Це мод, який перетворює GTA V на зимову країну чудес. Це не просто ще один «сніговий» мод! Цей мод збирає все до купи. Ви можете вибрати необхідні функції самі. Цей мод включає всі «OIV паки! І коли я говорю «все в одному», я маю на увазі всю «зиму» в одному паку! У моїй моді зібрані всі функції для зимового мода, а деякі розкидані по окремих пакетах. Ви отримаєте: * Красиві «зимові» сцени на екрані завантаження (замінені за замовчуванням) * Реалістичні сліди снігу від транспортних засобів та сліди від підошви на снігу. Ви побачите транспортні засоби, що розпорошують сніг із задніх коліс та ваші власні сліди на снігу. * Видимий мороз приблизно на 50-60% лобового скла автомобіля (на деяких нових і «додаткових» автомобілях не буде видно жодних заморозків на їх лобових стеклах)
* Зимові погодні настройки (для цієї функції ви повинні встановити "REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE.OIV").
Установка: Існує 3 OIV пакета і "uninstall" файл для кожного, якщо ви хочете встановити пакет і відновити свої файли. Просто встановити те, що ви хочете. Якщо ви хочете постійно бачити сніг у грі, встановіть два основних паки "WINTER_INSTALLATION" за допомогою установника паків OpenIV (обидва повинні бути встановлені разом). Якщо ви бажаєте «Реалістичні» зимові погодні цикли, додайте та встановіть «REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE». Дуже просто. Якщо ви хочете видалити пакет OIV, просто використовуйте два «UNINSTALL» OIV ' (обидва повинні бути встановлені разом, щоб відновити всі ваші файли в нормальному режимі).
Інформація про OIV паки:
Подробиці у файлі Readme в архіві (англ)
Що ж далі?
Далі я хочу додати сніг на машини, голови людей та одяг. люди, що йдуть по снігу в шортах і футболках.. але все це дуже складно зробити. Цього можна досягти, але знадобиться багато часу та експериментів із файлами. Я робитиму деякі тести та експерименти і працюватиму над цим у свій вільний час, але я нічого не обіцяю. Ну а поки що можете насолоджуватися модом «WINTER IN GTA V 1.0». Якщо у вас є якісь питання, відпишіть їх у коментарі, і я відповім вам, як тільки зможу. Спасибі!
Примітка:
Якщо вам сподобався цей мод, або інші моди, завантажені мною, то ви можете трошки підтримати мене матеріально і, тим самим, мотивувати мене на створення нових модифікацій. У мене ще немає патреону, але ви можете перерахувати трохи грошей на мій Paypal. Спасибі!
GTA: Online Missions for Single Player - місії з онлайну тепер доступні в одиночній грі! Оновлення: Версія 4.0: - Додана нова місія: Grab Your Ballas Версія 3.9: - Додана нова місія: Check Out Time Версія 3.8: - Додана нова місія: Quarry Quarry Вер...
Складання якісних автомобілів від команди YCA. Додає у гру всі актуальні проекти на сьогоднішній день. Що нового в v.1.2: Додано новий транспорт; Виправлені баги. {vi...
NaturalVision Remastered - графічний мод візуального оновлення NaturalVision Evolved . Численні зміни були внесені в погодні умови, систему освітлення, кольори навколишнього середовища, тональну компресію, систему зброї, окремі текстури та багато ...
NaturalVision Remastered (NVR) - графічний мод для GTA V, що модернізує візуальну складову гри. Численні зміни були внесені в погодні умови, систему освітлення, кольори довкілля, тональну компресію, систему зброї, окремі текстури та багато іншого, ...
NaturalVision Photorealistic GTA V - мод, націлений покращити графічну складову гри та робить графіку в GTA 5 настільки реалістичною, наскільки це можливо. Модифікація поєднує файли з таких модів, як ReShade, ENB, VisualSettings і TimeCycle. Крім тог...
Повноцінна версія трейнера PC Trainer V для GTA 5. На даний момент це найфункціональніший трейнер, він поєднує в собі величезну кількість повністю допрацьованого функціоналу без жодних помилок. Особливості: Зручне та максимально зрозуміле мен...
Mercedes-Benz AMG GT-R Roadster 2020 для GTA 5. Mercedes-Benz AMG GT R Roadster 2020 є елегантним і потужним спорткаром з виразним дизайном. Корпус: Аеродинамічні лінії та агресивні форми характерні для цього автомобіля, що наголошує на його сп...
GTA V розчарувала, коли справа дійшла ефекту Euphoria. RDR та Max Payne 3 хороші, і IV не сильно відстала. Ціль мода: це довести GTA V до того ж рівня або близько до того, що ці дві гри представляють Euphoria в режимі реального часу ragdoll а. Багато...
За допомогою цього мода ви зможете додати будь-якого персонажа до гри! Для установки знадобиться Scripthook; ScripthookVDotNet; NativeUI. Встановлення в архіві! Якщо в грі не з'являється меню натис...
Transport Hauler. Цей мод додає у гру модель транспортного причепа, а також можливість перевозити на ньому без побоювання будь-який легковий транспорт. Управління: "X" - Підняти/опустити пандуси "X" - "Прикріпити" транспорт до платформи (перебуваю...
2018 Lamborghini Huracan Performante [Add-On / Replace] v1.3 для GTA 5. Особливості моделі: - Деталізована модель; - модель дійсних розмірів; - присутні всі човни; - HQ салон; - 3D двигун; - налаштований handling; - залишаються дірки від куль; - ч...
BMW M8 Hamann для GTA 5. BMW M8 Hamann – це унікальна версія спортивного купе, створена відомою тюнінг-компанією Hamann. Зовнішність цього автомобіля привертає увагу своїм агресивним та елегантним дизайном. Унікальна передня частина з виразними ...