а.
Журнал змін:
0.1a: Додано злом функції Blackout, який занурює San Andreas в темряву на 40 секунд. Спочатку випущений як «Hack Mod (тільки для Blackout)».
0.2a: додано 3 нових контакти + 2 нові функції зламу (Зламати цивільний банк, Світлофор) + модифіковано злом Blackout, щоб діяти так само, як у Watch Dogs. Назва мода змінено на «ctOS V», оскільки скрипти тепер знову працюють.
0.3a: додано 4 нові функції зламу + новий одяг Ейдена Пірса для Франкліна + модифіковане затемнення та інші зломи + виправлення помилок + нові HUD і користувацький інтерфейс для зломів + нові звуки для зломів.
0.5a: Додано 2 нових зломи плюс дебют мережі ctOS.
Наступні версії: (Можливі зміни)
0.4a: додасть зломи для поїздів + новий злом для вибуху певних речей.
0.5-1a: Дебют мережі ctOS з розблокуванням місії Лестера (Краще ніж Пірс). Це дозволить вам отримати доступ до Профілювальника, а також розблокувати нові зломи. Це також включає 2 місії після нього. Це також включає можливість розблокувати центри ctOS в LS.
БУДЬ ЛАСКА, НІКОЛИ НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ МОЇ МОДИ, ЯКЩО Я НЕ ДАЮ ВАМ ДОЗВІЛ!
v.03a включає нові зломи, а також модифіковані зломи + новий одяг + і основні виправлення помилок. Цей мод сумісний з Watch Dogs V і ctOS Skin Pack.
* ЗАУВАЖЕННЯ, рекомендується видалити будь-які інші моди з папки сценаріїв і додати файли ТІЛЬКИ в ZIP-архіві!
Цей мод був би неможливий без допомоги співавтора Мори Ганновер!
УВАГА:
ЦЯ ВЕРСІЯ МОДА В РОЗРОБЦІ НЕ ЧАС! ctOS V_2.0 знаходиться в розробці, яка буде оновленням цього мода. А поки, будь ласка, використовуйте версію мода Watch Dogs від Хуліо, якщо вона вам не підходить.
«Всё связано. Я должен поблагодарить ctOS за одну небольшую брешь в их сети, с помощью которой у меня есть доступ к половине штата». - AP
«После серьезного сбоя в сети ctOS, который погрузил Чикаго во тьму в прошлом месяце, генеральный директор Роберт Нитман объявил, что ctOS была обновлена до ctOS 2.0 для обеспечения безопасности системы. Сегодня Нитман объявил, что ctOS 2.0 переходит в штат Сан. Андреас. Мэр Леонардо встретился сегодня с Нитманом, чтобы обсудить снижение уровня преступности в Лос-Анджелесе после ограбления Union Depository, когда грабители сбежали с суммой 201 600 000 миллионов долларов. Мэр Леонардо сказал, что с установкой ctOS это снизит уровень преступности вдвое. началась работа над башнями, центрами и установкой ctOS, но расчетное время прибытия еще не опубликовано. Мы продолжим эту историю ». - Новости Weazel.
Это принесет некоторые хакерские функции (надеюсь, скоро все) из игры Watch_Dogs (не все полностью точные) на ваш внутриигровой телефон. Поднимите телефон и прокрутите вниз, и вы должны увидеть новые контакты, а также новые взломы. Позвоните одному из них и воплотите свои возможности в жизнь, вместе мы сможем уничтожить ctOS в Лос-Сантосе!
Первоначально этот мод был выпущен как «HackMod», так как остальная часть скрипта была непригодна для использования. В v.02a имя было изменено на ctOS V, так как все скрипты теперь снова работают. Название мода с самого начала предполагалось называть «ctOS V», но из-за того, что все другие сценарии взлома сталкивались с ошибками, я выпустил его как «Hack Mod» с добавлением только взлома Blackout. Будут добавлены другие функции, так что следите за обновлениями.
Сообщите мне о любых ошибках или проблемах, с которыми вы столкнулись, в комментариях. Это мой самый первый скриптовый мод, который я сделал :)
Надеемся, что в v.05a это даст всем игрокам возможность разблокировать центры управления ctOS и башни ctOS по всему Сан-Андреас, а также 12 (теперь 24) миссий и большой финал. Кроме того, к моменту завершения v.05a игроки должны иметь доступ почти к 50% хаков на своих телефонах, остальные хаки, необходимые для разблокировки центров и башен ctOS, а также очков навыков.
В обновлении v.05a я увеличил количество миссий с 12 до 24 новых сюжетных миссий, чтобы добавить в игру больше ощущения Watch Dogs. То же количество новых антагонистов останется прежним. Но во время первой миссии будет определенный сюжетный шок, который приведет ко всем другим миссиям и большому финалу. Поскольку я не хочу портить его, скажем так, что у одного из оригинальных персонажей из GTA V будет конечная цель в первой миссии. После v0.5a я планирую еще больше расширить мод, чтобы сделать GTA V более игровой и приятной.
Установка:
Поместите все в папку со скриптами.
Кредиты:
LetsPlayOrDy для серьезной помощи.
Мора Ганновер за то, что съела все мои закуски и поправила сценарий.
Первоначальный создатель iFruit Addon Pack.
Благодарим ZyDevs за исправление одного из основных скриптов и помощь мне с очень большим скриптом.
* ПРИМЕЧАНИЕ. Доступно только НЕСКОЛЬКО функций ctOS, поскольку LS проходит установку ctOS через San Andreas.
* Если вы выберете опцию затемнения, вы не сможете использовать другие хаки до тех пор, пока отключение не закончится (40 секунд)
* Помните, ВЫ ДОЛЖНЫ ЗВОНИТЬ ADIEN PEARCE, BadBoy117 или LESTER, ЧТОБЫ АКТИВИРОВАТЬ МОД!
Известные ошибки:
Иногда телефон дает сбой при выборе любого из новых контактов, говоря, что выбранный контакт больше не доступен. Самый быстрый способ исправить это - либо продолжать попытки в течение минуты, а если он отказывается запускать мод, загрузите файл сохранения игры, в котором миссия «Третий путь» завершена.
Иногда разговоры между Игроком и Лестером прерываются, поэтому вы не можете прочитать сообщение полностью. Я исправлю это в версии 03а.
Звоня Лестеру, Эйдену или BadBoy117, вы не сможете двинуться с места, пока разговор не закончится. Это текущая ошибка в функциях GTA 5, из-за которой некоторые определенные вызовы останавливают игрока на его месте до тех пор, пока вызов не будет завершен. Это также будет исправлено в версии 03a.
В зависимости от того, где вы находитесь в исходных сюжетных миссиях GTA 5 и какой вы игрок, все взломы могут давать сбой с ошибкой «Выбранный контакт больше не доступен». Самый быстрый способ, который я нашел, чтобы исправить это, - это загрузить игру с завершенной миссией «Третий путь». Причина этой ошибки в том, что в игре много контактов, которые не видны игроку до завершения миссии «Третий путь», поэтому все взломы «блокируются», пока эта миссия не будет выполнена. Я постараюсь исправить это в версии 03а.
Журнал изменений:
0.1a: Добавлен взлом функции Blackout, который погружает San Andreas во тьму на 40 секунд. Первоначально выпущен как «Hack Mod (только для Blackout)».
0.2a: добавлены 3 новых контакта + 2 новые функции взлома (Взломать гражданский банк, Светофор) + модифицирован взлом Blackout, чтобы действовать так же, как в Watch Dogs. Название мода изменено на «ctOS V», так как скрипты теперь снова работают.
0.3a: добавлены 4 новых функции взлома + новая одежда Эйдена Пирса для Франклина + модифицированное затемнение и другие хаки + исправления ошибок + новые HUD и пользовательский интерфейс для взломов + новые звуки для взломов.
0.5a: Добавлены 2 новых хака плюс дебют сети ctOS.
Предстоящие версии: (Возможны изменения)
0.4a: добавит хаки для поездов + новый хак для взрыва определенных вещей.
0.5-1a: Дебют сети ctOS с разблокировкой миссии Лестера (Better Then Pearce). Это позволит вам получить доступ к Профилировщику, а также разблокировать новые взломы. Это также включает в себя 2 миссии после него. Это также включает возможность разблокировать центры ctOS в LS.
ПОЖАЛУЙСТА, НИКОГДА НЕ ИСПОЛЬЗУЙТЕ МОИ МОДЫ, ЕСЛИ Я НЕ ДАЮ ВАМ РАЗРЕШЕНИЯ!
v.03a включает в себя новые хаки, а также модифицированные хаки + новую одежду + и основные исправления ошибок. Этот мод совместим с Watch Dogs V и ctOS Skin Pack.
* ПРИМЕЧАНИЕ, рекомендуется удалить любые другие моды из папки сценариев и добавить файлы ТОЛЬКО в ZIP-архиве!
Этот мод был бы невозможен без помощи соавтора Моры Ганновер!
ВНИМАНИЕ:
ЭТА ВЕРСИЯ МОДА В РАЗРАБОТКЕ НЕ ВРЕМЯ! ctOS V_2.0 находится в разработке, которая будет обновлением этого мода. А пока, пожалуйста, используйте версию мода Watch Dogs от Хулио, если она вам не подходит.