Rebel Radio Beta Tracks
Автор:
RockStar Games
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
57.15 Мб
Завантажено:
Завантажень:
125
Всього завантажень: 125
Унікальних завантажень: 77
Файл trackID.gxt2 показывает, что на Rebel Radio планировалось добавить больше песен, но они не были включены в окончательную версию:
Bob Dylan - Subterranean Homesick Blues
Commander Cody And His Lost Planet Airmen - Hot Rod Lincoln
Hank Williams III - D. Ray White
Jimmy Martin - Run Pete Run
Johnny Cash - Bad News
Johnny Paycheck - (Pardon Me) I've Got Someone To Kill
Waylon Jennings - This Time
Также, в ранней сборке GTA V на dev PlayStation 3 было найдено ещё больше песен:
Johnny Cash - Man In Black
Jon Wayne - Mr. Egyptian
GG Allin - Son Of Evil
Рекомендовані файли
31 грудня 2023
GTA 5

Volkswagen Gol Rilio Ralle Peachado B1.0 Beta
GOL G5 Rally Rebaixado 1.0 BETA для GTA 5. Поява Volkswagen Gol G5 Rally Rebaixado демонструє свої спортивні характеристики та спортивний стиль. У машині є більш агресивний бампер і спойлер, що робить його дуже привабливим та динамічним. Тіло авто...

101
20 MB
30 січня 2024
GTA 5

Fiat USAA 2022 B1 BETA
Fiat Egea 2022 Lounge/Urban [замінити] V1 BETA для GTA 5. Передня частина автомобіля включає привабливу решітку радіатора та стильні передні фари, які надають йому індивідуального та сучасного вигляду. У передній частині автомобіля також є вміст по...

355
38 MB
18 березня 2024
GTA 5

Togg T10F V1 Beta
Togg T10F [Заміна | Add-On] V1 Beta для GTA 5. Togg T10F — це компактний та стильний гаджет, який чудово впишеться у будь-який образ. Він має ергономічний дизайн, виконаний з міцних матеріалів, що робить його довговічним та надійним у використанні....

155
73 MB
14 червня 2024
GTA 5

Volkswagen T6 K9 Unit BETA v3.0
Volkswagen T6 K9 Unit [HQ/Replace] BETA 3.0 для GTA 5. Volkswagen T6 K9 Unit — це спеціальна версія фургона Volkswagen T6, призначена для використання як автомобіль для перевезення службових собак (K9 Unit). Цей фургон зазвичай має спеціалізований...

106
26 MB
9 вересня 2024
GTA 5

Karin Drift Rebel [Add-On | Sounds | LODs] 1.0
Karin Drift Rebel ідеально підходить для тих, хто любить екстремальні заїзди і хоче випробувати свої навички в управлінні на високих швидкостях. Гравці можуть насолоджуватися захоплюючими моментами і вражаючим зовнішнім виглядом автомобіля, який при...

72
9 MB
12 вересня 2024
GTA 5

Jeep 426 Hellephant Track Hawk
Jeep 426 Hellephant Track Hawk для GTA 5. Jeep 426 Hellephant Trackhawk — це високопродуктивний позашляховик, який виділяється своїм агресивним і потужним дизайном, що підкреслює його спортивний характер і здатність до високих швидкостей. Jeep Trac...

1.4K
28 MB
17 вересня 2024
GTA 5

Karin Rebel Coyote
Karin Rebel Coyote [Add-On / FiveM] 1.0 Особливості: Непогана модель; Відмінні текстури; Лівреї; FiveM; Аддон; Офф-Роад налаштування. Приємної гри.

59
226 MB
19 грудня 2024
GTA 5

Jeep Track Hawk Krell Edition
Jeep Track Hawk Krell Edition для GTA 5. Передня частина: Передня частина Jeep Track Hawk Krell Edition виділяється масивним бампером з великими повітрозабірниками, що підкреслює його спортивний характер і забезпечує відмінне охолодження двигуна....

378
32 MB
21 лютого 2024
GTA 5

Радіо Лос -Сантос Gta Onlina Beta Trasks
У витоку вихідного коду GTA 5 2023, журнал всіх файлів, знайдених у архіві RPF (файл з усіма звуками тощо) ранньої збірки "контракту", зі списком пісень, які не були включені в Остаточна версія була знайдена. Відомі лише імена файлів; Невідомо, що в...

60
35 MB
21 лютого 2024
GTA 5

Motomams Los Santos Beta Trasks
В витоку вихідного коду GTA 5 2023 року, виявлено журнал усіх файлів, знайдених в RPF архіві (файл з усіма звуками і так далі) ранньої збірки оновлення «Контракт», зі списком пісень, які не були включені у фінальну версію. Відомі лише імена файлів; ...

88
163 MB
12 березня 2024
GTA 5

Karin Rebel Crew Cab [Add-On|FiveM]
Особливості: Широкий кузов; 6-місний; Закис азоту; Тюнінгується; М'яке керування; Покращений звук двигуна; Анімований двигун. Інструкція зі встановлення всередині архіву.
...

59
55 MB
15 квітня 2024
GTA 5

Custom AM Reshade for Screenshot Preset v1.00 BETA
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть суворо цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець в GTA 5! І суто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) буд...
20 червня 2024
GTA 5

106.1 Radio Los Santos (Заміна) - Хіп-Хоп Музика 2023
Мені набридли ті самі пісні, і я зробив зовсім новий плейлист. Радіостанція включає: Bigxthaplug -Texas, Levels Drake, J. Cole — First Person Shooter, IDGAF, etc. GloRilla — FNF Та багато іншого. В основному повний ефір радіо за 2023 рі...
291
142 MB
12 грудня 2023
GTA 5

Balenciaga Trask Runns
Balenciaga Track Runners - не лише кросівки, це піктограма стилю та комфорту. Кросівки відомого бренду Balenciaga набули популярності завдяки своєму унікальному дизайну, який поєднує елементи спортивного взуття та високотехнологічної моди. Інструк...

142
25 MB
21 грудня 2023
GTA 5

Dodge Ram 1500 Ribs trx
Dodge Ram 1500 Rebel Trx для GTA 5. Передню частину автомобіля відрізняється масивним чорним решіткою, прикрашеним яскравими літерами "оперативна пам’ять". Капод з потік повітря закінчується кількома отворами вентиляції, щоб забезпечити оптимальне ...

273
21 MB
Коментарі 0