Всегда попадать в голову
Автор:
Y_Ajin
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
29.02 Кб
Завантажено:
Завантажень:
112
Всього завантажень: 112
Унікальних завантажень: 41
Sexy Pistol 1.1.0.0 для GTA 5!
Этот мод сделает так, что ваши пули всегда будут лететь в голову противнику!
Управление:
- Shift + S включает или отключает скрипты.
- E Lock (разблокировать) цель.
- T Lock (разблокировка) нескольких целей,
Рекомендовані файли
11 грудня 2023
GTA 5

Вільна голова бандана для депутата чоловіка
Вільна голова бандана для MP Male 1.0. Вільна голова Бандана - це не просто аксесуар, це твердження про свободу вираження та неповторний стиль. Ця бандана легко стає ключовим елементом будь -якого зображення, додаючи ноту заколоту та легкої легкост...

79
2 MB
1 серпня 2024
GTA 5

Статуя Сфінкса
Сфінкс для GTA 5. Голова Сфінкса зображує обличчя людини, імовірно фараона, з характерними рисами обличчя. Обличчя виражає спокій та впевненість. Тіло Сфінкса виконано у вигляді лева, що лежить, з потужними передніми лапами, що простяглися вперед....

149
42 MB
11 серпня 2024
GTA 5

Fırat Sobutay (Fırat Sabotaj)
Його взяли з фотографії старого Фірата Собутая та зробили у блендері за допомогою плагіна FaceBuilder. Я створив 3D модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Для встановлення моду потрібен мод addonpeds. Встановлення: Перейдіть до папки ...

35
6 MB
2 вересня 2024
GTA 5

Han Kanal (Oguzhan Bostan)
Взято з фотографії старого Han Kanal і зроблено в Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрала тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Han Kanal. 3D-гол...

14
6 MB
10 листопада 2024
GTA 5

Переклад назви файлу
Він був взятий зі старої фотографії Енеса Батура та зроблений у Blender з плагіном FaceBuilder. Я створив 3D-модель голови, Ugur Production зібрав тіло. Цей мод додає високодетальну та реалістичну модель персонажа до GTA 5, засновану на подобі Енес...

26
4 MB
12 листопада 2024
GTA 5

MC Yaralı Şişman - Murat Sungurtekin (Enes Batur's Uncle)
Взято з фото старого себе Мурата Сунгюртекіна та зроблено за допомогою Avatar SDK. Я створив 3D-модель голови та текстуру одягу та штанів, а Ugur Production зібрав тіло. Цей мод додає до GTA 5 деталізовану та реалістичну модель персонажа, засновану...

15
9 MB
21 грудня 2024
GTA 5

Мод гравця TLAD Джонні Клебіц (заміна Тревора) | Анімація обличчя в катсценах
Джонні Клебіц з GTA The Lost And Damned на заміну Тревора. Рухи моделі максимально відповідають оригінальній грі. Особливості: Повністю робочі анімації обличчя для кат-сцен. Повністю робочі анімації обличчя в грі. Замінює Тревора, але також ...

14
4 MB
11 січня 2025
GTA 5

Покращені текстури головних героїв
Цей мод покращує текстури голів головних персонажів Майкла , Френкліна та Тревора в GTA 5, збільшуючи їх якість до високодеталізованих 4K. Тепер кожен персонаж виглядатиме ще більш реалістично, з високою чіткістю та деталями, що значно покращит...

134
295 MB
Коментарі 0