Franklin Anime T-shirt (JoJo:Ougon no Kaze) 1.0
Автор:
10ngfu
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
304.44 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_004_e_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
11
Всього завантажень: 11
Унікальних завантажень: 3
Franklin Anime T-shirt для GTA 5.
Особенности:
- HD текстуры.
- Заменяет оригинальную футболку.
- Полное отсутствие багов и недоработок.
Установка:
Закинуть файлы по этому пути \\x64v.rpf\\models\\cdimages\\streamedpeds_players.rpf\\player_one
Рекомендовані файли
28 лютого 2024
GTA 5

Ferrari SF90 Polis National B1.0
Ferrari SF90 National National [доповнення | Замінити | ПІДПРИЄМСТВО готовий | No ELS] 1.0 Ferrari SF90 Police Nationale - це унікальний поліцейський автомобіль, створений на основі спортивного суперкара Ferrari SF90 Stradale. Поява автомобіля поєд...

73
45 MB
21 березня 2024
GTA 5

Dodge Hallenger Izuna - але гра, але життя B1.0
Dodge Challenger "Izuna - No Game No Life" 1.0 для GTA 5. Dodge Challenger Izuna з гри Ні Життя - це спортивний автомобіль з агресивним та стильним дизайном. Він має вигнуту лінію тіла, великі колесні арки та спортивні елементи у вигляді спойлера, ...

45
39 MB
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

278
4 MB
7 листопада 2024
GTA 5

BMW M3 E93 Animated
BMW M3 E93 Animated Особливості: Високоякісна модель; Якісні текстури; Деталізований салон; Свої налаштування; Підтримує основні функції гри. Приємної гри. ...

354
22 MB
14 листопада 2024
GTA 5

Donk Camo Chevrolet Impala (Franklin's Buffalo Replace)
Це проста зміна текстури гарної donk Impala. Я зробив це для моєї особистої гри, замінивши Franklin's Buffalo, але ви можете замінити будь-який автомобіль. Оригінальна модель створена: tigbel Заміна: Buffalo2 Особливості: Інтер'єр з екранами ...

92
28 MB
16 листопада 2024
GTA 5

2023 Honda Civic Widebody Sport Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition
Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport для GTA 5. Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport являє собою унікальний і привабливий автомобіль, який в...

374
33 MB
15 грудня 2023
GTA 5

Nike Air Max 90 для MP Male & Franklin
Nike Air Max 90 в GTA 5 - це класика, яка ніколи не виходить з моди. Ці культові кросівки, які зарекомендували себе як символ комфорту та стилю, тепер доступні у віртуальному світі. З їх характерною конструкцією повітряної подушки та різноманітним...

186
64 MB
4 квітня 2024
GTA 5

Сорочки з попелу SGH Sirop Me Meal/Franklin
Мод жахливі сорочки з сиропом Cogh для GTA 5 -це колекція T -сорочок, яка додає в грі іронію та самооронію. Ці Т -сорочки, прикрашені зображеннями та гаслами, пов’язаними з темою суперечливих сиропів з лікарського кашлю, призначені для тих, хто ціну...

74
81 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

149
12 MB
7 грудня 2023
GTA 5

Одяг Франкліна, набір у стилі GTA 6
Пакет одягу GTA VI для Franklin 1.0 Ця модифікація додасть одяг з логотисом GTA 6. Особливості: Текстури якості; підходить для атмосфери гри. Приємна гра. ...

19
4 MB
21 лютого 2024
GTA 5

Motomams Los Santos Beta Trasks
В витоку вихідного коду GTA 5 2023 року, виявлено журнал усіх файлів, знайдених в RPF архіві (файл з усіма звуками і так далі) ранньої збірки оновлення «Контракт», зі списком пісень, які не були включені у фінальну версію. Відомі лише імена файлів; ...

85
163 MB
31 березня 2024
GTA 5

Toyota supra (Ytsa80) Kara, але Cookai Regi Chiki
Kara No Kyoukai Ryogi Shiki Super Itesha для GTA 5. Toyota supra (JZA80) з Кара Ні Кюкай - розділ Ryogi Shiki - це модифікований автомобіль з елегантним виглядом. Цей спортивний автомобіль має агресивний дизайн, низькопрофільні колеса, аеродинамічни...

175
27 MB
19 травня 2024
GTA 5

D1 Grand Prokh Nissan Sylvia C15 Girls and Panzer
D1 Grand Prix Nissan Silvia S15 Дівчата і танкові душі GTA 5. D1 Grand Prix Nissan Silvia S15, takже ивестныйкак "und panzer" verый ryryryryryryryryryryryryryryryryryryry АВТОМОБІЛЬНА ДЛЯ ДРІФТІНГА, ОСНОВАННІННЯ НІСАН СІЛВІЯ S15. Цей автомобіль був...

237
36 MB
23 травня 2024
GTA 5

Subaru Brz Rockete Buni Itash Fuyivar, але Moku
Subaru Brz Rocket Bunny Itsha Fujiware No Mokou для GTA 5. Subaru Brz з пакетом модифікацій тіла Ракет -Зайчик, розроблений у стилі Іташа, - це автомобіль, який поєднує спортивний стиль та аніме Тем Тіку. Body Rocket Bunny: Пакет аеродинамічного вд...

52
13 MB
Коментарі 0