Свалка и грязь внутри и снаружи трейлера Тревора
Автор:
alessandro91
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
5.10 Кб
Завантажено:
Завантажень:
24
Всього завантажень: 24
Унікальних завантажень: 16
trevor\'s trailer disorder and dirtyness [MAP EDITOR] 1.0 для GTA 5!
Этот мод повышает уровень беспорядка и грязи в трейлере Тревора.
Для установки понадобится Map Editor.
Рекомендовані файли
9 березня 2025
GTA 5

Trevor's Sandy Shores Trailer Garden Improved [YMAP]
Привіт, гравці! Я 1462tanks , і я створив YMAP мод , який покращує трейлер Тревора в Sandy Shores . Особливості: Бетонні стіни та металеві паркани для додаткової безпеки. Великі ворота для транспортних засобів для легкого доступу....

9
6 MB
6 грудня 2023
GTA 5

Трейлер з логотипом GTA 6
GTA 6 Трейлер Трейлер 1.0 Особливості: Високоякісна текстура; добре виглядає в грі. Приємна гра.

230
46 MB
28 січня 2025
GTA 5

2019 Полярні спортсмени 1000 грязь
2019 Polaris Sportsman 1000 Gud Quad для GTA 5. 2019 Polaris Sportsman 1000 Mud Quad - це потужний ATV, спеціально розроблений для їзди на складні та грязьові маршрути. Sportsman 1000 Gud Quad має міцне та агресивне тіло, яке призначене для максим...

403
28 MB
6 грудня 2023
GTA 5

Завантаження екранів у стилі GTA 6
GTA VI Loading Screen (Replace) 2.0 Тепер під час завантаження гри ви побачите скріншоти з першого трейлера GTA 6. Особливості: Якісні текстури; Чудово вписується в атмосферу гри. Приємної гри. ...

390
37 MB
11 грудня 2023
GTA 5

Вступне відео в стилі GTA 6
Відкриття трейлера GTA vi для v 1.0 зараз під час завантаження гри у вас буде екран у стилі GTA 6. Особливості: Текстури якості; добре виглядає в грі. Встановлення: Розмістіть файли із заміною у "Rockstar Logo.bik" в оновлення> update.rpf> x64> ф...

227
91 MB
24 лютого 2024
GTA 5

1986 Honda Tsivik B1.0
1986 Honda Civic [додаток / Fivem | Налаштування | Шаблон] 1.0 для GTA 5. Особливості: Грязь користувача; livery; частини для налаштування; Управління користувачами. Приємна гра. ...

121
37 MB
14 вересня 2024
GTA 5

Valentines glasses для MP Female/Male
Мод Valentines glasses для GTA 5 добавляет в гардероб вашего персонажа очаровательные очки в стиле Дня Святого Валентина. Эти очки придают образу романтичный и игривый вид, идеально подходя для праздничных мероприятий и свиданий в Лос-Сантосе. Инст...

11
2 MB
24 грудня 2024
GTA 5

Mack Truck With Trailer Donk 1953
Mack Truck With Trailer Donk 1953 для GTA 5. Вантажівка Mack з трейлером Donk 1953 року має величний і потужний зовнішній вигляд. Вона виглядає як справжній робочий кінь, готовий виконати будь-яке завдання на дорозі. Кузов вантажівки виконаний в к...

597
100 MB
30 січня 2025
GTA 5

Реставрація Лос-Сантоса
Цей мод відновлює та змінює існуючі ігрові об'єкти, а також відтворює їх з нуля, використовуючи рекламні матеріали, трейлери, внутрішньоігрові текстури та ескізи місій. Основні зміни: Оновлене освітлення будівель FIB та IAA . Додано ...

42
47 MB
8 листопада 2023
GTA 5

Мадс Міккельсен замінює Тревор (продовження)
Тревор тепер буквально я. Додаток і продовження фантастичного мода schmed на заміну Тревора Мадсом Міккельсеном, розробленого для безшовної і повної сумісності з режимом історії. Особливості: Змодельований для кат-сцен. Нова текстура во...
5 лютого 2024
GTA 5

Проект оновлення аеропорту
Це мій проект для аеропорту Маккензі, я витратив 4 місяці, щоб зробити цей аеропорт більше схожим на сучасний аеропорт. Я також "відремонтував" злітно -посадкову смугу цього аеропорту, щоб полегшити нам злетіти. Сподіваюся, мій проект зробить вас ща...

177
35 MB
6 березня 2024
GTA 5

100% Повний файл збереження гри
Я щойно закінчив завершити гру на 100% і вирішив поділитися моєю Savegame для спільноти! Детальніше див. У описі деталі та інструкції. Зверніть увагу: Зміна вашого файлу збереження може синхронізувати статистику ігор у вашому обліковому записі Soci...
29 березня 2024
GTA 5

Бійцівський клуб Тревора
TrevorFightClub Дана модифікація додає бійцівський клуб, який ви можете знайти біля будинку Тревора. Приємної гри.

143
4 kB
30 жовтня 2024
GTA 5

Cardboard Lamborghini
Cardboard Lamborghini (Add-On) для GTA 5. Це картонний ламбо, створений Тревором, з кумедним керуванням у стилі GTAIV та швидким ходом.

159
10 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Майкл, Тревор і Франклін у стилі зомбі
Zombie Protagonists [Add-On | Lore-Friendly] 1.0 Тепер протагоністи GTA 5, будуть у стилі зомбі. Особливості: Якісні текстури; Три скіни; Добре виглядає у грі. Приємної гри. ...

18
67 MB
Коментарі 0