Franklin Anime T-shirt (TONARI NO KYUKETSUKI SAN ) 1.0
Автор:
10ngfu
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
225.33 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_004_b_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
14
Всього завантажень: 14
Унікальних завантажень: 8
Franklin Anime T-shirt для GTA 5.
Особенности:
- HD текстуры.
- Заменяет оригинальную футболку.
- Полное отсутствие багов и недоработок.
Установка:
Закинуть файлы по этому пути \\x64v.rpf\\models\\cdimages\\streamedpeds_players.rpf\\player_one
Рекомендовані файли
23 березня 2025
GTA 5

2024 Bentley Flying Spur W12 v1.0
2024 Bentley Flying Spur W12 [Add-On | Animated | Badged/Debadged | Tuning] 1.0 Особливості Сумісність з Add-on, FiveM, altV та RAGEMP Анімований панорамний люк (утримуйте H) Правильні розміри автомобіля HQ інтер'єр / екстер'єр (реалістичн...

356
108 MB
23 травня 2024
GTA 5

Subaru BRZ Rocket Bunny Itasha Fujiwara no Mokou
Subaru BRZ Rocket Bunny Itasha Fujiwara no Mokou для GTA 5. Subaru BRZ з пакетом кузовних модифікацій Rocket Bunny, оформлений у стилі Itasha, присвячений персонажу на ім'я Моко Фуджівара, являє собою автомобіль, який об'єднує в собі спортивний стил...

53
13 MB
25 травня 2024
GTA 5

Mitsubishi Lancer Evolution IX MR Itasha Soga no Tojiko
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR Itasha Soga no Tojiko для GTA 5. Міцубісі Лансер Еволюшн IX MR Іташа Сога но Тодзіко — це модифікований автомобіль, заснований на спортивній моделі Mitsubishi Lancer Evolution IX MR, але з унікальним зовнішнім вигл...

45
14 MB
27 травня 2024
GTA 5

Honda Integra Type-R (DC2) Toaru Majutsu no Index
Honda Integra Type-R (DC2) Toaru Majutsu no Index для GTA 5. Honda Integra Type-R (DC2) — це спортивний автомобіль, який з'являється в аніме "Toaru Majutsu no Index" (とある魔術の禁書目録, "A Certain Magical Index"). Зовні він виділяється своїм агресивним та...

50
8 MB
29 травня 2024
GTA 5

Mitsubishi Lancer Evolution X Itasha Toyosatomimi no Miko
Mitsubishi Lancer Evolution X Itasha Toyosatomimi no Miko для GTA 5. Mitsubishi Lancer Evolution X Itasha, присвячений персонажу Toyosatomimi no Miko, являє собою автомобіль, декорований в стилі іташа, що означає прикраса транспортного засобу зображ...

36
11 MB
5 червня 2024
GTA 5

Mazda RX8 Samurai Animated Lights
Mazda RX8 Samurai Animated Lights для GTA 5. Mazda RX8 Samurai з анімованими вогнями — це унікальний автомобіль, який привертає увагу своїм стильним дизайном та інноваційними особливостями. Ось опис його зовнішності українською: Цей автомобіль має...
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

288
4 MB
7 листопада 2024
GTA 5

BMW M3 E93 Animated
BMW M3 E93 Animated Особливості: Високоякісна модель; Якісні текстури; Деталізований салон; Свої налаштування; Підтримує основні функції гри. Приємної гри. ...

368
22 MB
14 листопада 2024
GTA 5

Donk Camo Chevrolet Impala (Franklin's Buffalo Replace)
Це проста зміна текстури гарної donk Impala. Я зробив це для моєї особистої гри, замінивши Franklin's Buffalo, але ви можете замінити будь-який автомобіль. Оригінальна модель створена: tigbel Заміна: Buffalo2 Особливості: Інтер'єр з екранами ...

93
28 MB
16 листопада 2024
GTA 5

2023 Honda Civic Widebody Sport Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition
Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport для GTA 5. Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport являє собою унікальний і привабливий автомобіль, який в...

383
33 MB
26 лютого 2025
GTA 5

Форт Карсон з GTA San Andreas
Форт Карсон у Сенді-Шорс для GTA 5 Форт Карсон з GTA: San Andreas тепер доступний у Сенді-Шорс. Єдина дорога, що веде до міста, проходить через прибережну зону відпочинку Сенді-Шорс, розташовану біля будинку Тревора. Це не остаточна версія карти, і...

58
536 MB
17 березня 2025
GTA 5

Aston Martin Victor Animated
Aston Martin Victor Animated для GTA 5. Кузов виконаний з легкого і міцного матеріалу, а капот і задня частина мають виражені мускулисті форми. Двері мають оригінальну конструкцію, яка відкривається вгору, немов крила, що додає відчуття ексклюзивно...
15 грудня 2023
GTA 5

Nike Air Max 90 для MP Male & Franklin
Nike Air Max 90 в GTA 5 - це класика, яка ніколи не виходить з моди. Ці культові кросівки, які зарекомендували себе як символ комфорту та стилю, тепер доступні у віртуальному світі. З їх характерною конструкцією повітряної подушки та різноманітним...

193
64 MB
4 квітня 2024
GTA 5

Сорочки з попелу SGH Sirop Me Meal/Franklin
Мод жахливі сорочки з сиропом Cogh для GTA 5 -це колекція T -сорочок, яка додає в грі іронію та самооронію. Ці Т -сорочки, прикрашені зображеннями та гаслами, пов’язаними з темою суперечливих сиропів з лікарського кашлю, призначені для тих, хто ціну...

78
81 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (No ENB/Reshade)
Графічний мод для слабких ПК для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та випробування. Рекомендація : Для найкращого досвіду, я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращ...
Коментарі 0