GTA 5
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
GTA Vice City: DE
GTA 3: DE
Bully
GTA Online
GTA 6
GTA 4
GTA Vice City
GTA 3
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Join Our Subreddit
Зима в GTA 5 (Автоустановка / Все в одному) v1.0
WINTER IN GTA V ('All-in-One' OIV Packages) v1.0
Опис:
Це мод, який перетворює GTA V на зимову країну чудес. Це не просто ще один «сніговий» мод! Цей мод збирає все до купи. Ви можете вибрати необхідні функції самі. Цей мод включає всі «OIV паки! І коли я говорю «все в одному», я маю на увазі всю «зиму» в одному паку! У моїй моді зібрані всі функції для зимового мода, а деякі розкидані по окремих пакетах.
Ви отримаєте:
* Красиві «зимові» сцени на екрані завантаження (замінені за замовчуванням)
* Реалістичні сліди снігу від транспортних засобів та сліди від підошви на снігу. Ви побачите транспортні засоби, що розпорошують сніг із задніх коліс та ваші власні сліди на снігу.
* Видимий мороз приблизно на 50-60% лобового скла автомобіля (на деяких нових і «додаткових» автомобілях не буде видно жодних заморозків на їх лобових стеклах)
* Зимові погодні настройки (для цієї функції ви повинні встановити "REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE.OIV").
Вимоги:
* ScriptHookV v1.0.1493.1
* LUA Plugin for Script Hook V
*Microsoft Visual C++ Redistributable (2015)
*Microsoft Visual C++ Redistributable (2013)
Установка:
Існує 3 OIV пакета і "uninstall" файл для кожного, якщо ви хочете встановити пакет і відновити свої файли. Просто встановити те, що ви хочете. Якщо ви хочете постійно бачити сніг у грі, встановіть два основних паки "WINTER_INSTALLATION" за допомогою установника паків OpenIV (обидва повинні бути встановлені разом). Якщо ви бажаєте «Реалістичні» зимові погодні цикли, додайте та встановіть «REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE». Дуже просто. Якщо ви хочете видалити пакет OIV, просто використовуйте два «UNINSTALL» OIV ' (обидва повинні бути встановлені разом, щоб відновити всі ваші файли в нормальному режимі).
Інформація про OIV паки:
Подробиці у файлі Readme в архіві (англ)
Що ж далі?
Далі я хочу додати сніг на машини, голови людей та одяг.
люди, що йдуть по снігу в шортах і футболках.. але все це дуже складно зробити. Цього можна досягти, але знадобиться багато часу та експериментів із файлами. Я робитиму деякі тести та експерименти і працюватиму над цим у свій вільний час, але я нічого не обіцяю. Ну а поки що можете насолоджуватися модом «WINTER IN GTA V 1.0». Якщо у вас є якісь питання, відпишіть їх у коментарі, і я відповім вам, як тільки зможу. Спасибі!
Примітка:
Якщо вам сподобався цей мод, або інші моди, завантажені мною, то ви можете трошки підтримати мене матеріально і, тим самим, мотивувати мене на створення нових модифікацій. У мене ще немає патреону, але ви можете перерахувати трохи грошей на мій Paypal. Спасибі!
Опис:
Це мод, який перетворює GTA V на зимову країну чудес. Це не просто ще один «сніговий» мод! Цей мод збирає все до купи. Ви можете вибрати необхідні функції самі. Цей мод включає всі «OIV паки! І коли я говорю «все в одному», я маю на увазі всю «зиму» в одному паку! У моїй моді зібрані всі функції для зимового мода, а деякі розкидані по окремих пакетах.
Ви отримаєте:
* Красиві «зимові» сцени на екрані завантаження (замінені за замовчуванням)
* Реалістичні сліди снігу від транспортних засобів та сліди від підошви на снігу. Ви побачите транспортні засоби, що розпорошують сніг із задніх коліс та ваші власні сліди на снігу.
* Видимий мороз приблизно на 50-60% лобового скла автомобіля (на деяких нових і «додаткових» автомобілях не буде видно жодних заморозків на їх лобових стеклах)
* Зимові погодні настройки (для цієї функції ви повинні встановити "REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE.OIV").
Вимоги:
* ScriptHookV v1.0.1493.1
* LUA Plugin for Script Hook V
*
*
Установка:
Існує 3 OIV пакета і "uninstall" файл для кожного, якщо ви хочете встановити пакет і відновити свої файли. Просто встановити те, що ви хочете. Якщо ви хочете постійно бачити сніг у грі, встановіть два основних паки "WINTER_INSTALLATION" за допомогою установника паків OpenIV (обидва повинні бути встановлені разом). Якщо ви бажаєте «Реалістичні» зимові погодні цикли, додайте та встановіть «REALISTIC_WINTER_WEATHER_CYCLE». Дуже просто. Якщо ви хочете видалити пакет OIV, просто використовуйте два «UNINSTALL» OIV ' (обидва повинні бути встановлені разом, щоб відновити всі ваші файли в нормальному режимі).
Інформація про OIV паки:
Подробиці у файлі Readme в архіві (англ)
Що ж далі?
Далі я хочу додати сніг на машини, голови людей та одяг.
люди, що йдуть по снігу в шортах і футболках.. але все це дуже складно зробити. Цього можна досягти, але знадобиться багато часу та експериментів із файлами. Я робитиму деякі тести та експерименти і працюватиму над цим у свій вільний час, але я нічого не обіцяю. Ну а поки що можете насолоджуватися модом «WINTER IN GTA V 1.0». Якщо у вас є якісь питання, відпишіть їх у коментарі, і я відповім вам, як тільки зможу. Спасибі!
Примітка:
Якщо вам сподобався цей мод, або інші моди, завантажені мною, то ви можете трошки підтримати мене матеріально і, тим самим, мотивувати мене на створення нових модифікацій. У мене ще немає патреону, але ви можете перерахувати трохи грошей на мій Paypal. Спасибі!
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
JAM102970
E-mail / сайт:
Невідомо
Розмір файлу:
89.76 Мб
Файл замінює:
Невідомо
Дата додавання:
Завантажень:
3643
Рекомендуемые файлы
15 травня 2015
GTA 5
GTA IV Style Handling Mod For GTA V 0.3
Багатьом гравцям не сподобалася нова фізика керування транспортом у GTAV. Цей мод змінює: - Всі машини мають фізику управління подібну до GTA4 (+DLC транспорт) - Пророблено фізику управління байками - Пророблено фізику управління човнами - Покращено...
7 вересня 2015
GTA 5
FPS Booster 0.9.3.3 (Піднімає ФПС на слабких ПК)
Нова версія програми FPS Booster 0.9.3.3 для GTA 5, яка призначена для підвищення ФПС. Мод підвищив продуктивність на 10 FPS (з 8-11FPS до 15-24FPS). Перевірено на: Nvidia Geforce 8600GT / W 512MB Vram 3GB ram AMD Athlon(tm) 7550 Dual-Core Processo...
11 червня 2015
GTA 5
The Red House (new heists and missions) 3.1
Особливості: 20+ різних місій! Охоронці, які допоможуть вам! Новий пограбування! Оновлення майже щодня! [NEW!] Blue House зі стелс місіями Примітка: Натисніть 2 і 8, щоб перейти до 5, щоб вибрати місію. ---- ЯК ВСТАНОВИТИ ---- Вам потрібний Script...
4 березня 2016
GTA 5
Two Player Mod v2.0
Ця модифікація дає можливість грати вдвох на одному комп'ютері! Автор покращує мод щотижня і модифікація швидко розвивається. Модифікація активується клавішею F11 для того, щоб почати вам знадобиться налаштувати джойстик, налаштування знаходиться там...
12 листопада 2017
GTA 5
Multiplayer Co-oP Mod 0.9.3.2
Мод Multiplayer Co-op 0.6 для GTA 5 додає в гру унікальну можливість грати разом із друзями або просто з людьми по всьому світу. Звичайно, це не заміна GTA Online. Однак ви все одно зможете грати в унікальний мультиплеєр GTA 5, навіть якщо у вас піра...
10 червня 2015
GTA 5
GTA 5 для дуже слабких ПК / GTA 5 For Super Low PC's 3.4
Цей мод призначений збільшити кількість кадрів (fps) для тих хто має приблизно такі конфігурації: Процесор: Intel Core 2 Duo 2.0ghz та вище. Пам'ять: 3GB Відеокарта: Intel HD Graphics 2000, 2500, 3000, 4000, 4400, 4600, 5000, AMD Radeon HD 3000, 4...
20 січня 2016
GTA 5
LSPD First Response 0.3
LSPD First Response 0.3 - поліцейська модифікація, що кардинально змінює гру в симулятор правоохоронних органів: дозволяє проводити затримання злочинців, брати участь в динамічних перегонах і слідувати букві закону, як ви вважаєте за потрібне. Мод до...
23 квітня 2017
GTA 5
OpenIV 3.0
OpenIV 3.0 це універсальний редактор та менеджер архівів для версій ПК Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto IV/EFLC та Max Payne 3. Особливості: Редактор текстури для GTA V Потужний редактор текстури OpenIV тепер підтримує файли текстури GTA V.ytd....
10 квітня 2016
GTA 5
2013 Mercedes Benz G65 AMG [Add-On / Replace + Tuning] v1.3
Особливості моделі: * Модель сумісна з основними функціями ігрового двигуна; * Якісна HQ модель; * Докладно опрацьований салон; * Налаштоване світло фар; * функціонуючі стоп-сигнали, габаритні вогні, покажчики поворотів; * б'ються кузов, фари та ск...
9 червня 2015
GTA 5
Satellite map HD v2.0
Друга версія моєї "супутникової" карти для GTA 5. Зміни/покращення: -Усунена овальна обрізка карти. -Текстури замінені на трохи чіткіші. -Трохи збільшено значення максимального збільшення. ...
3 червня 2015
GTA 5
OpenIV 2.6.3
Сьогодні ми раді повідомити, що нова версія OpenIV доступна для завантаження. OpenIV 2.6.3 містить кілька нових функцій та виправлень. ASI Менеджер Новий інструмент під назвою ”ASI Менеджер” дозволяє легко встановлювати або видаляти завантажувач A...
2 липня 2018
GTA 5
XXXTENTACION Dreads 3.1
Нові стрижки для Франкліна у стилі знаменитого загиблого репера XXXTENTACION. У комплекті: - дреди зав'язані в пучок; - Розбещені дреди. Версія 2.3: - додані дреди золотистого кольору; - додані чорні дреди; - Виправлено деякі баги. Установка: Скопію...
20 червня 2016
GTA 5
GTA 5 для дуже слабких ПК / Super Low Settings 0.0.3
Якщо у Вас дуже слабкий ПК, а пограти в GTA 5 хочете, то можна спробувати цей мод. - Мод дуже сильно погіршує графіку і відключає ефекти, чим дозволяє збільшити кількість кадрів у грі. – В архіві є варіанти налаштувань графіки. Зміни: 0.0.3 Виправл...
25 серпня 2022
GTA 5
ScriptHookV. NET v2.4
ScriptHookV .NET – це ASI плагін, що дозволяє запускати скрипти для гри GTA V, написані будь-якою мовою сімейства .NET. Потрібно: ● Script Hook V ; ● Microsoft .NET Framework 4.5.2 ; ● Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 . ...
24 лютого 2016
GTA 5
VAZ-2107 (Lada Riva) [Add-On/Replace/Tuning] v1.3
Features / Особливості: HQ interior; / Якісний інтер'єр; Working dashboard; / Робоча панель приладів; Dirt mapping; / Дерт мапінг; Breakable windows; / Розбиваються шибки; Correct player position; / Коректне становище водія; Hands on the steering ...
Коментарі 7