Железный человек-паук (Том Холланд) v1.4
Автор:
nsh3t & azminzainal25
ДокладнішеЗавантажив:
Розмір:
7.00 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
ironspider(tom_head).yft, ironspider(tom_head).ytd, ironspider_infinitywar.yft, ironspider_infinitywar.ytdЗавантажено:
Завантажень:
47
Всього завантажень: 47
Унікальних завантажень: 21
-
1557314127_5fb2c1-ironspiderv1.zipЗавантажити (7.00 MB)Пароль на архів: libertycity
-
v1.41558273680_551922-ironspider1.zipПароль на архів: libertycity
Iron Spider (Tom Holland) 1.3 для GTA 5!
Особенности:
- Полная скелетная анимация.
- Текстуры HD качества
- Правильное положение оружия в руках
v1.4:
1. Исправлен перламутровый эффект, путём дальнейшего улучшения разрешения текстуры.
2. Добавлен режим мгновенного убийства для Железного Паука.
3. ДобавленыINI файлы JuliNIB.
Установка при помощи AddonPeds.
Рекомендуемые файлы
27 січня 2025
GTA 5
Більше грошей з пішоходів v1.4
Цей скрипт додає реалістичності в економіку GTA V, збільшуючи суми грошей, які пішоходи скидають під час пограбування. Тепер випадкові перехожі матимуть при собі більш значні суми, а ви зможете налаштувати параметри під свої вподобання. Основні мож...
Adrian Shephard
26
6 kB
7 жовтня 2018
GTA 5
Chiken'sMenu 2.1 (SP Only)
Новий трейнер для GTA 5, в якому реалізовано величезну кількість функцій! Управління: Відкрити трейнер - F5 Переміщення - numpad 2,4,6,8 Вибір - numpad 5 або enter Установка: Завантажте скрипт Hook V і dinput8. Поставте наступні файли у файл GTA V...
Mast3rModzz
1501
118 kB
2 листопада 2023
GTA 5
Lada Priora yudd-op
Lada Priora -це родина Lada і належить до класу середніх автомобілів. Соетеую ВАМСКАХАТТЬТ МАХІЙНУ, ЕСЛІВ ВЛЯКІТЕЛЬ ПОРАЛІГАЙТЕЙТЬ ДОРЕГУЙТЬ Ця машина вважається фронтом баку. Особливості: 3D двигун; Внутрішній салон, зовнішній та двигун вис...
27 листопада 2023
GTA 5
Mercedes-Benz B210 E420
Mercedes-Benz W210 E420 для GTA 5. Корпус автомобіля має гладкі лінії та гармонійні пропорції. Він трохи витягнутий і має класичну форму з прозорими контурами. Дизайнери Mercedes-Benz приділяли особливу увагу деталям, тому вони зробили це з високою ...
Super Prisoner
146
12 MB
30 грудня 2023
GTA 5
Потомний турус, що вражає B1.0
Покращено Progen Tyrus [доповнення | LODS] 1.0 для GTA 5. Покращено: Додано DRL. Задні колеса трохи більші, щоб вони візуально виглядали однаково. Передні колеса тонкі, а задня - широка. Заднє колесо розміщується всередині заднього анти -w...
Super Prisoner
369
5 MB
22 грудня 2023
GTA 5
Лос -Сантос Ед
Los Santos Red — це покращений та налаштовуваний режим вільної гри! Los Santos Red (LSR) сподівається покращити стандартний кримінальний режим вільної гри за рахунок: додавання абсолют...
6 січня 2024
GTA 5
Піктограми з бета/GTA 4 та нового кольору інтерфейсу від концепції Стіва Уолша
Бета-іконки та іконки з GTA 4 з кольором інтерфейсу з концепту Стіва Уолша для GTA 5 Це невеликий мод, який змінює колір грошей на зелений (стиль Онлайн) і відновлює кольори назви зони та назви транспортного засобу з оригінальних HUD концептів Стів...
gongel
55
2 MB
3 лютого 2024
GTA 5
Man XX81 SLT MAMMUT з причепом
MAN HX81 SLT MAMMUT з причепом [доповнення] 1.0 Подаруйте вам нову вантажівку для GTA 5. Це важка вантажівка, побудована людиною і використовується в збройних силах Німеччини. Цей мод надає вам вантажівку, а також причіп, що супроводжує його. Сама...
Aptos
319
31 MB
29 лютого 2024
GTA 5
M24 SVS yureplacheshch
M24 SWS (система снайперської зброї) - позначення, надана армійською гвинтівкою США Remington 700 з затвором болта в 1988 році, коли він був прийнятий як стандартна снайперська гвинтівка. Морська піхота США використовує іншу версію Remington 700, я...
xam_xam
43
14 MB
2 квітня 2024
GTA 5
K9 Tunder Artilers Польща
K9 Thunder Artileny Poland [доповнення] Після того, як K2 Black Panther-це другий військовий транспортний засіб гусениця, що виробляється в Південній Кореї та використовується Польщею. Цей мод передає грім K9 з польським забарвленням* у GTA 5. Що с...
Aptos
90
32 MB
14 квітня 2024
GTA 5
2021 Mercedes C63 AMG Hikade Vidivodes
2021 Mercedes S63 AMG Hycade Widebody для GTA 5. Mercedes S63 AMG Hycade Wide 2021 виглядає розкішно та агресивно завдяки його дизайну, що включає широкі колесні арки, спортивні бамери, масивну радіатор та потужне налаштування. Особливо привабливим...
Super Prisoner
667
29 MB
15 квітня 2024
GTA 5
Bush Am рішення Ford Screenshot Preset At1.00 Beta
Привіт всім, друзі! Заздалегідь хочу сказати: не судіть строго цей мод, тому що я не моддер, а простий гравець у GTA 5! І чисто на свій смак налаштовував ReShade. Якщо комусь сподобаються мої налаштування, я буду радий! Перед установкою (заміною) бу...
20 квітня 2024
GTA 5
Mercedes A45 AMG редагувати [розблоковано]
Мені подобається цей автомобіль, тому що є канал на YouTube GUI50, я дивлюся його відео з цим автомобілем, і я вирішую створити його для GTA! Я хочу зробити GTA Brazilian Communnity (автомобілі) кращим, тому що я так нудні VIP -моди або ексклюзивні ...
Nicolas Mods
80
22 MB
23 липня 2024
GTA 5
Меню B2.1.0
Після майже року безуспішних спроб оновити старий репозиторій MAFINS'a оновленнями та новими функціями, я вирішив публічно випустити свою власну версію Menyoo 2.0! Вийшов перший вторинний реліз, і я, нарешті, виправив відсутні налаштування Freemod...
3 травня 2024
GTA 5
Mercedes-Benz G63 AMG FBI
Mercedes G 6.3 AMG FBI [ELS] 1.0.0 для GTA 5. Mercedes-Benz G63 AMG FBI-це унікальний автомобіль, який зазвичай використовується ФБР для спеціальних операцій та завдань. Він відрізняється від стандартної версії G63 AMG деякими додатковими характери...
Коментарі 0