Bayern Munich Training 16-17 For Franklin 2.0
Автор:
HashTag94
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.12 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
lowr_diff_000_b_bla.ytd, lowr_diff_000_d_bla.ytd, uppr_diff_028_l_uni.ytd, uppr_diff_028_p_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
156
Всього завантажень: 156
Унікальних завантажень: 65
Новый стильный костюм для Франклина от Лакост!
Особенности:
- HD текстуры.
- Полное отсутствие багов и недоработок.
Установка:
Для топа:
Заменить \"lowr_000_r\" и \"lowr_diff_000_a_bla.ytd\" по этому пути:
mods/x64v.rpf/models/cdimages/streamedpeds_players.rpf/player_one/
Для низа:
Заменить \"uppr_diff_028_a_uni\"(color) по этому пути:
mods/x64v.rpf/models/cdimages/streamedpeds_players.rpf/player_one/
Рекомендуемые файлы
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

147
12 MB
8 січня 2025
GTA 5

Набір світшотів BAPE для Франкліна та чоловіка MP
Зануртеся у світ вуличного одягу з модом "BAPE Sweater pack for Franklin & MP Male" для GTA 5. Цей мод додає до гри стильні та яскраві світшоти від відомого бренду BAPE, дозволяючи вашому персонажу виділятися на вулицях Лос-Сантоса з унікальним...

68
46 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

604
7 MB
29 червня 2024
GTA 5

Буш 4 Сеатер Борор Юдд-О-Ошч Юфітешч 2.0
Спеціальний 4-хробовий бур [додаток] [Fivem] 2.0 для GTA 5. Особливості: Широке тіло; Функціональні задні сидіння; світлодіодні передні та задні ліхтарі; Спеціальні деталі; Покращена обробка; вдосконалений звук двигуна від султана. ...

91
19 MB
28 березня 2024
GTA 5

Ford F-150 Lightning Flash yudd-onsh 2.0
Ford F-150 Lightning Flash [додаток] 2.0 для GTA 5. Особливості: Корпори змінюють колір залежно від кольору тіла Детальний інтер'єр Reflecting mirrors All headlights work The working steering wheel can be painted on the steering whee...

383
22 MB
2 квітня 2024
GTA 5

Ferrari 458 Італія Євангеліон 2.0
Ferrari 458 Italia Evangelion 2.0 для GTA 5. Особливості: Interior Ultra HQ; двигун Ultra HQ; Текстури штаб -квартири (трохи від Forza, все інше адаптовано мною); частини для конфігурації; робочі циферблати; Дзеркальне відбиття HQ; Т...

143
53 MB
13 травня 2024
GTA 5

Renault Laguna 2.0 DCI 2009
Renault Laguna 2.0 DCI 2009 Особливості: Модель якості; Відмінні текстури; Заміна; їх налаштування; хороше управління; підтримує основні функції гри. Приємна гра. ...

47
12 MB
16 вересня 2024
GTA 5

RSV - Real Sunny V Graphics Mod 2.0 (без ENB/REBADE)
Мод графіки низького класу для GTA 5 (Версія 2.0) Привіт, це мій перший графічний мод! Дякую за завантаження та спробу. Рекомендація : Для найкращого досвіду я настійно рекомендую поєднувати цей графічний мод з іншими модами, які покращують росл...
25 жовтня 2024
GTA 5

Swiss Paint for TheVinch's AirWolf
Swiss Paint for TheVinch's AirWolf (Camo, Red and the US Army 1st Air Cavalry) 1.3 Ця модифікація додасть нові покрасочні роботи для бойового вертольота. Сток тут: The AirWolf movie . Приємної гри. ...

71
17 MB
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

276
4 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
14 листопада 2024
GTA 5

Donk Camo Chevrolet Impala (Franklin's Buffalo Replace)
Це проста зміна текстури гарної donk Impala. Я зробив це для моєї особистої гри, замінивши Franklin's Buffalo, але ви можете замінити будь-який автомобіль. Оригінальна модель створена: tigbel Заміна: Buffalo2 Особливості: Інтер'єр з екранами ...

92
28 MB
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

440
19 MB
4 грудня 2024
GTA 5

Volkswagen Passat TSI 2.0 Тюнінг
Volkswagen Passat TSI 2.0 Тюнінг для GTA 5. Передня частина: Передня частина Passat TSI 2.0 Тюнінг вирізняється оновленою решіткою радіатора з хромованими акцентами та логотипом Volkswagen. Фари мають спортивний та агресивний вигляд, часто оснаще...

645
23 MB
19 грудня 2024
GTA 5

Ford F150 Need For Speed Тюнінг
Ford F150 Need For Speed Tuning для GTA 5. Ford F-150 Need For Speed Tuning — це спеціальна модель пікапа, створена для участі у гоночних змаганнях. Вона має унікальний зовнішній вигляд, який відрізняється від стандартної моделі F-150. На цій версі...

176
26 MB
Коментарі 0