Training Lacoste For Franklin
Автор:
HashTag94
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.87 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
lowr_diff_000_a_bla.ytd, uppr_diff_028_k_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
218
Всього завантажень: 218
Унікальних завантажень: 131
Ще ніхто не оцінив файл
Новый стильный костюм для Франклина от Лакосте!
Особенности:
- HD текстуры.
- Полное отсутствие багов и недоработок.
Установка:
Для верха:
Заменить \"lowr_000_r\" и \"lowr_diff_000_a_bla.ytd\" по этому пути:
mods/x64v.rpf/models/cdimages/streamedpeds_players.rpf/player_one/
Для низа:
Заменить \"uppr_diff_028_a_uni\"(color) по этому пути:
mods/x64v.rpf/models/cdimages/streamedpeds_players.rpf/player_one/
Рекомендуемые файлы
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

147
12 MB
8 січня 2025
GTA 5

Набір світшотів BAPE для Франкліна та чоловіка MP
Зануртеся у світ вуличного одягу з модом "BAPE Sweater pack for Franklin & MP Male" для GTA 5. Цей мод додає до гри стильні та яскраві світшоти від відомого бренду BAPE, дозволяючи вашому персонажу виділятися на вулицях Лос-Сантоса з унікальним...

68
46 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

604
7 MB
25 жовтня 2024
GTA 5

Swiss Paint for TheVinch's AirWolf
Swiss Paint for TheVinch's AirWolf (Camo, Red and the US Army 1st Air Cavalry) 1.3 Ця модифікація додасть нові покрасочні роботи для бойового вертольота. Сток тут: The AirWolf movie . Приємної гри. ...

71
17 MB
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

276
4 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
14 листопада 2024
GTA 5

Donk Camo Chevrolet Impala (Franklin's Buffalo Replace)
Це проста зміна текстури гарної donk Impala. Я зробив це для моєї особистої гри, замінивши Franklin's Buffalo, але ви можете замінити будь-який автомобіль. Оригінальна модель створена: tigbel Заміна: Buffalo2 Особливості: Інтер'єр з екранами ...

92
28 MB
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

440
19 MB
19 грудня 2024
GTA 5

Ford F150 Need For Speed Тюнінг
Ford F150 Need For Speed Tuning для GTA 5. Ford F-150 Need For Speed Tuning — це спеціальна модель пікапа, створена для участі у гоночних змаганнях. Вона має унікальний зовнішній вигляд, який відрізняється від стандартної моделі F-150. На цій версі...

176
26 MB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

164
8 kB
9 березня 2025
GTA 5

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4
Reshade Preset For Quantv — UniT's Electric Neon Preset . 1.4 Покращте графіку FiveM за допомогою безкоштовного пресету Electric Neon для QuantV. Він відрізняється яскравими неоновими кольорами, чіткими деталями та кінематографічним виглядом, що по...

56
79 MB
15 грудня 2023
GTA 5

Nike Air Max 90 для MP Male & Franklin
Nike Air Max 90 в GTA 5 - це класика, яка ніколи не виходить з моди. Ці культові кросівки, які зарекомендували себе як символ комфорту та стилю, тепер доступні у віртуальному світі. З їх характерною конструкцією повітряної подушки та різноманітним...

186
64 MB
17 грудня 2023
GTA 5

Adidas оригінал з ландшафтного телокса yureplache або add-ont / five / rage mp / for franklinsh
Adidas Originals Ozweego Celox - це новий погляд на культовий серіал Озвего, який поєднує ностальгічні нотки 90 -х років із сучасними технологіями. Ці кросівки - це гармонійне поєднання м'яких ліній та об'ємних форм, створюючи унікальний і впізнаван...

74
12 MB
4 квітня 2024
GTA 5

Сорочки з попелу SGH Sirop Me Meal/Franklin
Мод жахливі сорочки з сиропом Cogh для GTA 5 -це колекція T -сорочок, яка додає в грі іронію та самооронію. Ці Т -сорочки, прикрашені зображеннями та гаслами, пов’язаними з темою суперечливих сиропів з лікарського кашлю, призначені для тих, хто ціну...

73
81 MB
18 червня 2024
GTA 5

Chevrote Train Traing Drage
Chevrolet вантажівка перетягування для GTA 5. Chevrolet Truc Drag - це потужна вантажівка з агресивним та спортивним дизайном. Він має подовжений відділ органу та масивні колеса, які надають йому сильний та динамічний вигляд. Характерною особливіст...

243
40 MB
Коментарі 0