GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Зима в GTA 5 (Автоустановка / Все в одному) v1.0
WINTER IN GTA V ('All-in-One' OIV Packages) v1.0
Опис:
Це мод, який перетворює GTA V на зимову країну чудес. Це не просто ще один «сніговий» мод! Цей мод збирає все до купи. Ви можете вибрати необхідні функції самі. Цей мод включає всі «OIV паки! І коли я говорю «все в одному», я маю на увазі всю «зиму» в одному паку! У моїй моді зібрані всі функції для зимового мода, а деякі розкидані по окремих пакетах.
Ви отримаєте:
* Красиві «зимові» сцени на екрані завантаження (замінені за замовчуванням)
* Реалістичні сліди снігу від транспортних засобів та сліди від підошви на снігу. Ви побачите транспортні засоби, що розпорошують сніг із задніх коліс та ваші власні сліди на снігу.
* Видимий мороз приблизно на 50-60% лобового скла автомобіля (на деяких нових і «додаткових» автомобілях не буде видно жодних заморозків на їх лобових стеклах)
* Зимові погодні настройки (для цієї функції ви повинні встановити "REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE.OIV").
Вимоги:
* ScriptHookV v1.0.1493.1
* LUA Plugin for Script Hook V
*Microsoft Visual C++ Redistributable (2015)
*Microsoft Visual C++ Redistributable (2013)
Установка:
Існує 3 OIV пакета і "uninstall" файл для кожного, якщо ви хочете встановити пакет і відновити свої файли. Просто встановити те, що ви хочете. Якщо ви хочете постійно бачити сніг у грі, встановіть два основних паки "WINTER_INSTALLATION" за допомогою установника паків OpenIV (обидва повинні бути встановлені разом). Якщо ви бажаєте «Реалістичні» зимові погодні цикли, додайте та встановіть «REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE». Дуже просто. Якщо ви хочете видалити пакет OIV, просто використовуйте два «UNINSTALL» OIV ' (обидва повинні бути встановлені разом, щоб відновити всі ваші файли в нормальному режимі).
Інформація про OIV паки:
Подробиці у файлі Readme в архіві (англ)
Що ж далі?
Далі я хочу додати сніг на машини, голови людей та одяг.
люди, що йдуть по снігу в шортах і футболках.. але все це дуже складно зробити. Цього можна досягти, але знадобиться багато часу та експериментів із файлами. Я робитиму деякі тести та експерименти і працюватиму над цим у свій вільний час, але я нічого не обіцяю. Ну а поки що можете насолоджуватися модом «WINTER IN GTA V 1.0». Якщо у вас є якісь питання, відпишіть їх у коментарі, і я відповім вам, як тільки зможу. Спасибі!
Примітка:
Якщо вам сподобався цей мод, або інші моди, завантажені мною, то ви можете трошки підтримати мене матеріально і, тим самим, мотивувати мене на створення нових модифікацій. У мене ще немає патреону, але ви можете перерахувати трохи грошей на мій Paypal. Спасибі!
Опис:
Це мод, який перетворює GTA V на зимову країну чудес. Це не просто ще один «сніговий» мод! Цей мод збирає все до купи. Ви можете вибрати необхідні функції самі. Цей мод включає всі «OIV паки! І коли я говорю «все в одному», я маю на увазі всю «зиму» в одному паку! У моїй моді зібрані всі функції для зимового мода, а деякі розкидані по окремих пакетах.
Ви отримаєте:
* Красиві «зимові» сцени на екрані завантаження (замінені за замовчуванням)
* Реалістичні сліди снігу від транспортних засобів та сліди від підошви на снігу. Ви побачите транспортні засоби, що розпорошують сніг із задніх коліс та ваші власні сліди на снігу.
* Видимий мороз приблизно на 50-60% лобового скла автомобіля (на деяких нових і «додаткових» автомобілях не буде видно жодних заморозків на їх лобових стеклах)
* Зимові погодні настройки (для цієї функції ви повинні встановити "REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE.OIV").
Вимоги:
* ScriptHookV v1.0.1493.1
* LUA Plugin for Script Hook V
*
*
Установка:
Існує 3 OIV пакета і "uninstall" файл для кожного, якщо ви хочете встановити пакет і відновити свої файли. Просто встановити те, що ви хочете. Якщо ви хочете постійно бачити сніг у грі, встановіть два основних паки "WINTER_INSTALLATION" за допомогою установника паків OpenIV (обидва повинні бути встановлені разом). Якщо ви бажаєте «Реалістичні» зимові погодні цикли, додайте та встановіть «REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE». Дуже просто. Якщо ви хочете видалити пакет OIV, просто використовуйте два «UNINSTALL» OIV ' (обидва повинні бути встановлені разом, щоб відновити всі ваші файли в нормальному режимі).
Інформація про OIV паки:
Подробиці у файлі Readme в архіві (англ)
Що ж далі?
Далі я хочу додати сніг на машини, голови людей та одяг.
люди, що йдуть по снігу в шортах і футболках.. але все це дуже складно зробити. Цього можна досягти, але знадобиться багато часу та експериментів із файлами. Я робитиму деякі тести та експерименти і працюватиму над цим у свій вільний час, але я нічого не обіцяю. Ну а поки що можете насолоджуватися модом «WINTER IN GTA V 1.0». Якщо у вас є якісь питання, відпишіть їх у коментарі, і я відповім вам, як тільки зможу. Спасибі!
Примітка:
Якщо вам сподобався цей мод, або інші моди, завантажені мною, то ви можете трошки підтримати мене матеріально і, тим самим, мотивувати мене на створення нових модифікацій. У мене ще немає патреону, але ви можете перерахувати трохи грошей на мій Paypal. Спасибі!
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
JAM102970
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
89.76 Мб
Файл замінює:
Невідомо
Дата додавання:
Завантажень:
4215
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1543826489_fbd661-winter_in_gta_v_1.zipЗавантажити (89.76 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
14 листопада 2017
GTA 5
Real Life Mod 1.0.2.0
Real Life Mod - це спеціальна модифікація, яка зробить ваш ігровий досвід у GTA 5 набагато реалістичнішим або просто цікавішим. Особливо цього мода входить безліч функцій. Можливість бути пораненим (Be Wounded). Відключено регенерацію здоров'я, яке м...
2 жовтня 2020
GTA 5
Toyota Crown RS Advance 2018 [Add-On | Tuning] 1.0
Toyota Crown RS Advance 2018 [Add-On | Tuning] 1.0 для GTA 5.Особливості:- Модель підтримує основні функції.- якісна 3D модель.- опрацьований салон.- Налаштована оптика.Приємної гри!...
26 серпня 2018
GTA 5
GTA V Launcher 1.0.7
Опис:За допомогою даної програми ви можете запустити Grand Theft Auto V з модами, модами на вибір або зовсім без них, не видаляючи самих модів. Ця програма працює як зі Steam версією так і з піратською версією Grand Theft Auto V....
1 травня 2015
GTA 5
Відкат до 1.0.335.1
Три чарівні файли (GTA5.exe, GTAVLauncher.exe та update.rpf) від GTA 5 версії 1.0.335.1. Файли стануть у нагоді тим, хто хоче повернути час назад і, наприклад, повернути підтримку Script Hook V та модів, вимкнену патчем 1.0.350.1.Установка:- *.exe фа...
30 квітня 2015
GTA 5
Третій патч (1.0.350.1)
Завантажений з серверів Rockstar ще один патч для PC-версії GTA 5, який оновлює гру до версії 1.0.350.1.Увага! Після інсталяції цього оновлення гра перестане підтримувати цю версію Script Hook V. Майте на увазі, що після встановлення оновлення всі ви...
8 червня 2015
GTA 5
Vice City in V 1.0 [Full Map!]
Повна карта Вайс-Сіті тепер у GTA 5 Як використати: Відкрийте FiveM, коли досягнете меню – натисніть клавішу (`) (вона трохи вище tab) щоб відкрити консоль. Потім у консолі напишіть Invoke-Levelload Vicecity та натисніть Enter. Почнеться завантаженн...
28 серпня 2018
GTA 5
VAZ(LADA) 2114 [Add-On] 1.0
VAZ(LADA) 2114.Особливості моделі:- модель підтримує основні функції гри;- якісна 3D модель;- опрацьований салон;- настроєна оптика;- мапінг бруду;- Вікна розбиваються;- опрацьована колізія;- відображення у дзеркалах високої якості;- Є тюнінг.Баги:- ...
8 серпня 2020
GTA 5
Mercedes-Benz AMG GT63 2018 [Replace] 1.0
Mercedes-Benz AMG GT63 2018 для GTA 5.Особливості:- Модель підтримує основні функції.- якісна 3D модель.- опрацьований салон.- Налаштована оптика.Приємної гри!...
9 травня 2015
GTA 5
Open All Interiors 1.0
За допомогою цього скрипта ви можете відвідати всі закриті будівлі міста: поліцейські ділянки, госпіталі, різні бутіки, будинки, квартири, ювелірні магазини і т.п. Є можливість їх пограбування. У будівлях FIB додані функціонують ліфти. Іноді бува...
9 червня 2015
GTA 5
ПК Трайнер В 1.0
Повноцінна версія трейнера PC Trainer V для GTA 5.На даний момент це найфункціональніший трейнер, він поєднує в собі величезну кількість повністю допрацьованого функціоналу без жодних помилок.Особливості:-Зручне та максимально зрозуміле меню у грі;-П...
7 вересня 2017
GTA 5
Grand Theft Space [.NET] 1.0
Це та сама довгоочікувана модифікація для GTA 5, яка додає можливість подорожувати у відкритий космос та вивчати планети! Також є нова загадкова сюжетна кампанія!Для роботи потрібний скрипт No Boundary Limits 1.0...
8 лютого 2018
GTA 5
Audi A7 Sportback 2018 [Add-On / Replace] 1.0
Audi A7 Sportback 2018.Особливості моделі:- модель підтримує основні функції гри;- якісна 3D модель;- опрацьований салон;- Налаштована оптика. ...
24 грудня 2020
GTA 5
2021 Rolls Ghost swb [Add-On | Animated logo ] 1.0
2021 Rolls Ghost SWB.Особливості моделі:- модель підтримує основні функції гри;- якісна 3D модель;- опрацьований салон;- настроєна оптика;- опрацьована модель двигуна;- працює приладова панель;- руки на кермі;- Екстра....
19 травня 2018
GTA 5
[ELS] LAPD Pack 1.0
Особливості:* Модель сумісна з основними функціями ігрового двигуна;* Якісна HQ модель;* Докладно опрацьований салон;* Налаштоване світло фар;* Робочі стробоскопи, мигалка, звукова сирена;* функціонуючі стоп-сигнали, габаритні вогні, покажчики поворо...
16 лютого 2016
GTA 5
BMW X5 E53 2005 Sport Package 1.0
BMW X5 E53 2005 Sport Package. Модель замінює Gresley.Особливості моделі:- модель підтримує основні функції гри;- якісна 3D модель;- опрацьований салон;- настроєна оптика;- модель містить всі рівні деталізації (LOD);- Вікна розбиваються;- руки на кер...
Коментарі 9