Сборник футболок "Azc Retro"
Автор:
Im_ZuLu
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
839.19 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_004_a_uni.ytd, uppr_diff_004_b_uni.ytd, uppr_diff_004_c_uni.ytd, uppr_diff_004_d_uni.ytd, uppr_diff_004_e_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
9
Всього завантажень: 9
Унікальних завантажень: 6
Pack T-Shirt \"Azc Retro\" 2.0 для GTA 5!
Особенности:
- HD текстуры.
- Заменяет оригинальную кофту.
- Полное отсутствие багов и недоработок.
- Несколько вариантов раскраски
Рекомендовані файли
26 травня 2024
GTA 5

Elegy Retro Custom 2003 v1.2 [FiveM Ready / Add-On]
Всім привіт! Я радий представити вам наш останній автомобільний проєкт, Elegy Retro Custom 2003 v1.1. Ця ретельно розроблена модель створена, щоб забезпечити неперевершений реалізм. Це транспортний засіб, що відповідає лору, тісно заснований на улюб...

173
21 MB
10 серпня 2024
GTA 5

Elegy Retro Custom 2003 Livery Pack v1.1
Це набір лівреї, створений для мого Annis Elegy Retro Custom 2003! Необхідний транспортний засіб: https://libertycity.net/files/gta-5/208978-elegy-retro-custom-2003-v1-1-fivem.html Ось чого очікувати в пакеті: 6 створених вручну ліврей;...

21
57 MB
16 серпня 2024
GTA 5

Nagasaki Shinobi Retro
Nagasaki Shinobi Retro | ADDON | FIVEM | TEMPLATE Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Свої налаштування; Аддон; FiveM; Підтримує основні функції гри. Ім'я спавна: shinobiold. Приємної гри. ...

24
14 MB
31 серпня 2024
GTA 5

Сборник одежды для MP Male
Пориньте у світ вуличної культури з паком футболок, який включає широкий асортимент текстур і дизайнів, що ідеально підходять для шанувальників моди та вуличного стилю. Цей мод пропонує вам: Футболки з логотипами ElleSse: Стильні варіанти з яс...

172
16 MB
28 січня 2025
GTA 5

Набір різних футболок для Франкліна
Набір нових футболок для Франкліна. Тепер Франклін може бути ще стильнішим завдяки набору нових футболок різної тематики. Встановлення: Розпакуйте архів. Перемістіть файли до OpenIV за таким шляхом: modsx64v.rpfmodelscdimagesstreamedpeds_p...

39
8 MB
10 грудня 2023
GTA 5

Yordan 5 retro vnat tae
Цей мод додає в гру ексклюзивні кросівки, які є справжнім міксом іконічних кольорів та дизайнів з відомої серії Jordan 5. Інструкція з установки всередині архіву. ...

29
9 MB
13 березня 2024
GTA 5

Cool T-Shirt Simpl Nike 5 Defrint Color
Мод «Cool T-Shirt simpl NIke 5 Defrint Color» для GTA 5 пропонує гравцям розширення асортименту одягу для їхнього персонажа за допомогою колекції з п'яти футболок із символікою Nike. Інструкція зі встановлення всередині архіву. ...

77
2 MB
4 квітня 2024
GTA 5

Awful Cough Syrup Shirts MP Male/Franklin
Модифікація Awful Cough Syrup Shirts для GTA 5 представляє собою колекцію футболок, яка додає в гру нотку іронії та самоіронії. Ці футболки, прикрашені зображеннями та гаслами, пов'язаними з темою суперечливих лікарських сиропів від кашлю, призначен...

79
81 MB
4 квітня 2024
GTA 5

Hellstar Shirts MP Male/Franklin
Мод Hellstar Shirts для GTA 5 вносить в гру колекцию футболок, яка привносить атмосферу містики та таємниці. Ці унікальні дизайни поєднують в собі елементи готичного мистецтва, космічної естетики та символіку, що оточує загадкові зірки та галактики....

87
22 MB
17 серпня 2024
GTA 5

Fooliganz Pack
Fooliganz Pack Особливості: Якісні моделі; Якісні текстури; Великий вибір футболок; Великий вибір масок. Приємної гри.

28
63 MB
13 березня 2025
GTA 5

Annis Elegy Wagon v1.0
Annis Elegy Wagon [Add-on] 1.0 Ніхто такого не робив, тому я подумав, чому б не стати першим. Є недоліки, оскільки це моя перша модифікація автомобіля. Annis Elegy Retro об'єднана з Vulcar Ingot. Жодних деталей для тюнінгу, лише додатковий спойлер....

16
3 MB
Коментарі 0