Маленькая полицейская станция
Автор:
Jamybboyjd
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.14 Кб
Завантажено:
Завантажень:
27
Всього завантажень: 27
Унікальних завантажень: 12
Poilce station small (ymap) 1.0.0 для GTA 5!
Этот мод добавит небольшой полицейский участок. с проработанным интерьером.
Для установки понадобится:
Map Editor
Map Builder
Menyoo
Рекомендовані файли
15 січня 2024
GTA 5

Маленький намет Militari - опора
Невеликий намет для військових. Цей елемент можна використовувати в грі, використовуючи Menyo або Codewalker як об'єкт або об'єкт. Інструкції щодо встановлення всередині архіву. ...

54
23 MB
11 січня 2024
GTA 5

2006 Прототип Lamborghini Miura B1.1
2006 Прототип Lamborghini Miura [addo-on / fivem] 1.1 для GTA 5. Поява Міури включала чудові лінії та вигини, що дало йому спортивні та протидіючі види. Порівняно з оригінальною моделлю, прототип 2006 року мав трохи плавніші та модернізовані форми....

179
36 MB
7 червня 2024
GTA 5

Daewoo Matiz
Daewoo Matiz для GTA 5. Daewoo Matiz — маленький міський автомобіль з яскравим та привабливим дизайном. Він має компактний розмір та округлу форму, що робить його дуже зручним для паркування в обмежених просторах. Передня частина автомобіля має вир...

184
6 MB
10 вересня 2024
GTA 5

Grapeseed Police Mini-Pack 1.0
Grapeseed Police Mini-Pack — це набір поліцейських автомобілів, спеціально розроблених для департаменту поліції Грейпсіда. У цей міні-пак входять різні моделі транспортних засобів, які допоможуть офіцерам ефективно патрулювати сільські райони та під...

113
24 MB
30 листопада 2024
GTA 5

Snowy Mountains
Привіт всім! Це Emma_Pomme! Я конвертувала модель до GTA 5 і розмістила її над існуючою картою. Цей мод дозволяє досліджувати приголомшливі засніжені гори та робити захоплюючі скріншоти. Я знаю, що пройшло багато часу з мого останнього оновлення...
70
44 MB
10 грудня 2024
GTA 5

Новорічні прикраси для Лос-Сантоса
Святковий сезон розпочався! Лос-Сантос та округ Блейн перетворилися на яскраву святкову казку: будинки прикрашені різдвяними гірляндами, хмарочоси сяють яскравими вивісками, а вулиці переливаються різнокольоровими вогнями. Зануртеся в атмосферу Різд...

37
223 kB
13 березня 2025
GTA 5

Volvo 144 v1.1
Volvo 144 + Taxi [Add-On / Replace | Extras | Tuning | Template | LODs] 1.1 Версія Add-On — це модель 70-х років, але є і тюнінг-варіант з хромованою решіткою радіатора 60-х років. Також є можливість встановити старі шведські номерні знаки. На них ...

62
167 MB
Коментарі 0