Скорая помощь пожарного департамент Нью-Йорка
Автор:
Candice_211
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
43.90 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
fdnyambulance.yft, fdnyambulance.ytd, fdnyambulance_hi.yft, lsfdambulance.ytd
Завантажено:
Завантажень:
453
Всього завантажень: 453
Унікальних завантажень: 275
Ще ніхто не оцінив файл
FDNY / LSFD Ambulance [ELS] [Fivem/Replace] 1.0.
Особенности модели:
- Модель поддерживает основные функции игры;
- Качественная 3D модель;
- Проработанный салон;
- Настроенная оптика.
Рекомендовані файли
5 квітня 2024
GTA 5

2021 Chevrolet Tahoe LSPD PPV SlickTop v3.0.0
LSPD 21 Tahoe PPV SlickTop 3.0.0 для GTA 5. LSPD 21 Tahoe PPV SlickTop — це патрульний автомобіль Лос-Сантоського поліцейського департаменту, тип кузова якого — Tahoe PPV, без маячків на даху (SlickTop). Автомобіль має характерний дизайн поліцейськ...

610
60 MB
22 грудня 2024
GTA 5

Nissan Silvia S15 v3
Nissan Silvia S15 [Add-On | Tuning | RHD| Template] 3bis для GTA 5. Особливості: Інтер'єр HQ; Екстер'єр HQ; Двигун HQ; Вихлопні гази та тряска двигуна; Карта грунтових доріг; Обвіс для тюнінгу, частина 9 (подробиці скоро); Руки на ке...

741
97 MB
11 червня 2024
GTA 5

Ford Crown Victoria LSPD SAPD
Ford Crown Victoria LSPD SAPD style для GTA 5. Ford Crown Victoria LSPD — це популярний автомобіль, який часто використовується поліцейськими департаментами, включаючи LSPD. Цей автомобіль має класичний дизайн Ford Crown Victoria, який було адапто...

104
8 MB
11 червня 2024
GTA 5

1994 Chevrolet Caprice 9C1 LSPD
1994 Chevrolet Caprice 9C1 LSPD для GTA 5. Chevrolet Caprice 9C1 LSPD 1994 — це автомобіль, який широко використовувався поліцейськими департаментами, включаючи LSPD, в 1990-ті роки. Ось опис його зовнішності українською: Цей автомобіль має класич...

50
11 MB
10 вересня 2024
GTA 5

Bravado Buffalo SX LSFD Slicktop [Add-On | Sounds] 2.0
Bravado Buffalo SX LSFD Slicktop — це автомобіль, створений спеціально для Пожежного департаменту Лос-Сантоса. Він відрізняється своєю потужністю та надійністю, що робить його ідеальним вибором для виконання екстрених завдань. Інструкція з встанов...

40
7 MB
10 вересня 2024
GTA 5

Grapeseed Police Mini-Pack 1.0
Grapeseed Police Mini-Pack — це набір поліцейських автомобілів, спеціально розроблених для департаменту поліції Грейпсіда. У цей міні-пак входять різні моделі транспортних засобів, які допоможуть офіцерам ефективно патрулювати сільські райони та під...

113
24 MB
10 вересня 2024
GTA 5

Majestic County Fire Department Vapid Sandstorm [Add-On / FiveM] 1.1
Majestic County Fire Department Vapid Sandstorm — це потужний пожежний автомобіль, спеціально розроблений для департаменту пожежної охорони округу Маджестік. Цей автомобіль оснащений усім необхідним обладнанням для боротьби з пожежами та проведення ...

81
8 MB
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

296
4 MB
30 листопада 2024
GTA 5

Snowy Mountains
Привіт всім! Це Emma_Pomme! Я конвертувала модель до GTA 5 і розмістила її над існуючою картою. Цей мод дозволяє досліджувати приголомшливі засніжені гори та робити захоплюючі скріншоти. Я знаю, що пройшло багато часу з мого останнього оновлення...
69
44 MB
11 грудня 2024
GTA 5

Розширений досвід трафіку від Skysder: Lite Edition [OIV] 5.2.2
Skysder's Enhanced Traffic Experience: Lite Edition [OIV] 5.2.2 Ласкаво просимо до Skysder's Enhanced Traffic Experience: Lite Edition! Офіційний мод трафіку від Vanillaworks! Створена з нуля, ця версія виводить досвід нового покоління на ПК на но...

153
3 MB
12 грудня 2024
GTA 5

Всюди придатна для купання вода! v2.0
Вода для купання всюди! 2.0 Тепер, коли dexyfex (людина з CodeWalker) попрацював над своєю магією та розблокував для нас heightmap, я вирішив підготувати для вас версію, яка створює плаваючу воду... всюди! :) Причина, через яку я це зробив, полягає...

58
3 kB
18 січня 2025
GTA 5

Chevrolet Impala LACoFD
Chevrolet Impala LACoFD для GTA 5. Chevrolet Impala LACoFD — це автомобіль, спеціально розроблений для використання пожежним департаментом Лос-Анджелеса. Він має класичний дизайн з пропорційними лініями та витонченими формами. Зовнішній вигляд цьог...

43
7 MB
Коментарі 0